Recenzje gier

  
Znaleziono 71 materiałów dla taga ps4
DawidThePlayer18 DawidThePlayer18 18.06.2019
Marvel's Spider-Man - Recenzja
158V

Marvel's Spider-Man - Recenzja

Spider-Man to jeden z najbardziej rozpoznawalnych oraz uwielbianych superbohaterów na całym świecie. Zaprezentowany fanom komiksu po raz pierwszy w 1962 roku, Człowiek-Pająk bardzo szybko stał się prawdziwym fenomenem, zyskując tym samym rzeszę oddanych sympatyków, którzy po dziś dzień z zapartym tchem śledzą jego kolejne przygody, zarówno czytając regularnie ukazujące się serie komiksowe, jak i urządzając sobie okazyjne wypady do kina. Niektórzy nawet mogą sięgnąć po kontroler ulubionej konsoli i przekonać się jak to jest być superbohaterem na własnej skórze.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Ocena to nie numerek, tylko cały tekst. :) - DawidThePlayer18

Tom19 Tom19 22.03.2019
Devil May Cry 5 - recenzja
175V

Devil May Cry 5 - recenzja

Powiem wprost. Devil May Cry 5 to kontynuacja (powrót?) niemal doskonała. Ogrywając tytuł poczułem się zmieciony niczym w pierwszej japońskiej reklamie premierowej odsłony. Dostałem soczystego plaskacza bukietem kwiatów prosto w twarz , a wylatując w powietrze oberwałem wystrzelonym korkiem z szampana - nokaut totalny! A Skoro jest szampan, jest i powód do świętowania.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Zacna recka jak zawsze - Maciej2801

robal121 robal121 22.02.2019
Starlink: Battle for Atlas, czyli autostopem przez galaktykę.
229V

Starlink: Battle for Atlas, czyli autostopem przez galaktykę.

Dosyć spore, niebieskawe pudło widoczne na ekspozycji w licznych sklepach handlowych z pewnością przyciąga uwagę. Oprócz niespodziewanej zapowiedzi na targach E3 w 2018, o grze było jednak stosunkowo cicho aż do samej premiery, przez co kolejna próba połączenia fizycznych zabawek z cyfrową rozrywką przeszła bez większego echa. Wielka szkoda, gdyż ostatecznie nie jest to tytuł, który zasługuje na zapomnienie.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Za grę? 150 zł tak jakoś w listopadzie. Nie żałuję pomimo, że 2 tyg później była już po 120 zł, a teraz po 79 zł. - robal121

adi2121 adi2121 13.02.2019
Niełatwa przeprawa przez Dziki Zachód
311V

Niełatwa przeprawa przez Dziki Zachód

Kolejna gra studia Rockstar to małe wydarzenie w branży elektronicznej rozrywki. Liczne zachwyty, maksymalne noty i opinie, że mamy do czynienia z grą generacji. Choć nie jestem specjalnym fanem westernowych klimatów, sam chciałem się przekonać czy Rockstar ponownie dostarczył grę, która pozostanie w pamięci na długo.

czytaj dalej »
13

Ostatni komentarz:

Dokładnie, jego historia jeszcze na długo zostanie w mojej pamięci Pozdrawiam - adi2121

Tom19 Tom19 22.12.2018
The Evil Within - recenzja
358V

The Evil Within - recenzja

Co uzyskalibyśmy, wrzucając do jednego kotła takie gry, jak pierwsza i czwarta część Resident Evil, Silent Hill Downpour i The Last of Us? Dodatkowo przyprawiając wszystko sporą ilością survivalu i uzupełniając przy tym szczyptą gęstego klimatu, elementu gore rodem z filmowej sagi ,,Piła''. Odpowiedź już znacie. Przygotujcie się na emocjonującą podróż w głąb ciemności i prawdziwej walki o przetrwanie w The Evil Within.

czytaj dalej »
8

Ostatni komentarz:

To jest gra Japończyków, więc siłą rzeczy muszą być w końcu jakieś dziwactwa, np: w Dark Souls jest rodzina chodzących grzybków do ubicia... - Tom19

adi2121 adi2121 04.12.2018
Obrońca Nowego Jorku
861V

Obrońca Nowego Jorku

Spider-Man, jeden z najbardziej znanych i lubianych superbohaterów ze świata Marvela, nie miał do tej pory zbyt dużo szczęścia w branży elektronicznej rozgrywki. Gry z tego uniwersum wahały się na poziomie 50-70%, co nie jest zbyt dobrym wynikiem. I muszę przyznać, że na nowego "Spider-Mana" nie czekałem... do chwili kiedy zobaczyłem, że robi go studio Insomniac Games.

czytaj dalej »
22

Ostatni komentarz:

Jestes biedny zarowno intelektualnie jak i materialnie. Mama powinna to Cię wychować jak żebyś nie miał teraz problemów psychicznych. - Sikcrabbit156

Tom19 Tom19 03.11.2018
Everybody's Golf (2017) - recenzja
193V

Everybody's Golf (2017) - recenzja

Everybody's Golf to kolejna propozycja studia Clap Hanz na PlayStation, które nieprzerwanie od 2004 roku zapełnia swoje CV, wypuszczając na świat swoją wizję gry w golfa.
Do znanych nam reguł dodali opcję zabawy w sieci i sandboksową otwartość terenu, przy tym nie zapominając o duchu serii. Tak, to stary dobry Everybody's Golf!

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

Niestety nie mogę zgodzić się z autorem, to nie jest stary dobry Everybody's golf. Pola golfowe są niesamowicie monotonne w porównaniu z... - Emil

adi2121 adi2121 02.11.2018
Postnuklearna wyprawa po zasoby
176V

Postnuklearna wyprawa po zasoby

W 2015 roku "Wiedźmin 3" wyznaczył nową jakość i kierunek w jakim powinna iść każda gra z kategorii RPG. By być jednak prawdziwym zwycięzcą należałoby wygrać ten pojedynek z godnym rywalem, którym w tym roku miał być "Fallout 4", największy, dopracowany i najbardziej ambitny projekt studia Bethesda. Czy czwarty opad radioaktywny wyszedł cało po starciu z polskim hitem? Cóż, nie do końca...

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

To już nie to samo co w F 3 i F NV. Ocena idealna - Maciej2801

DawidThePlayer18 DawidThePlayer18 02.11.2018
God of War - Recenzja
1756V

God of War - Recenzja

Seria God of War pamięta jeszcze czasy panowania PlayStation 2. To właśnie na poczciwej "czarnulce" gracze poznali tragiczną historię Kratosa, greckiego wojownika na usługach olimpijskich bogów oraz późniejszego następcę Aresa, który został podstępem doprowadzony na skraj szaleństwa, stając się tym samym prawdziwą maszyną do zabijania oraz jedną z bardziej rozpoznawalnych postaci w bogatym portfolio Sony. Nic więc dziwnego, że po latach niepokojącej ciszy zapowiedź zupełnie nowej gry z brutalnym Bogiem Wojny w roli głównej wywołała niemały zachwyt wśród sympatyków franczyzy, a oczekiwania wobec jakości finalnej wersji tytułu automatycznie poszybowały w górę. Na szczęście, pomimo wprowadzenia wielu zmian w mechanice twórcy doskonale zdawali sobie sprawę, że nie mogą zawieść i po dwóch latach od pierwszej zapowiedzi oddali w ręce fanów jedną z najwybitniejszych gier aktualnej generacji.

czytaj dalej »
75

Ostatni komentarz:

Mam nadzieję że odzyskasz feeling bo GoW to fajowa gra dla 1 player ale jak to bywa nie każdemu się spodoba:) - Athius

Tom19 Tom19 11.10.2018
Marvel's Spider-Man - recenzja
1900V

Marvel's Spider-Man - recenzja

Spider-man od Insomniac Games to prawdopodobnie najlepsza próba immersji gracza z superbohaterem, dodatkowo wskakująca z miejsca na zaszczytne podium w pajęczym uniwersum, które tak na dobrą sprawę nie ustanowiło wysokiej poprzeczki do przeskoczenia.     
Exclusive od Sony nie tylko idealnie wstrzelił się między rosnącą popularność komiksów, a okupujące sale kinowe filmy superbohaterskie. Udowodnił, że można zrobić grę wyłamującą schemat nudnego sandboksa i idealnie trafił w klimat człowieka w lateksowym kombinezonie, utrzymując przy tym krystaliczną jakość produkcji AAA.

czytaj dalej »
59

Ostatni komentarz:

Klasyczny argument "mnie się podoba". Przejadło, czy nie przejadło - nudne to jest po prostu i tyle. Nawet wspomniane Ubi po latach krytyki... - VroO

Nerdol76 Nerdol76 09.10.2018
We are the Phantom Thieves- here to take your heart!
162V

We are the Phantom Thieves- here to take your heart!

Uprzedzę już tutaj- będą spoilery. Bo Widmowi złodzieje serc kradną je bez wahania. I nie biorą jeńców, nie pozwalają ci uciec. 

Zatem... You never see it coming!

czytaj dalej »
2

Ostatni komentarz:

Trochę za bardzo upodobałeś sobie nawiasy, w które często wstawiasz całe zdania. To taka mała rada na przyszłość - montana

your_tapeworm your_tapeworm 26.09.2018
MARVEL'S SPIDER-MAN:  RECENZJA PRZECIĘTNEGO GRACZA.
253V

MARVEL'S SPIDER-MAN: RECENZJA PRZECIĘTNEGO GRACZA.

Uwielbiam gry, zwłaszcza te dobre. Nie ma dla mnie znaczenia, czy bawię się na PC czy na konsolach ani przez kogo sprzęt został wyprodukowany. Postać Spider-Man’a jest mi znana tylko powierzchownie. Oczywiście, że kojarzę Petera Parkera, nawet go lubię, ale nie jestem fanem tej postaci. W dzieciństwie oglądałem kreskówkę, gdzieś w ręce wpadł mi komiks, na ‘’szaraku’’ przeszedłem kiedyś ‘Enter Electro’, ale to tyle. Zero sentymentu, żadnych uprzedzeń. Jeśli jesteś w podobnej sytuacji, ta recenzja jest dla Ciebie.

czytaj dalej »
12

Ostatni komentarz:

Bujanie się jest tym czym dla: - Batmana linka i peleryna, - Mad Maxa Opus Magnum, tym bardziej, że wynika ze specyfiki SM. Ja tego nie... - harnasLW

Przejdź do strony

Strona