Recenzje gier

  
Znaleziono 16 materiałów dla taga THQ Nordic
Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 15.02.2020
Darksiders Genesis – recenzja gry. Inaczej i dobrze!
3463V

Darksiders Genesis – recenzja gry. Inaczej i dobrze!

Seria Darksiders robi „krok w bok”, by opowiedzieć graczom historię, która zapoczątkowała cała serię w 2010 roku przez nieistniejące już Vigil Games. Twórcy stawiają na nowy gatunek, odświeżają kamerę, a na końcu dorzucają do rozgrywki drugiego bohatera i... Oby to nie był jednorazowy romans.

34

Ostatni komentarz:

Też tak mam, nie wiem potem za co się zabrać. - dexx

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 04.09.2019
Wreckfest - recenzja gry. Udany następca Destruction Derby z nutką FlatOuta
2403V

Wreckfest - recenzja gry. Udany następca Destruction Derby z nutką FlatOuta

Odpowiedzialna za kultowego FlatOuta ekipa Bugbear Entertainment powróciła na rynek z nowym projektem, jaki ostatecznie zatytułowano Wreckfest. Czy zatem fiński deweloper dał radę odtworzyć ducha swojego klasyka sprzed lat?

54

Ostatni komentarz:

Przypominają im się czasy PSXa, trzeba będzie kiedyś sprawdzić :) - RasMass

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 07.05.2019
Fade to Silence – recenzja gry. Zimno, pusto, nudno
1649V

Fade to Silence – recenzja gry. Zimno, pusto, nudno

Mrożący krew w żyłach chłód, walka o przetrwanie, poszukiwanie jedzenia, rozbudowa bazy, szukanie sojuszników i walka z przerażającymi bestiami – czy nie brzmi to jako jeden z czarnych koni 2019 roku? Niestety, tylko na papierze, bo choć Fade to Silence ma wszystkie te elementy, to dosłownie każdy nie prezentuje oczekiwanej jakości.

39

Ostatni komentarz:

Szkoda, że taka kaszana wyszła. Dobry pomysł, ale źle się za to zavrali, no i pewnie nieco brak doświadczenia wpłynął na wiele elementów,... - Jarsston

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 27.11.2018
Darksiders III - recenzja gry. To nie tak miało być
5285V

Darksiders III - recenzja gry. To nie tak miało być

Przeglądając listy najlepszych tytułów na PlayStation 3 i Xboksa 360 raczej nie znajdziecie żadnej z dwóch odsłon Darksiders. Nie zmienia to jednak faktu, iż produkcje teksańskiego Vigil Games to solidne gry akcji, które rozgrywką i oprawą bronią się do dziś. Szkoda, że za kilka lat nikt podobnie nie napisze o "trójce".

132

Ostatni komentarz:

darksiders 3 ... wojna i śmierć daja rade(przechodziłem na ps3)....furia-też...fajnie mi sie grało...jedno mnie $&^$&*@#$@... momentami... - sOnYYyy

Łukasz Ruszkowski Łukasz Ruszkowski 03.07.2018
Recenzja: Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered (PS4)
1003V

Recenzja: Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered (PS4)

Odgrzewanie starych gier, rozdział 152. Tym razem padło na produkcję z 2009 roku, a mianowicie Red Faction: Guerrilla. Czy niszczenie marsa wciąż sprawia tyle satysfakcji co prawie 10 lat temu? Sprawdźmy to.

6

Ostatni komentarz:

słabo to chodzi na Pro.... w ustawieniach gry "wysoka jakość" to jakaś żenada.Czy tylko ja tak mam ? - Dejmien25PSX

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 03.07.2018
Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered - recenzja gry. Średnio udany powrót na Marsa
1556V

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered - recenzja gry. Średnio udany powrót na Marsa

W gamingowym światku rozpoczął się właśnie sezon ogórkowy. Podczas gdy najwięksi wydawcy przygotowują swoje produkcje na jesień oraz początek przyszłego roku, niektórzy walczą o portfele graczy w lipcu i sierpniu. THQ Nordic wypuściło właśnie remaster dziewięcioletniego Red Faction: Guerrilla o podtytule Re-Mars-tered.

19

Ostatni komentarz:

jest kurde znalazłem błąd, kilkadziesiąt newsów przejrzanych i dopiero teraz :) ale czuję sie lepiej dzięki temu - Fred

Bartosz Krukowski Bartosz Krukowski 25.06.2018
Recenzja: Wreckfest (PC)
1589V

Recenzja: Wreckfest (PC)

Starsze pokolenie graczy doskonale pamięta czasy, kiedy seria FlatOut uchodziła za jedną z lepszych serii wyścigowych. Jeśli zaliczacie się do tego grona, zapewne uważacie, że skończyła się ona na drugiej odsłonie – nic bardziej mylnego! Stare FlatOut wróciło, tylko pod inną nazwą.

8

Ostatni komentarz:

Chyba nie doczytałeś recki do końca. Dość niespodziewanie absolutnie najgorszą i najbardziej spartaczoną częścią gry jest jej polska... - moczemwPiSuar

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 25.03.2018
Recenzja: Titan Quest (PS4)
2312V

Recenzja: Titan Quest (PS4)

Ponowne wydawanie gier sprzed kilkunastu lat ma swoje minusy. Jeśli nie mamy do czynienia z kultową produkcją, ryzykujemy zagranie w coś, co nabawi nas jedynie poczucia zmarnowanego czasu. Z Titan Questem tak nie ma, ale... to nie jest zbyt dobra gra

14

Ostatni komentarz:

Dla mnie to klasyczny rpg, taki jakich mi dziś brakuje. Chodzę mozolnie po mapie, czyszczę mapkę ze stworów i skarbów, lecę do miasta... - grzybiarz

Adam Grochocki Adam Grochocki 13.03.2018
Recenzja: de Blob 2 (PS4)
377V

Recenzja: de Blob 2 (PS4)

de Blob 2 siedem lat temu zadebiutowało na konsolach poprzedniej generacji. Co prawda gra nie zapisała się w historii gier złotymi głoskami, ale to nie przeszkodziło THQ Nordic dorzucić do swojego portfolio wersję przygotowaną z myślą o PlayStation 4.

Kacper Mądry Kacper Mądry 25.02.2018
Recenzja: Rad Rodgers: World One (PS4)
883V

Recenzja: Rad Rodgers: World One (PS4)

Rad Rodgers: World One to dość oryginalny tytuł platformowy. Autorzy postawili tutaj na przełamywanie czwartej ściany oraz żarty na krawędzi dobrego smaku. Szkoda tylko, że w pełni nie wykorzystali drzemiącego w tej produkcji potencjału.

5

Ostatni komentarz:

to było mega!! jak na tamte czasy mega grafa i grywalność super!! - himer

Adam Grochocki Adam Grochocki 04.12.2017
Recenzja: Black Mirror (PS4)
1350V

Recenzja: Black Mirror (PS4)

Gdy ogłoszono prace nad restartem Black Mirror, nie mogłem wyjść ze zdziwienia. Solidnie skonstruowana i naprawdę dobrze poprowadzona trylogia zasługiwała bardziej na kontynuację osadzoną w innych czasach niż na reboot odcinający się od poprzedniczek. Ale może, wbrew logice, to był właśnie strzał w dziesiątkę?

3

Ostatni komentarz:

Znowu wam oceny skaczą? Opencritic poprawcie, wciąż poprzednia nota tam jest. - Olson

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 30.10.2017
Battle Chasers: Nightwar - recenzja gry
3563V

Battle Chasers: Nightwar - recenzja gry

W latach 1998-2001 wydawane były komiksy z serii Battle Chasers, które to w ciekawy, nietuzinkowy i zabawny sposób poruszał tematykę fantastyki, ujmując ją w arcanepunk. Teraz realizowane są plany na to, by wskrzesić markę i wypuścić 10-ty zeszyt przygód herosów. Aby nieco przypomnieć nam o zapomnianej ekipie, stworzono grę Battle Chasers: Nightwar.

26

Ostatni komentarz:

wcale nie, nawet nie wspomniał ze jest wersja pl dubbing. Partactwo - Fred

Przejdź do strony

Strona