SKLEP


Recenzje gier

  
Znaleziono 1087 materiałów dla taga playstation 4
Adam Grochocki Adam Grochocki 18.03.2019
The Occupation - recenzja gry. W sieci kłamstw
759V

The Occupation - recenzja gry. W sieci kłamstw

Dziennikarstwo śledcze to zawód szczególnie ceniony w środowisku. Dziennikarzom zawdzięczamy ujawnienie wielu informacji, spisków i przekrętów, które nigdy nie ujrzałyby światła dziennego. Na tym wyjątkowo trudnym zawodzie malutkie studio z Manchester, White Paper Games oparło swoją drugą grę. Wydawany przez Humble Bundle tytuł zbiera całkiem niezłe oceny, a my sprawdzimy, jak prezentuje się jego konsolowy port.

czytaj dalej »
8

Ostatni komentarz:

Nie, tak w sam raz - Lukas12

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 13.03.2019
Dead or Alive 6 - recenzja gry. Biusty nowej generacji
1885V

Dead or Alive 6 - recenzja gry. Biusty nowej generacji

Trzeba przyznać, że na przestrzeni ostatniej generacji fani bijatyk są mocno rozpieszczani. Tym razem czeka nas kolejny powrót po latach jednej z całkiem zasłużonych serii. Dla wielu złośliwie kojarzonej z frywolnym fanserwisem, dla innych niezwykle złożony i głęboki przedstawiciel gatunku. Sprawdzamy, jak to wygląda w przypadku najnowszego Dead or Alive 6.

czytaj dalej »
52

Ostatni komentarz:

Z setkami tysięcy strojów za trzykrotna cenę kolekcjonerki.. - CoinJSR

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 25.02.2019
Trials Rising - recenzja gry. Jakie są Trialsy, każdy widzi...
1428V

Trials Rising - recenzja gry. Jakie są Trialsy, każdy widzi...

Trials Rising to trzecia odsłona serii, której korzenie sięgają... smartfonów z 2000 roku. Na szersze wody Trialsy wypłynęły jednak wraz z wydaniem Trials HD w 2009 roku. W tej generacji konsol mieliśmy już dwie odsłony, o których większość zdaje się, zdążyła zapomnieć. O Trials Rising jednak będą pamiętać.

czytaj dalej »
26

Ostatni komentarz:

Beta miała takie czkawki na gtx1060 6gb że grać się nie dało. Grafika słaba i jakoś mnie ta część nie przekonuje - Mkkk

Kacper Mądry Kacper Mądry 23.02.2019
DiRT Rally 2.0 - recenzja gry. Niby lepiej, ale nie do końca
3057V

DiRT Rally 2.0 - recenzja gry. Niby lepiej, ale nie do końca

Codemasters powraca z serią Dirt Rally. Tym razem otrzymujemy tytuł nastawiony bardziej na symulację. Czy twórcy przygotowali godną kontynuację?

czytaj dalej »
49

Ostatni komentarz:

jestem ta gra bardzo rozczarowany , to nie jest kontynuacja Dirta Rally a raczej Dirt 4,5 - janusz_cebula

aysnel aysnel 17.02.2019
God Eater 3 - recenzja gry. Apokalipsa spełniona, ale bez rewelacji
1302V

God Eater 3 - recenzja gry. Apokalipsa spełniona, ale bez rewelacji

Seria God Eater, którą na upartego można określić jako klon serii Monster Hunter w postapokaliptycznej przyszłości, wprawdzie nie ma aż takiej popularności jak jej siostrzany cykl od Capcomu, ale wierne grono fanów posiada. Bandai Namco swego czasu obiecało im część trzecią na miarę obecnej generacji konsol. Czy wywiązało się z obietnicy?

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

A może ktoś jest fanem serii i spędził przy tym tytule pamiętne chwile? Nie oceniaj gry w którą nie grałeś. - Tiger Uppercut

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 15.02.2019
Jump Force - recenzja gry. Roger tego nie wybaczy
3096V

Jump Force - recenzja gry. Roger tego nie wybaczy

Shonen, gatunek mangi oraz anime kierowany głównie do chłopców, od dziesięcioleci cieszy się ogromną popularnością na całym świecie. Za sprawą takich tytułów, jak Dragon Ball, Naruto czy One Piece, dorobił się rzeszy fanów również w Polsce. Zapewne niejeden z Was zastanawiał się kiedyś, jak przebiegałyby starcia ulubionych mangowych postaci z różnych uniwersów. Częściowej odpowiedzi na to pytanie udziela Jump Force, czyli najnowsza bijatyka od Bandai Namco.

czytaj dalej »
47

Ostatni komentarz:

A to się szczerze zdziwiłem. Po zwiastunach spodziewałem się gry minimum bardzo dobrej... Poczekam w takim razie. Może kiedyś trafi do... - sullivan1989

Daniel Stroński Daniel Stroński 14.02.2019
Evoland Legendary Edition - recenzja gry. Podróż przez gatunki growe
1105V

Evoland Legendary Edition - recenzja gry. Podróż przez gatunki growe

Za co kochamy indyki? Za nietypowe połączenia gatunkowe, oczywiście! A gdyby tak wrzucić do jRPG-a grę rytmiczną? I bijatykę 3D? I shmupa? I karciankę? I przygodówkę? I skradnkę? I...

czytaj dalej »
9

Ostatni komentarz:

milego grania :) - mravg

Adam Grochocki Adam Grochocki 14.02.2019
Far Cry New Dawn - recenzja gry. Gdzie chłop nie może, tam dwie baby pośle
4992V

Far Cry New Dawn - recenzja gry. Gdzie chłop nie może, tam dwie baby pośle

Zeszłoroczny Far Cry 5 wypadł całkiem nieźle zarówno w oczach krytyków, jak i samych graczy. Z tego też powodu Ubisoft postanowił nie rozstawiać się z amerykańskim Hope County w stanie Montana i zaproponował swego rodzaju ciąg dalszy tamtej przygody. Pytanie brzmi: czy Far Cry New Dawn to tylko samodzielne DLC, czy może pełnoprawna kontynuacja?

czytaj dalej »
136

Ostatni komentarz:

Gra jest po prostu kiepska i potrzebuje drugiego oddechu - Anubis

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 13.02.2019
YIIK: A Postmodern RPG - recenzja gry. Hipsterski RPG
839V

YIIK: A Postmodern RPG - recenzja gry. Hipsterski RPG

Przypadek YIIK: A Postmodern RPG jest wyjątkowo prosty. Ot banda hipsterów postanowiła stworzyć grę ze swojego ulubionego gatunku, która w sentymentalny sposób odwoła się do złotego okresu branży lat 90. Dodano do tego garść surrealizmu, absurdu, głupkowatego i nierównego poczucia humoru, a także tonę minigier. Efekt końcowy tej mieszanki? Cóż, mogło być zdecydowanie lepiej.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Za bardzo piździ dzisiaj :) - Tytus B

Adam Grochocki Adam Grochocki 05.02.2019
Smoki: Świt Nowych Jeźdźców - recenzja gry. Chyba komuś odbije się to czkawką
1129V

Smoki: Świt Nowych Jeźdźców - recenzja gry. Chyba komuś odbije się to czkawką

Za kilka dni premiera polska filmu Jak Wytresować Smoka 3. Zakończenie trylogii Czkawki i Szczerbatka zapowiada się znakomicie, ale dziś sprawdzimy grę towarzyszącą kinowej produkcji, która skierowana jest do młodszych graczy. Czy warto wydać 169 złotych?

czytaj dalej »
19

Ostatni komentarz:

Ło Matko! Co tu się dzieje?! Myślę sobie: "Filmik podobał, to poczytam recke do kawy". Dwa łyki i po recce. Żebym wiedział to bym kielonki... - Viqing

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 26.01.2019
Life is Strange 2 - recenzja drugiego epizodu
1175V

Life is Strange 2 - recenzja drugiego epizodu

Przerwa trwała nieco dłużej niż zwykle, ale drugi epizod Life is Strange 2 pojawił się w końcu na rynku. Pora sprawdzić, co jeszcze przeżyje wilcze rodzeństwo i czy twórcy efektywnie wykorzystali dodatkowy czas.

czytaj dalej »
17

Ostatni komentarz:

Ciekawe jak wydadzą płytę czy wszystko na niej będzie. - dexx

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 24.01.2019
The Hong Kong Massacre - recenzja gry. Hotline Miami w Azji
1778V

The Hong Kong Massacre - recenzja gry. Hotline Miami w Azji

Gdyby John Woo zrobił swoje Hotline Miami, to byłoby to właśnie The Hong Kong Massacre. Gra efekciarska, nadużywająca efektów specjalnych, jednocześnie brutalna i pełna krwi. I na szczęście - trzymająca poziom od początku do końca.

czytaj dalej »
32

Ostatni komentarz:

Zwiastun polonizacji do gry The Hong Kong Massacre. [LINK] - NelsonPL

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme