Recenzje gier

  
Znaleziono 2043 materiały dla taga recenzja
Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 28.07.2021
Chernobylite - recenzja gry. The Farm 51 wkracza do głównej ligi z czarnym koniem 2021 roku
5061V

Chernobylite - recenzja gry. The Farm 51 wkracza do głównej ligi z czarnym koniem 2021 roku

Chernobylite, po kilkudziesięciu miesiącach przebywania we wczesnym dostępie, nareszcie ujrzał światło dzienne. Jeśli jesteście ciekawi, co zaserwowało nam The Farm 51, sprawdźcie poniższą recenzję.

64

Ostatni komentarz:

Czekam jak to będzie działać na PS4 bazowym. Jeżeli sii to kupuję i gram. - JerryPolska

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 17.07.2021
Wiedźmin: Pogromca Potworów (The Witcher: Monster Slayer) - recenzja gry. Rzucenie rękawic Pokemon GO
7849V

Wiedźmin: Pogromca Potworów (The Witcher: Monster Slayer) - recenzja gry. Rzucenie rękawic Pokemon GO

Wiedźmin: Pogromca Potworów debiutuje na rynku mobilnym już niebawem, więc jeśli zastanawiacie się, czy warto instalować go na swoim telefonie, sprawdźcie poniższą recenzję.

26

Ostatni komentarz:

Profanacja - silenthill

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 14.07.2021
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – recenzja gry. Nintendo sięgnęło po pewniaka
2692V

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – recenzja gry. Nintendo sięgnęło po pewniaka

Na nową przygodę Linka przyjdzie nam zaczekać przynajmniej do 2022 roku, ale Big N nie może narzekać. Japończycy mają jeszcze kilka produkcji do odświeżenia, dzięki czemu na dobry początek posiadacze Nintendo Switchów zapoznają się z The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Gra powraca w blasku, z ulepszeniami i ponownie zapewnia mnóstwo przyjemnej rozgrywki.

55

Ostatni komentarz:

Pierwsza godna polecenia kopia zeldy jaka przychodzi do głowy to Genshin impact potem immortals fenyx rising ale w to drugie nie grałem a... - Mentooss

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 12.07.2021
F1 2021 - recenzja gry. Najlepsze F1 od lat
3458V

F1 2021 - recenzja gry. Najlepsze F1 od lat

Spędziłem w F1 2021 już przeszło 30 godzin i nie żałuję ani sekundy. Sprawdźcie naszą recenzję tegorocznej edycji licencjonowanej serii od Codemasters i EA.

61

Ostatni komentarz:

Wie ktoś jak otrzymać bonus z preordera? W pudełku nie było kodu ani nic, a nic nie dostałem z bonusu - Zujok

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 07.07.2021
Monster Hunter Stories 2 – recenzja gry. Wielka przygoda to dopiero początek
2382V

Monster Hunter Stories 2 – recenzja gry. Wielka przygoda to dopiero początek

Uniwersum Capomu to kura znosząca złote jajka, a każda kolejna odsłona niezwykle popularnej serii wzbudza niemałe emocje wśród graczy. W ciągu ostatnich tygodni miałem okazję zatopić się w następnej odsłonie Monster Hunter Stories i... przepadłem na wiele godzin. Jakie są moje wrażenia z Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin? Zapraszam do recenzji.

23

Ostatni komentarz:

No też racja, wszystko zależy od punktu widzenia. Ale patrząc na wynik Worlda (ok 17,5mln) na tle starszych odsłon - ciężko nie uznać jego... - lechu

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 14.06.2021
Chivalry 2 - recenzja gry. Nie waż się odwracać!
2083V

Chivalry 2 - recenzja gry. Nie waż się odwracać!

Chivalry 2 zadebiutowało w poprzednim tygodniu i jeśli macie chrapkę na tenże sieciowy tytuł, przeczytajcie naszą recenzję, która da Wam odpowiedź na to, czy warto interesować się powyższą pozycją.

17

Ostatni komentarz:

Gra jest mega dobra i do tego darmowe dlc - Achiles

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 06.06.2021
Wasteland 3: The Battle of Steeltown - recenzja dodatku. Kolejna przygoda
1958V

Wasteland 3: The Battle of Steeltown - recenzja dodatku. Kolejna przygoda

Na rynku zadebiutowało Wasteland 3: The Battle of Steeltown, które jest pierwszym oficjalnym dodatkiem do Wasteland 3. Jak z rozszerzeniem przygody Strażników poradził sobie Brian Fargo i jego zespół? Tego dowiecie się czytając poniższą recenzję.

24

Ostatni komentarz:

To prawda teraz nie ma na to szans ale nasze dzieciaki skorzystają - graba305

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 25.05.2021
Days Gone - recenzja wersji PC. Port idealny
4279V

Days Gone - recenzja wersji PC. Port idealny

Days Gone otrzymało drugie życie na komputerach osobistych. Jaką jakość prezentuje port przygotowany przez Sony i Bend Studio? Tego dowiecie się czytając poniższą recenzję.

146

Ostatni komentarz:

9.5 wow, z bugami na premierę na PS4 siódemki leciały, Niezła różnica po dopracowaniu. I dobrze pokazuje, jak czasami mało miarodajne są... - Brolin

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 24.05.2021
Biomutant – recenzja gry. Gdy twórcy mają za dużo ciekawych pomysłów
6342V

Biomutant – recenzja gry. Gdy twórcy mają za dużo ciekawych pomysłów

Jedną z najgłośniejszych gier ostatnich tygodni jest pierwsza produkcja młodego studia Experiment 101. Deweloperzy zafascynowali graczy świetnym zwiastunem i zapraszają do zupełnie nowego świata. Po spędzeniu z tytułem kilkunastu godzin mogę śmiało stwierdzić, że Biomutant to jedna z tych pozycji, która z jednej strony oczarowuje, a z drugiej dobitnie pokazuje, dlaczego czasami mniej znaczy więcej.

117

Ostatni komentarz:

Preordery można było nabyć za 150zł, teraz też cena oscyluje w tych granicach, więc 250zł to chyba na konsole nowej generacji. - Arczi26

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 20.05.2021
Assassin’s Creed Valhalla: Gniew Druidów - recenzja dodatku. Asasyn ponownie spotyka Wiedźmina?
3190V

Assassin’s Creed Valhalla: Gniew Druidów - recenzja dodatku. Asasyn ponownie spotyka Wiedźmina?

W poprzednim tygodniu na rynku ukazał się Assassin’s Creed Valhalla: Gniew Druidów, pierwsze fabularne rozszerzenie do bestsellerowej części o zakapturzonych zabójcach. Czy Ubisoft zaoferował oczekiwaną jakość? Przeczytajcie naszą recenzję.

30

Ostatni komentarz:

Valhalla jest fajną grą, mam ponad 40h jak narazie ale widać, że to takie czyste rzemiosło - tak gra nie ma w sobie duszy. Niby wszystko w... - Lei Fei

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 05.05.2021
Judgment - recenzja gry w wersji PS5. Detektywistyczny szpil, który nie do końca wykorzystał potencjał PS5
2018V

Judgment - recenzja gry w wersji PS5. Detektywistyczny szpil, który nie do końca wykorzystał potencjał PS5

Ostatni tydzień spędziłem w Kamurocho, tętniącym życiem i wypełnionym soczystą treścią japońskim miastem, w którym rozgrywa się akcja Judgment. Zapraszam do recenzji gry w wersji na PS5.

29

Ostatni komentarz:

Dokladnie bzdura do porzygu.Jakies kule,blyski rozblyski.Najlepiej chyba do dzis prezentowalo sie to w Sleeping Dogs(co wcale dobrze nie... - Tomuchos

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 22.04.2021
MotoGP 21 - recenzja gry. A mogło być tak pięknie
2281V

MotoGP 21 - recenzja gry. A mogło być tak pięknie

Milestone nie próżnuje i dostarcza na rynek kolejny tytuł zaliczający się do kategorii gier wyścigowych. Zapraszamy do recenzji traktującej o MotoGP 21.

21

Ostatni komentarz:

Lubię wibracje, ale grając w Dirt5 na XSX też musiałem je zmniejszyć i to sporo. - Starylis

Przejdź do strony

Strona