Recenzje gier

  
Roger Żochowski Roger Żochowski 16.06.2021
Song of Horror - recenzja gry. Piękny hołd dla klasycznych odsłon Silent Hilla i Resident Evil
2750V

Song of Horror - recenzja gry. Piękny hołd dla klasycznych odsłon Silent Hilla i Resident Evil

Statyczne ujęcia kamer, tajemnice kryjące się w najbardziej mrocznych zakątkach starej rezydencji, latarka, wymagające ruszenia głową łamigłówki, czy w końcu atmosfera, która pompuje adrenalinę nawet w momentach eksploracji. Song of Horror to powrót do starej szkoły horrorów, w czym postaram się Was utwierdzić w poniższej recenzji. 

57

Ostatni komentarz:

W psx extreme dali recenzje na 7 plus więc warto sprobowac - Ciekawy849

Maciej Zabłocki Maciej Zabłocki 16.06.2021
World of Warcraft: The Burning Crusade Classic - recenzja gry. Powrót do pięknych czasów młodości
1519V

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic - recenzja gry. Powrót do pięknych czasów młodości

Pierwotnie wydany w 2007 roku, pierwszy dodatek do genialnego MMO World of Warcraft rozchodził się niczym ciepłe bułeczki. Dzisiaj, po blisko 14 latach, możemy ponownie wskoczyć do najdalszych odmętów mrocznego Outland i na nowo przeżyć te niezwykłą przygodę. Klasyczny WoW powraca ze zdwojoną siłą, zgarniając po drodze najbardziej zagorzałych fanów.

14

Ostatni komentarz:

Czyli zagrajmy jeszcze raz w co graliśmy kiedyś i znamy na pamięć. Smutne.. - PokerFac3

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 14.06.2021
Chivalry 2 - recenzja gry. Nie waż się odwracać!
2080V

Chivalry 2 - recenzja gry. Nie waż się odwracać!

Chivalry 2 zadebiutowało w poprzednim tygodniu i jeśli macie chrapkę na tenże sieciowy tytuł, przeczytajcie naszą recenzję, która da Wam odpowiedź na to, czy warto interesować się powyższą pozycją.

17

Ostatni komentarz:

Gra jest mega dobra i do tego darmowe dlc - Achiles

Kajetan Węsierski Kajetan Węsierski 10.06.2021
Subnautica: Below Zero – recenzja gry. Woda w każdym stanie skupienia
1877V

Subnautica: Below Zero – recenzja gry. Woda w każdym stanie skupienia

Subnautica: Below Zero to niezwykle rozbudowany, samodzielny dodatek do głośnej gry sprzed kilku lat, w której musieliśmy przetrwać w podwodnym świecie pełnym zaskakujących roślin i zwierząt. Tym razem lądujemy na niebywale mroźnych terenach i raz jeszcze jesteśmy zmuszeni zrobić wiele rzeczy, by osiągnąć tę jedną, najważniejszą - musimy przeżyć.

15

Ostatni komentarz:

Kajtii pytanko powyżej do recenzji do Ciebie. Ktoś ma podobny nick i wcześniej poszło w eter :) - Brolin

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 10.06.2021
Ninja Gaiden: Master Collection - recenzja gry. Ryu Hayabusa powraca w blasku ostrza
3069V

Ninja Gaiden: Master Collection - recenzja gry. Ryu Hayabusa powraca w blasku ostrza

Dawno temu na konsolach rządził pewien tajemniczy ninja z chwalebnego klanu chroniącego świat. Niestety deweloperzy zapomnieli o nim na długie lata i tenże wojownik ma okazję powrócić do świata żywych dopiero teraz. Czy zatem Ninja Gaiden zalicza udany powrót w 2021 roku? Sprawdźmy!

52

Ostatni komentarz:

Kupione (PS5). Dalej przyjemnie się w to gra. Nawet w "gnojone" NG3RE, które owszem jest gorsze od 1 i 2, ale i tak jest to niezła gra,... - Alastor84

Roger Żochowski Roger Żochowski 09.06.2021
Wonder Boy: Asha in Monster World - recenzja gry. Odżyły wspomnienia z takich serii jak Tombi i Klonoa
1354V

Wonder Boy: Asha in Monster World - recenzja gry. Odżyły wspomnienia z takich serii jak Tombi i Klonoa

Ponad 25 lat minęło od wydania Monster World IV, platformówki 2D, która w swoich czasach brylowała w gatunku. Nowa wersja dopieszczona grafiką 2.5D to z jednej strony nostalgiczna bomba, z drugiej zderzenie z pewnymi archaizmami, które nie wszystkim będą na rękę. Ale o tym wszystkim przeczytacie w poniższej recenzji.  

5

Ostatni komentarz:

nie widzę za bardzo tego "uroku" 2.5D,Woneder Boy: Dragons trap wygląda zdecydowanie lepiej i tak powinno się remasterować te stare... - Hvba111

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 09.06.2021
Green Hell - recenzja gry. Pistolety i róże
3397V

Green Hell - recenzja gry. Pistolety i róże

Green Hell stara się oddać walkę o przetrwanie w samym środku amazońskiej dżungli, opowiadając przy tym tajemniczą historię. Czy się to udało? Krytycy oceniający pierwotną wersję na PC, stwierdzili że tak. Teraz możemy przekonać się jak wypada wersja konsolowa. Przed Wami recenzja gry wydania na PlayStation 4.

23

Ostatni komentarz:

Fajna gierka, dobre patenty są. Jesteś ranny to bandażuj,po czasie gorączka i rana się paprze i trzeba robali do niej napchać aby ją... - maszynypancerne

Kajetan Węsierski Kajetan Węsierski 09.06.2021
We Are Football – recenzja gry. Menadżer, czy synonim człowieka orkiestry
1249V

We Are Football – recenzja gry. Menadżer, czy synonim człowieka orkiestry

We Are Football to najnowszy tytuł ze stajni wydawniczej THQ Nordic, który ma trafić prosto w serca wszystkich fanów piłki nożnej oraz całego biznesu, który rozgrywa się wokół najpopularniejszej dyscypliny świata. Jesteście ciekawi, czy udało się stworzyć symulator menadżera, który może podbić rynek? Odpowiedź na to i wiele innych pytań znajdziecie w recenzji!

5

Ostatni komentarz:

Jednym z czynników było to że po rozstaniu Edios-owi została tylko nazwa gry i musieli cały kod klepać od nowa, a SI zagrało ze sobą grę i... - Glimi

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 09.06.2021
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 - recenzja gry. Snajper wchodzi do wyższej ligi
2536V

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 - recenzja gry. Snajper wchodzi do wyższej ligi

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 pojawił się na półkach sklepowych w poprzednim tygodniu. Jeśli zastanawiacie się nad zakupem tytułu od CI Games, sprawdźcie naszą recenzję.

35

Ostatni komentarz:

Chciałbyś:) - Pars-89

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 08.06.2021
Ratchet & Clank: Rift Apart - recenzja gry. Pierwszy next-genowy system seller PS5
9607V

Ratchet & Clank: Rift Apart - recenzja gry. Pierwszy next-genowy system seller PS5

Długo musieliśmy czekać na ten moment. Sony zapewniło już kilka mocnych gier na PS5, ale to Insomniac Games rozpoczyna prawdziwą nową generację. Ratchet & Clank: Rift Apart to pierwszy tytuł japońskiej korporacji, dla którego warto postawić w domu nowy sprzęt. Twórcy nie rewolucjonizują swojej serii, ale przenoszą ją na wyżyny.

412

Ostatni komentarz:

Wszystko fajnie, tylko szkoda, że recenzja to kaszana najeżona błędami, powtórzeniami i strasznie rozwleczona. Nie przystoi publikować... - 2real4game

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 08.06.2021
Guilty Gear Strive - recenzja gry. Obiecywanej rewolucji brak
3468V

Guilty Gear Strive - recenzja gry. Obiecywanej rewolucji brak

Flagowa seria Arc System Works jest z nami na rynku już od 1998 roku, co rusz przesuwając poprzeczkę w gatunku bijatyk coraz wyżej i wyżej. Obecnie Guilty Gear jest już klasą samą w sobie, ale czy najnowsza odsłona kultowego cyklu naprawdę jest tak dobra i rewolucyjna jak obiecywali twórcy? Sprawdzamy to w naszej recenzji!

54

Ostatni komentarz:

Boy, Granblue gó*wniane Fantasy Versus miało 10 postaci na start i cała reszta była w DLC... z czego tam były potwornie drogie - Evo24

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 06.06.2021
Wasteland 3: The Battle of Steeltown - recenzja dodatku. Kolejna przygoda
1957V

Wasteland 3: The Battle of Steeltown - recenzja dodatku. Kolejna przygoda

Na rynku zadebiutowało Wasteland 3: The Battle of Steeltown, które jest pierwszym oficjalnym dodatkiem do Wasteland 3. Jak z rozszerzeniem przygody Strażników poradził sobie Brian Fargo i jego zespół? Tego dowiecie się czytając poniższą recenzję.

24

Ostatni komentarz:

To prawda teraz nie ma na to szans ale nasze dzieciaki skorzystają - graba305

Przejdź do strony

Strona