SKLEP


Recenzje gier

  
Znaleziono 1107 materiałów dla taga playstation 4
Paweł Musiolik Paweł Musiolik 24.06.2019
Crash Team Racing Nitro Fueled - recenzja gry. Powrót legendy
2416V

Crash Team Racing Nitro Fueled - recenzja gry. Powrót legendy

Crash Team Racing Nitro Fueled to kolejny przykład, że odpowiednio doprawione sentymenty są w stanie pozamiatać. Trzeci remake spod skrzydeł Activision i trzeci tytuł warty każdego grosza.

czytaj dalej »
166

Ostatni komentarz:

nie rozumiem twojego bełkotu - dwaduzepe

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 20.06.2019
Judgment - recenzja gry. Phoenix Wright w świecie Yakuzy!
1761V

Judgment - recenzja gry. Phoenix Wright w świecie Yakuzy!

Ryu Ga Gotoku Studio to w mojej opinii jeden z najbardziej niedocenianych zespołów wśród japońskich deweloperów. Nie licząc dyskusyjnego spin-offu Yakuzy pt. Dead Souls z 2011 roku, drużyna Toshihiro Nagoshiego nie posiada w portfolio słabej czy przeciętnej pozycji. Za sprawą debiutującego na zachodnich rynkach Judgment, raz jeszcze udowadnia, że jak mało które studio potrafi stworzyć wciągającą opowieść, nie zapominając przy tym o świetnej rozgrywce.

czytaj dalej »
52

Ostatni komentarz:

Piękna i wyczerpująca recenzja. Nie trzeba mnie namawiać bo to dla mnie i tak must have. Czuję, że wsiąknę po całości w ten tytuł. - Damianuss1

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 10.06.2019
Warhammer: Chaosbane - recenzja gry. Prawie jak udana produkcja
1012V

Warhammer: Chaosbane - recenzja gry. Prawie jak udana produkcja

Warhammer: Chaosbane na pierwszym materiałach zapowiadało się na tyle dobrze, że moje zainteresowanie tym tytułem pojawiło się dosyć szybko. Po becie, która miejsce miała kilka tygodni temu, pojawiły się pierwsze obawy, ale nadal byłem pełen nadziei, że do premiery bolączki da się poprawić. Niestety...

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

Dostarczanie takiej gry, w dobie PoE, Grim Dawn, czy D3, to skandal. - Dragoonik84

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 09.06.2019
Layers of Fear 2 - recenzja gry. Czy na statku też może straszyć?
1446V

Layers of Fear 2 - recenzja gry. Czy na statku też może straszyć?

Bloober Team rozwija swoje horrorowe portfolio i prezentuje kontynuacje swego największego sukcesu. Sprawdzamy, czy Layers of Fear 2 na nowo definiuje pojęcie strachu?

czytaj dalej »
16

Ostatni komentarz:

Jak na razie odpaliłem i chwilę pograłem i nie ciągnie mnie do kolejnego podejścia. Gdy zarzuciłem pierwszą część to nie mogłem się... - Sickman

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 04.06.2019
Observation - recenzja gry. Gra, która nie jest grą
1291V

Observation - recenzja gry. Gra, która nie jest grą

Fabularny motyw sztucznej inteligencji często przejawia się w grach. Zazwyczaj w formie zbuntowanego systemu, któremu odbija i zaczyna pałać żądzą mordu w kierunku swoich stwórców. Tym razem mamy do czynienia z czymś bardziej kreatywnym i Observation prezentuje znany temat z nieco innej strony.

czytaj dalej »
20

Ostatni komentarz:

Dla mnie to bardzo dobra przygodówka i ma ciekawe zagadki a i bohater nie codzienny Polecam - Athius

redakcja PPE redakcja PPE 02.06.2019
Sniper Elite V2 Remastered - recenzja gry. Odświeżone polowanie na Hitlera
1400V

Sniper Elite V2 Remastered - recenzja gry. Odświeżone polowanie na Hitlera

Snajperzy mają ciężkie życie. Czasochłonne wyczekiwanie na dogodny strzał, czołganie się w ghillie suit, sprytne zagrywki z wykorzystaniem hełmu na kiju, czy bratobójcze spotkania z innymi kamperami. W Sniper Elite V2 niestety niedane nam będzie wypróbować wszystkich smaczków znanych, chociażby z filmowego 'Wróg u bram', czy pamiętnej misji w Czernobylu z Call of Duty 4 Modern Warfare, ponieważ Rebellion od lat podąża własną ścieżką. Czy rozgrywka po 7 latach od premiery oryginału zestarzała się z klasą i czy dopisek 'remastered' przynosi więcej niż tylko podbicie rozdzielczości? Czas na headshota.

czytaj dalej »
27

Ostatni komentarz:

Znając Atlusa i tak byłaby pełna cena - Sejman22

aysnel aysnel 15.05.2019
Giga Wrecker Alt. - recenzja gry. Cegłówką go!
615V

Giga Wrecker Alt. - recenzja gry. Cegłówką go!

Giga Wrecker Alt. zabiera nas w podróż w stylu anime do postapokaliptycznego świata opanowanego przez maszyny. Klasyczna broń nie ma szans z nimi, ale jest coś, co daje nam przewagę – wszędobylski gruz.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Zważywszy na mechanikę gry uznałem go za całkiem odpowiedni. :) - aysnel

Adam Grochocki Adam Grochocki 29.04.2019
Snooker 19 - recenzja gry. Długość kija nie ma znaczenia
1046V

Snooker 19 - recenzja gry. Długość kija nie ma znaczenia

Podczas gdy jedni sport kojarzą z szybkimi i widowiskowymi dyscyplinami, są tacy, którzy za idealną formę relaksu uważają śledzenie facetów turlających kulki po zielonym suknie wielkiego stołu.

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

Jeeezu, aż mi smaka narobiłeś.. Trzeba poszukać płytki w zakamarkach szafy. - Marquez

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 25.04.2019
Days Gone - recenzja gry. Podróż za jeden uśmiech
8800V

Days Gone - recenzja gry. Podróż za jeden uśmiech

Days Gone po kilku latach w produkcji i paru obsuwach trafia do sprzedaży. Dziś mamy dla Was recenzję wersji na PS4. Gra, która od samej zapowiedzi nie wzbudzała większych emocji i jawiła się jako kolejny open world, z tą różnicą, że od Sony, które w portfolio zbyt wielu takich gier nie ma. Czy Bend Studios udało stworzyć się coś interesującego?

czytaj dalej »
461

Ostatni komentarz:

Własnie ogrywam i jak naraie solidna 9 zadnych bugow nie uswiadczylem. Dawanie gier do receznji "redaktorowi" musiolkiowi to jak strzeal w... - Hasszz

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 20.04.2019
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - recenzja gry. OBJECTION!
1299V

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - recenzja gry. OBJECTION!

Ace Attorney Trilogy debiutuje na kolejnych sprzętach, aby uczyć następne pokolenie graczy kodeksu karnego. Włóżcie najlepszy garnitur i ćwiczcie struny głosowe, by co rusz wykrzykiwać donośnie "Sprzeciw!".

czytaj dalej »
23

Ostatni komentarz:

Niestety dla niektórych wada i słusznie, że to zostało wspomniane. Sama seria świetna - cissic

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 18.04.2019
God's Trigger - recenzja gry. Anioły i demony
1358V

God's Trigger - recenzja gry. Anioły i demony

Wydawałoby się, że moda na gry inspirowane Hotline Miami dawno za nami. Wpada jednak polska ekipa One More Level ze swoim God's Trigger i obwieszcza wszystkim, że ma coś wartego uwagi. Czy tak jest faktycznie?

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

[LINK] ED po 1600h na emeryturze. Teraz DCS - po 160h lotów i kilkudziesięciu godzinach zwykłej nauki dostałem rangę pilota z polskiej... - Alexy78

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 16.04.2019
Earth Defense Force: Iron Rain - recenzja gry. Zachodnie podejście do robali
1133V

Earth Defense Force: Iron Rain - recenzja gry. Zachodnie podejście do robali

Earth Defense Force: Iron Rain jest małym eksperymentem D3, które postanowiło ugryźć zachodniego gracza lekko odświeżonym pomysłem na serię Earth Defense Force. Jak wypada zamerykanizowana odsłona tej serii?

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

Takie gry sa równiez potrzebne - Maciej2801

Przejdź do strony

Strona