SKLEP


Recenzje gier

  
Znaleziono 11 materiałów dla taga Treyarch
Piotr Rozbicki Piotr Rozbicki 13.10.2018
Call of Duty: Black Ops 4 - recenzja gry. Jak pudełko czekoladek
6955V

Call of Duty: Black Ops 4 - recenzja gry. Jak pudełko czekoladek

Świat oszalał. Fortnite zmienił całą branżę. Do tego stopnia, by wpłynąć na jeden z najbardziej stałych jej elementów - Call of Duty. Co roku wszakże dostajemy od Activision dawkę rozrywki na bezpiecznym do przyswojenia poziomie. Niczym glukoza w czekoladzie. W tym roku zaszły jednak poważne zmiany. Czy poszły we właściwym kierunku?

czytaj dalej »
175

Ostatni komentarz:

nowy tryb "Czarny Won " w nowym Cum on Duty : Black Cocks 4. Ominąłem wszystko po COD:BO1 i wróciłem na BO4 , po godzinach Zeldy na... - Mroowka

Tomek Alicki Tomek Alicki 24.05.2017
Recenzja: Call of Duty: Black Ops 3 Zombie Kroniki (PS4)
945V

Recenzja: Call of Duty: Black Ops 3 Zombie Kroniki (PS4)

Jeżeli małym świętem dla fanów trybu zombie w Call of Duty nazywamy pojedyncze DLC, Zombies Kroniki powinny być co najmniej Bożym Narodzeniem. Treyarch wpadło na rewelacyjny pomysł przypomnienia o Black Ops 3 wszelkim miłośnikom FPS-ów. Nagle Infinite Warfare poszło w odstawkę, a Internet zawrzał, wyczekując premiery największego dodatku zombie.

czytaj dalej »
6

Ostatni komentarz:

Minus polega na tym że bronie z Black Ops III za cholerę nie pasują do klimatu starych map nazi zombie. Dodatkowo osoby które grały te... - PlayJager

Adam Grochocki Adam Grochocki 13.09.2016
Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4) - Salvation DLC
1020V

Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4) - Salvation DLC

Do ostatniego dodatku Call of Duty: Black Ops III (PS4) o tytule „Salvation” podchodziłem jak do jeża. Mamy przecież wrzesień, do premiery Infinity Warfare już niedługo, więc kto będzie zawracał sobie głowę jakimś tam DLC? A może wręcz odwrotnie i Treyarch najlepsze zostawiło na koniec?

czytaj dalej »
16

Ostatni komentarz:

wiem wiem widziałem wczoraj :) biorę do CODa, SW Battlefront i Batmana SP tak czy siak dzięki - Frvgooo

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 29.07.2016
Call of Duty: Black Ops III Descent - recenzja dodatku
3329V

Call of Duty: Black Ops III Descent - recenzja dodatku

Od czasu do czasu lubię powrócić na serwery Call of Duty: Black Ops III, a ostatnie rozszerzenie potwierdziło mnie w przekonaniu, że Treyarch ma pomysł na swoją wielką serię. Descent może i nie rewolucjonizuje zabawy, ale zapewnia sporo przyjemnego strzelania. 

czytaj dalej »
14

Ostatni komentarz:

Bylo juz wszystko, no to kolei na smoki, strach pomyslec co bedzie dalej. - Tajemniczy yoghourt

Adam Grochocki Adam Grochocki 17.07.2016
Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4) - Descent DLC
1421V

Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4) - Descent DLC

Trzeci z tradycyjnych czterech pakietów map wylądował właśnie w PS Store. Nowa arena dla trybu zombie i jak zwykle cztery mapy do wieloosobowych starć. Rzućmy okiem, co tym razem przygotowała ekipa z Treyarch.

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

jak na razie easter egg na tej mapie awykonalny :) - PlayJager

Dawid Muskus Dawid Muskus 02.05.2016
Dlaczego brniemy w przyszłość?
0V

Dlaczego brniemy w przyszłość?

Treyarch postanowiło wydać kolejną odsłonę Call of Duty podserii a mianowicie Black Ops III i upchnąć ją jeszcze dalej w przyszłość niż miało to miejsce w poprzedniej części. Czy wyszło to na dobre czy złe? Cóż zdania są podzielone.

czytaj dalej »
Adam Grochocki Adam Grochocki 06.02.2016
Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4) - The Awakening DLC
1604V

Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4) - The Awakening DLC

Mające premierę w listopadzie ubiegłego roku Call of Duty: Black Ops III (PS4) doczekało się pierwszego z tradycyjnych czterech dużych rozszerzeń. Sprawdzamy DLC o podtytule „The Awakening”.

czytaj dalej »
20

Ostatni komentarz:

Tez mam "sparowane" konto z kontem kolegi, ii z gra żadnych problemów nie ma - PlayJager

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 13.11.2015
Call of Duty: Black Ops III - recenzja gry
5019V

Call of Duty: Black Ops III - recenzja gry

Od początku roku wielu graczy marzyło, aby w końcu nadszedł ten dzień. Ponownie powrócimy do pięknych czasów historycznych wojen i przeżyjemy kilka zapadających w pamięć starć. Wierzyliśmy, błagaliśmy, pragnęliśmy, ale Treyarch wyciągnęło z kapelusza kontynuację opowieści z 2010 roku. Opowieść została pchnięta o kolejne 40 lat i tym samym wylądowaliśmy w bardzo mrocznej, futurystycznej przyszłości... Czy to źle? Nie na to liczyłem, ale w gruncie rzeczy zostałem pozytywnie zaskoczony. Trzeci Black Ops jest obładowany treścią i szkoda tylko, że twórcy nadal rzeźbią w starej piaskownicy. 

czytaj dalej »
70

Ostatni komentarz:

pograłem skończyłem ale to tylko dlatego że ta gra była w PS Plus.Graficznie spoko,ale te znikające roboty i klimat Science Fiction zaczął... - umberto

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 12.11.2015
Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4)
4124V

Recenzja: Call of Duty: Black Ops III (PS4)

Należę do grupy osób uważających, że najlepsze odsłony serii Call of Duty wychodzą spod rąk Treyarch. Ekipa była na fali wznoszącej od wydania World at War w trakcie II wojny światowej. Cykl Black Ops przeskoczył do czasów Zimnej Wojny, a w drugiej części pomieszano to z bliską przyszłością. Black Ops III kompletnie od tego odchodzi i rzuca nas do roku 2065, zostawiając z poprzedniczek tylko tytuł.

czytaj dalej »
19

Ostatni komentarz:

pisałem do kocik , multi go odrzuca więc pisze że łyka kampanie .Opisałem kampanie , czytaj ze zrozumieniem . - prime27pl

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 20.11.2012
Recenzja: Call of Duty: Black Ops II (PS3)
1340V

Recenzja: Call of Duty: Black Ops II (PS3)

Nie wiem czy nie trudniejsze byłoby przeżycie na Saharze z minimalną dawką wody czy wzięcie na klatę tak bardzo kochanego i jednocześnie znienawidzonego tytułu. Podjęcie się recenzji jakiejkolwiek gry z tej serii to czyn niecodzienny. Żadna gra, żaden cykl nie budzi tak mieszanych odczuć jak Call of Duty. Pierwsze Black Ops autorstwa Treyarch było ciekawym odpoczynkiem od mielonego do granic możliwości współczesnego konfliktu, który sprzedają nam panowie z Infinity Ward.

czytaj dalej »
86

Ostatni komentarz:

Najsłabsza część od wielu lat! - Hantos980

admin admin 09.11.2010
Recenzja: Call of Duty: Black Ops (PS3)
1168V

Recenzja: Call of Duty: Black Ops (PS3)

Czekaliśmy na ten moment. Call of Duty: Black Ops stworzone przez Treyarch ujrzało światło dzienne. Trafiło w ręce wygłodniałych fanów z całego świata. Tak, miałem przed premierą tej gry wiele wewnętrznych wątpliwości. Czy studio słynące z niechlubnego Call of Duty 3 i dużo lepszego, acz będącego jedynie rozwinięciem formy Modern Warfare Call of Duty: World at War, faktycznie dojrzeje na gruzach Infinity Ward? Nie będę trzymał Was dłużej w niepewności.

czytaj dalej »
86

Ostatni komentarz:

Wszystkie? Spier*alaj - ssk

Miesięcznik PSX Extreme