Polecamy

Recenzje gier

  
robal121 robal121 06.10.2019
Days Gone - recenzja gry. Wielka przygoda w wielkim świecie.
248V

Days Gone - recenzja gry. Wielka przygoda w wielkim świecie.

Days Gone to tytuł, który podzielił środowisko graczy. Średnia ocen recenzentów w dniu premiery zwiastowała grę średnią, która stanowi rysę na niezwykłym portfolio Japończyków. Gracze nie zgodzili się jednak z opiniami i z pochodniami w rękach ruszyli na krytyków. Kurz już opadł i warto w tym momencie dodać do równania jeszcze jedną cegiełkę.

14

Ostatni komentarz:

Dzięki! Zombie się nie znudzą, bo w stosunku do nich nie ma żadnej granicy brutalności :) Podobnie jest zresztą z orkami :p Ale faktycznie... - robal121

CzulyStefan CzulyStefan 31.08.2019
Zmień losy Historii
263V

Zmień losy Historii

Producent Paradox Development Studio prezentuje kolejną część z serii symulatorów drugiej wojny światowej. Jest to czwarta odsłona serii wydana w 2016 roku. Od dłuższego czasu mam okazję grać w ten ciekawy tytuł. W chwili kiedy zorientowałem się, że gra wciągnęła mnie już na ponad 700 dobrze spędzonych godzin, stwierdziłem, że należało by skrobnąć coś w internecie i podzielić się z polskojęzyczną społecznością graczy moimi spostrzeżeniami, co do tego tytułu. Zapraszam więc do przeczytania moich wypocin i zachęcam do wyrażenia swoich opinii w komentarzu pod artykułem.

 

3

Ostatni komentarz:

Ciekawa recenzja. Potrafi zachęcić do gry, a głównie o to chodzi - Sickman

CzulyStefan CzulyStefan 19.08.2019
Wal w Niemca :D
734V

Wal w Niemca :D

Właśnie skończyłem kampanie Call of Duty: WWII i myśle że to świetna gra, która odstaje od poprzednich części w klimatach Drugiej wojny światowej. Jednak daje pewnego rodzaju powiew świeżości i prezentuje trochę inny sposób na wspaniałą czynność jaką jest strzelanie do Niemców. Wielu z nas czekało z utęsknieniem na FPSa w którym będziemy mogli brać udział w desancie na francuskie plaże, uczestniczyć w operacji ,,Market Garden,, czy po prostu za pomocą porządnego M1Garanda zmuszać nieprzyjaciela do odwrotu. Oto właśnie on przyjrzyjmy się jak wygląda najnowsza część z serii Call of Duty osadzona w realiach frontu zachodniego.

3

Ostatni komentarz:

Dzięki za opinie, staram się pracować nad sobą :) - CzulyStefan

DawidThePlayer18 DawidThePlayer18 12.08.2019
Dead or Alive 6 - Recenzja
313V

Dead or Alive 6 - Recenzja

Dead or Alive 6 to gra, która jeszcze przed premierą budziła masę obaw, zarówno wśród wieloletnich fanów cyklu, jak i graczy, chcących dopiero zacząć swoją przygodę z kultową serią bijatyk od Team Ninja. "Szóstka" miała być przecież szumnie zapowiadanym, wielkim krokiem naprzód, wynoszącym całą franczyzę na zupełnie nowy poziom. Pytanie tylko, czy twórcy podołali wyzwaniu i faktycznie uczynili z Dead or Alive 6 godnego konkurenta dla wiodących obecnie na rynku bijatyk. Cóż, sprawdźmy!

6

Ostatni komentarz:

Recenzja zachęciła mnie do kupna tej gry. Miło się czytało. Pozdrawiam! - ZakochanyWLarze

Yoorko Yoorko 02.08.2019
Taka piękna katastrofa | Tales from the Borderlands
297V

Taka piękna katastrofa | Tales from the Borderlands

"Jeżeli coś może się nie udać, to się nie uda." - mówi jedno z praw Murphy'ego. To powiedzenie śmiało można uznać za motyw przewodni omawianego dzieła od Telltales. Dwa korposzczury uwikłane w intrygę, która może zaważyć na losach znanego świata oraz towarzyszące im zawodowe naciągaczki to kwartet, który doskonale wpisuje się w uniwersum Pogranicza. Wartka akcja, strzelaniny, pościgi, wybuchy, roboty i śmierć czyhająca za każdym zakrętem to tylko początek zabawy, którą zapewni - nie tylko fanom Borderlands - ten doskonały tytuł.

2

Ostatni komentarz:

Fajna recenzja, łap plusa ode mnie :-) - boe

Yoorko Yoorko 02.08.2019
Trójką go! | Might & Magic: Clash of Heroes
294V

Trójką go! | Might & Magic: Clash of Heroes

Uniwersum Might & Magic miało swoje wzloty i upadki. W Polsce znamy je głównie dzięki - kultowym już - "Hirołsom". Sam darzę tę serię niemałym sentymentem, bowiem Heroes of Might & Magic z CD-Action to moja pierwsza pełna oryginalna gra na PC. Jednak to nie jedyny tytuł składający się na świat Mocy i Magii a niektóre z nich potrafią naprawdę zaskoczyć.

Yoorko Yoorko 02.08.2019
Chcesz muzyki? Szykuj się do wojny! | KickBeat
414V

Chcesz muzyki? Szykuj się do wojny! | KickBeat

Na pewno niejednokrotnie spotkaliście się z piosenką, która „chodziła” za wami cały dzień. Natrętne nuty, które bezwiednie wypuszczamy w świat, niejednemu zszargały już nerwy. Najczęściej są to utwory z kategorii „nie wiem gdzie to słyszałem, nie oceniaj mnie”, ale i dobre kawałki potrafią wpić się natrętnie w umysł.

maszynypancerne maszynypancerne 02.08.2019
Kolejny świat pikseli.
278V

Kolejny świat pikseli.

PixARK to nowa odsłona Minecrafta w innych klimatach i wykastrowana jeśli chodzi o ilość przedmiotów i możliwości w grze, a za razem interesująca i wciągająca.

robal121 robal121 20.06.2019
Firewall: Zero Hour - recenzja gry. Nie ma strzelania bez czekania.
317V

Firewall: Zero Hour - recenzja gry. Nie ma strzelania bez czekania.

Firewall: Zero Hour - ekskluzywna strzelanka PSVR gości już w naszych czytnikach od prawie 10 miesięcy. Z okazji wprowadzenia do niej sporej aktualizacji, warto przyjrzeć się wszystkim zmianom i ocenić tytuł po długiej obecności na rynku.

DawidThePlayer18 DawidThePlayer18 18.06.2019
Marvel's Spider-Man - Recenzja
340V

Marvel's Spider-Man - Recenzja

Spider-Man to jeden z najbardziej rozpoznawalnych oraz uwielbianych superbohaterów na całym świecie. Zaprezentowany fanom komiksu po raz pierwszy w 1962 roku, Człowiek-Pająk bardzo szybko stał się prawdziwym fenomenem, zyskując tym samym rzeszę oddanych sympatyków, którzy po dziś dzień z zapartym tchem śledzą jego kolejne przygody, zarówno czytając regularnie ukazujące się serie komiksowe, jak i urządzając sobie okazyjne wypady do kina. Niektórzy nawet mogą sięgnąć po kontroler ulubionej konsoli i przekonać się jak to jest być superbohaterem na własnej skórze.

6

Ostatni komentarz:

Gra leży u mnie od kilku miesięcy i czeka na swoją kolej, ale po przeczytaniu twojej recki chyba zabiorę się za nią szybciej niż myślałem - RasMass

petanorech petanorech 07.06.2019
Your Soul Is MINE!
807V

Your Soul Is MINE!

Fakt, że ten tekst wyskrobałem dopiero miesiąc po premierze, ale obiecałem sobie, że to zrobię :D. Wszystkie plusy i minusy, blaski i cienie nowego Mortala. Mam nadzieję, że tekst się spodoba :)

1

Ostatni komentarz:

Tekst się spodoba :-) łap plusa - boe

PaultheGreat PaultheGreat 08.05.2019
Dwie strony medalu - recenzja Medal of Honor: Rising Sun
357V

Dwie strony medalu - recenzja Medal of Honor: Rising Sun

„Medal of Honor: Rising Sun” jest pierwszą odsłoną popularnej serii shooterów, która ukazała graczom zmagania na Pacyfiku w trakcie drugiej wojny światowej. Tytuł ten charakteryzuje się bardzo nierównym poziomem wykonania poszczególnych aspektów rozgrywki, dlatego też bardzo trudno jest ocenić go sprawiedliwie. Niemniej podjąłem się tego wyzwania i efektem tego jest poniższa recenzja.

1

Ostatni komentarz:

Aż mi się postrzelac zachciało :-) - boe

Przejdź do strony

Strona