Recenzje gier

  
Kajetan Węsierski Kajetan Węsierski 28.07.2021
The Sims 4: Wiejska Sielanka – recenzja gry. EA Maxis posłuchało graczy
407V

The Sims 4: Wiejska Sielanka – recenzja gry. EA Maxis posłuchało graczy

Do The Sims 4 ukazało się już tak wiele mniejszych i większych rozszerzeń, że początkujący mogliby się w tym zgubić. Od jakiegoś czasu widać jednak, że EA Maxis stara się słuchać swoich fanów i sprawdza się to naprawdę dobrze. Jak wypadło to w przypadku Wiejskiej Sielanki? O tym przeczytacie w recenzji! 

9

Ostatni komentarz:

Troche kiepski tekst. Ot wstepniak. Nowe kariery? Jakie zwierzeta sa i co mozna z nimi robic? Więcej detali by nie zaszkodziło brakuje... - WarriorOI

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 28.07.2021
Chernobylite - recenzja gry. The Farm 51 wkracza do głównej ligi z czarnym koniem 2021 roku
2573V

Chernobylite - recenzja gry. The Farm 51 wkracza do głównej ligi z czarnym koniem 2021 roku

Chernobylite, po kilkudziesięciu miesiącach przebywania we wczesnym dostępie, nareszcie ujrzał światło dzienne. Jeśli jesteście ciekawi, co zaserwowało nam The Farm 51, sprawdźcie poniższą recenzję.

57

Ostatni komentarz:

Ale naciągana recenzja, nie wiem czy nie kłamliwa. To jest co najwyżej średniak, nie wierzcie w te 9, bo się rozczarujecie, gra solidna,... - kaszanka9

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 27.07.2021
Samurai Warriors 5 - recenzja gry. Musou wyszlifowane do perfekcji?
1039V

Samurai Warriors 5 - recenzja gry. Musou wyszlifowane do perfekcji?

Na kontynuację Samurai Warriors (nie licząc spin-offa z 2016 roku) musieliśmy czekać aż 7 długich lat, lecz w końcu doczekaliśmy się i Samurai Warriors 5 debiutuje dziś na konsolach i PC. Czy warto było czekać? Tego dowiecie się z naszej recenzji!

16

Ostatni komentarz:

Tyle to wiem. :) - KamilossPL

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 25.07.2021
Pokemon Unite - recenzja gry. Kup je wszystkie i dominuj na arenie
2087V

Pokemon Unite - recenzja gry. Kup je wszystkie i dominuj na arenie

The Pokemon Company kontynuuje obchody 25-lecia serii z Pikachu w roli głównej, dlatego od kilku dni na Nintendo Switchu jest dostępna kolejna gra - Pokemon Unite. Twórcy porzucili znane realia, zmieniają model biznesowy i proponują zaskakujące połączenie. Jak gra się w Pokemony połączone z League of Legends? Przeczytajcie naszą recenzję.

15

Ostatni komentarz:

Zapowiadała się naprawdę dobrze no szkoda u m ie straszny problem z pi gier był - Kazzakk

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 17.07.2021
Wiedźmin: Pogromca Potworów (The Witcher: Monster Slayer) - recenzja gry. Rzucenie rękawic Pokemon GO
7727V

Wiedźmin: Pogromca Potworów (The Witcher: Monster Slayer) - recenzja gry. Rzucenie rękawic Pokemon GO

Wiedźmin: Pogromca Potworów debiutuje na rynku mobilnym już niebawem, więc jeśli zastanawiacie się, czy warto instalować go na swoim telefonie, sprawdźcie poniższą recenzję.

26

Ostatni komentarz:

Profanacja - silenthill

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 14.07.2021
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – recenzja gry. Nintendo sięgnęło po pewniaka
2586V

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – recenzja gry. Nintendo sięgnęło po pewniaka

Na nową przygodę Linka przyjdzie nam zaczekać przynajmniej do 2022 roku, ale Big N nie może narzekać. Japończycy mają jeszcze kilka produkcji do odświeżenia, dzięki czemu na dobry początek posiadacze Nintendo Switchów zapoznają się z The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Gra powraca w blasku, z ulepszeniami i ponownie zapewnia mnóstwo przyjemnej rozgrywki.

55

Ostatni komentarz:

Pierwsza godna polecenia kopia zeldy jaka przychodzi do głowy to Genshin impact potem immortals fenyx rising ale w to drugie nie grałem a... - Mentooss

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 12.07.2021
F1 2021 - recenzja gry. Najlepsze F1 od lat
3288V

F1 2021 - recenzja gry. Najlepsze F1 od lat

Spędziłem w F1 2021 już przeszło 30 godzin i nie żałuję ani sekundy. Sprawdźcie naszą recenzję tegorocznej edycji licencjonowanej serii od Codemasters i EA.

61

Ostatni komentarz:

Wie ktoś jak otrzymać bonus z preordera? W pudełku nie było kodu ani nic, a nic nie dostałem z bonusu - Zujok

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 08.07.2021
Game Builder Garage – recenzja gry. Nintendo pozwala odkryć piękno tworzenia gier
735V

Game Builder Garage – recenzja gry. Nintendo pozwala odkryć piękno tworzenia gier

Nintendo podjęło rękawicę i zaoferowało produkcję-edytor do tworzenia światów. Game Builder Garage nie jest tak rozbudowany jak Dreams, ale mimo to trudno nie docenić przystępnej koncepcji. Japończycy dają lekcję i zachęcają do kreowania własnych pomysłów.

5

Ostatni komentarz:

A to Archon jest jakimś wyznacznikiem w kwestii recenzji? Wystarczy wpisać w google albo youtube "game builder garage best games" i ci... - Filip Sp.

Roger Żochowski Roger Żochowski 07.07.2021
Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game - recenzja gry. Fajna w co-opie, ale pusta w singlu
1854V

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game - recenzja gry. Fajna w co-opie, ale pusta w singlu

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game przy pierwszym kontakcie zaskakuje mnogością dyscyplin, w tym również drużynowych jak piłka nożna, koszykówka, siatkówka czy rugby. Szkoda tylko, że rywalizacja olimpijska została w tej całej koncepcji zepchnięta na drugi, a nawet trzeci plan. Zapraszam do recenzji. 

 
16

Ostatni komentarz:

fajnie że Roger wziąłeś się za reckę tego tytułu. Liczyłem na w końcu poważne podejście do Olimpiady. No i z tego co piszesz, jak zwykle... - Rafajelo

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 07.07.2021
Monster Hunter Stories 2 – recenzja gry. Wielka przygoda to dopiero początek
2307V

Monster Hunter Stories 2 – recenzja gry. Wielka przygoda to dopiero początek

Uniwersum Capomu to kura znosząca złote jajka, a każda kolejna odsłona niezwykle popularnej serii wzbudza niemałe emocje wśród graczy. W ciągu ostatnich tygodni miałem okazję zatopić się w następnej odsłonie Monster Hunter Stories i... przepadłem na wiele godzin. Jakie są moje wrażenia z Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin? Zapraszam do recenzji.

23

Ostatni komentarz:

No też racja, wszystko zależy od punktu widzenia. Ale patrząc na wynik Worlda (ok 17,5mln) na tle starszych odsłon - ciężko nie uznać jego... - lechu

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 30.06.2021
DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure - recenzja gry. Najnudniejsza przygoda w dziejach
1038V

DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure - recenzja gry. Najnudniejsza przygoda w dziejach

Czy DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure w dobry sposób oddaje klimat wypuszczonej ostatnio kinowej bajki? A może to po prostu dobra i fajna przygodówka dla najmłodszych? Tego dowiecie się z dzisiejszej recenzji!

9

Ostatni komentarz:

Można powiedzieć - idealne do gamepassa. - Damianuss1

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 29.06.2021
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (Switch) – recenzja gry. Jastrząb w przenośnym wydaniu
1622V

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (Switch) – recenzja gry. Jastrząb w przenośnym wydaniu

Tony Hawk w zeszłym roku powrócił w blasku, na który od dawna zasłużył. Posiadacze Nintendo Switchów musieli dłużej zaczekać na produkcję, ale ich cierpliwość jest nagrodzona zadbanym i dopracowanym portem – obok tego zestawu nie można przejść obojętnie. Tony Hawk's Pro Skater 1+2 trafi na hybrydowy sprzęt z klasą, której się nie spodziewałem. Zapraszam na recenzję najnowszej wersji przenośnego Jastrzębia.

11

Ostatni komentarz:

ok, dziękuję za info. - des3

Przejdź do strony

Strona