SKLEP


Recenzje gier

  
Znaleziono 2113 materiałów dla taga recenzja
Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 20.04.2019
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - recenzja gry. OBJECTION!
949V

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - recenzja gry. OBJECTION!

Ace Attorney Trilogy debiutuje na kolejnych sprzętach, aby uczyć następne pokolenie graczy kodeksu karnego. Włóżcie najlepszy garnitur i ćwiczcie struny głosowe, by co rusz wykrzykiwać donośnie "Sprzeciw!".

czytaj dalej »
21

Ostatni komentarz:

SKANDAL bo druga czesc jest rownie dobra co pierwsza Czekalem na premiere finalnego pacza, pamietam jak dzis. kapitalna robote odwalili... - WarriorOI

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 18.04.2019
God's Trigger - recenzja gry. Anioły i demony
854V

God's Trigger - recenzja gry. Anioły i demony

Wydawałoby się, że moda na gry inspirowane Hotline Miami dawno za nami. Wpada jednak polska ekipa One More Level ze swoim God's Trigger i obwieszcza wszystkim, że ma coś wartego uwagi. Czy tak jest faktycznie?

czytaj dalej »
7

Ostatni komentarz:

Ogarnąłbym na switcha. - freakyBit

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 16.04.2019
Earth Defense Force: Iron Rain - recenzja gry. Zachodnie podejście do robali
937V

Earth Defense Force: Iron Rain - recenzja gry. Zachodnie podejście do robali

Earth Defense Force: Iron Rain jest małym eksperymentem D3, które postanowiło ugryźć zachodniego gracza lekko odświeżonym pomysłem na serię Earth Defense Force. Jak wypada zamerykanizowana odsłona tej serii?

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

Takie gry sa równiez potrzebne - Maciej2801

Tom19 Tom19 14.04.2019
Splinter Cell: Pandora Tomorrow - recenzja
82V

Splinter Cell: Pandora Tomorrow - recenzja

Ubisoft po ogromnym sukcesie pierwszej odsłony przygód Sama, poszedł za ciosem wypuszczając kontynuację ponad rok od premierowej daty ,,jedynki''. Z jednej strony widać pośpiech w postaci niedopracowanych elementów, z drugiej występuje tu syndrom kontynuacji idealnej. Pora na założenie gogli termowizyjnych i zmianę terenów zurbanizowanych na bardziej egzotyczne. Z bambusowymi chatkami i wysoko porośniętą trawą na czele.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Miło było poczytać i powspominać ten tytuł :-) - boe

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 11.04.2019
Eternity: The Last Unicorn - recenzja gry. Najgorszy tytuł tej generacji
1765V

Eternity: The Last Unicorn - recenzja gry. Najgorszy tytuł tej generacji

Eternity: The Last Unicorn chciałoby być trochę grą soulslike. Chciałoby być RPG-iem akcji, skorzystać choć trochę z zainteresowania mitologią nordycką rozbudzoną przez Kratosa. Eternity chciałoby być dobrą grą. Nie jest żadną z tych rzeczy.

czytaj dalej »
46

Ostatni komentarz:

Nie zrozum mnie źle bo wiem co chciałeś przekazać ale "najgorsza gra generacji" brzmi jak stwierdzenie nieco na wyrost. Domniemam że pisząc... - mravg

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 08.04.2019
Borderlands: Game of the Year Edition - recenzja gry. Dobrze wrócić na stare śmiecie
2170V

Borderlands: Game of the Year Edition - recenzja gry. Dobrze wrócić na stare śmiecie

Dobrze jest czasami wrócić na stare śmiecie. Zwłaszcza gdy postanowiono je ładnie wyporządzić i przyszykować na nasz powrót. Borderlands: Game of the Year Edition bawi tak samo, jak oryginał w 2009 roku.

czytaj dalej »
31

Ostatni komentarz:

Pamiętam jak na X360 kupiłem "dwupak", Borderlands i Bordelands 2. Przeszedłem "jedynkę", miałem pewne uwagi, potem odpaliłem "dwójkę"...... - TrueVanDal

aysnel aysnel 07.04.2019
Vaporum - recenzja gry. Utarte schematy nie rdzewieją
1548V

Vaporum - recenzja gry. Utarte schematy nie rdzewieją

Vaporum jest niezależnym dungeon-crawlerowym tytułem w steampunkowej stylistyce, zabierający nas na wycieczkę do tajemniczej, stalowej wieży. Czy naszym południowym sąsiadom udało się trudna sztuka połączenia utartych schematów ze współczesnymi rozwiązaniami?

czytaj dalej »
11

Ostatni komentarz:

juz dawno temu ograny. solidny solo (nie ma tutaj druzyny) dungeon crawler z taktycznym poruszaniem po siatce w czasie rzeczywistym a'la... - WarriorOI

Adam Grochocki Adam Grochocki 01.04.2019
The Walking Dead: The Final Season - recenzja gry. Oh my darling Clementine
2021V

The Walking Dead: The Final Season - recenzja gry. Oh my darling Clementine

Jeszcze rok temu cieszyłem się na zapowiedź drugiego sezonu świetnego The Wolf Among Us na podstawie komiksu Fables. Jeszcze rok temu zastanawiałem się, co szykuje Telltale po zakończeniu finałowego sezonu The Walking Dead. Odpowiedzi przyszły zaraz po premierze… Dzisiaj przyglądam się bliżej ostatniej produkcji nieistniejącego już studia, które od całkowitej kompromitacji uratował zespół Skybound Entartainment.

czytaj dalej »
22

Ostatni komentarz:

No i to jest ocena nie jak w recenzji Dobrze że skończyli ostatni sezon bo była by nie dokończona gra - Athius

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 01.04.2019
Unravel 2 - recenzja gry. Zabierz włóczkę do kieszeni
971V

Unravel 2 - recenzja gry. Zabierz włóczkę do kieszeni

Unravel Two w ponad pół roku po pierwotnej premierze, wylądowało także na Switchu. Coldwood spisało się zaskakująco dobrze, przenosząc swój projekt na znacznie słabszy sprzęt.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Jedynka miała mega klimat. Dwójeczka czeka w kolejce do ogrania. - klonik

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 27.03.2019
One Piece: World Seeker - recenzja gry. Gumowy badziew
1727V

One Piece: World Seeker - recenzja gry. Gumowy badziew

One Piece: World Seeker jest jedną z najgorszych gier, w jakie przyszło mi grać w ciągu ostatnich miesięcy. Niestety, One Piece poziomem spadło do reszty badziewia na bazie anime, które wydaje masowo Bandai Namco.

czytaj dalej »
36

Ostatni komentarz:

Przynajmniej mają w końcu otwarty świat. Coś czego mi brakowało w grach Naruto. To co było później w Naruto to był pseudo otwarty świat. - Pitti

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 25.03.2019
The Wizards - recenzja gry. Wirtualny czarodziej
982V

The Wizards - recenzja gry. Wirtualny czarodziej

The Wizards jest dziełem niezależnego Carbon Studio, które pierwsze kroki w dziedzinie VR ma już dawno za sobą, chociażby za sprawą wydanego w 2016 roku ALICE VR. Ekipa z Gliwic wykorzystuje swoje doświadczenie i zmienia tym razem klimaty na klasyczne fantasy. Pora odświeżyć podręczniki magii i wziąć udział w bitwach o losy całej krainy.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Ocena zła nie jest, kiedyś na pewno sprawdzę - jak tylko pojawi się w jakiejś fajnej promocji :) - RasMass

Tom19 Tom19 22.03.2019
Devil May Cry 5 - recenzja
146V

Devil May Cry 5 - recenzja

Powiem wprost. Devil May Cry 5 to kontynuacja (powrót?) niemal doskonała. Ogrywając tytuł poczułem się zmieciony niczym w pierwszej japońskiej reklamie premierowej odsłony. Dostałem soczystego plaskacza bukietem kwiatów prosto w twarz , a wylatując w powietrze oberwałem wystrzelonym korkiem z szampana - nokaut totalny! A Skoro jest szampan, jest i powód do świętowania.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Zacna recka jak zawsze - Maciej2801

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme