Recenzje gier

  
Znaleziono 13 materiałów dla taga Gearbox Software
Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 21.09.2019
Borderlands 3 – recenzja gry. Od fanów dla fanów
2965V

Borderlands 3 – recenzja gry. Od fanów dla fanów

Od premiery pierwszych Borderlandsów gatunek loot shooterów dorobił się kilku naprawdę mocnych produkcji, ale Gearbox Software nie spogląda na konkurencję. Randy Pitchford wierzy w siłę swojego IP i przygotował odsłonę dla największych fanów swojego świata. Oni będą zachwyceni, reszta poczuje pewien niedosyt, ale właśnie taki jest Borderlands 3.

71

Ostatni komentarz:

Jakby to stwierdził ktoś z tego uniwersum..... AWESOMEEEEE - w0t

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 04.01.2019
Borderlands 2 VR - recenzja gry. Wirtualny kastrat...prawie
1960V

Borderlands 2 VR - recenzja gry. Wirtualny kastrat...prawie

Borderlands 2 było jednym z największych sukcesów poprzedniej generacji konsol. Nic więc dziwnego, że tytuł postanowiono sprzedać niejednokrotnie i wypuścić go na kilka kolejnych sprzętów. Swojej wersji doczekał się nawet poczciwy handheld Sony. Nie przytaczam jej z resztą bez powodu, bo niestety, podobnie, jak wersja z Vity, tak i Borderlands 2 VR to pod wieloma względami zmarnowany potencjał na coś dużo lepszego niż to, co ostatecznie otrzymaliśmy.

28

Ostatni komentarz:

Mam w domu na x360 i jakoś nie skończona leży Może kiedyś dokończę :) - KULTURYSTA

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 06.07.2016
Homeworld: Deserts of Kharak - recenzja gry
1163V

Homeworld: Deserts of Kharak - recenzja gry

Homeworld to dosyć stara marka, która zniknęła ze sceny gamingowej na całe 12 lat. Po rewelacyjnym debiucie w 1999 roku przyszła pora na równie dobrą „dwójkę” i bach. Koniec. Teraz, po wydaniu ich w wersji Remastered, możemy zagrać w prequel całej historii. Ale czy udany?

28

Ostatni komentarz:

Nijaka muzyka WTF Nijaka to jest ta recenzja i nie za bardzo po polsku - Maciej2801

Rafał Kuźmiński Rafał Kuźmiński 15.05.2016
Recenzja: Battleborn (PS4)
2094V

Recenzja: Battleborn (PS4)

Gry MOBA z założenia są produkcjami nastawionymi na kooperację, strategię oraz odpowiednie wykorzystanie zalet i umiejętności naszej drużyny w zależności od poczynań przeciwników. Battleborn (PS4) łączy te elementy i mechanikę strzelaniny z perspektywy pierwszej osoby, w obu przypadkach spłycając rozgrywkę. Co z tego wynikło?

11

Ostatni komentarz:

Nie grałem, ale oglądając to wszystko wybieram Overwatch. - DJ

Daniel Stroński Daniel Stroński 05.04.2015
Recenzja: Borderlands: The Handsome Collection (PS4)
5258V

Recenzja: Borderlands: The Handsome Collection (PS4)

Seria Borderlands, czyli co by było, gdyby Diablo zmieniło się w pierwszoosobowego shootera. Miliony broni, drzewka umiejętności, farmienie bossów dla legendarnego ekwipunku i expa oraz absurdalny humor – teraz w magicznym 1080p/60FPS. Nie zapoznać się z serią to grzech, tylko czy niedodający niczego w kwestii zawartości remaster jest wart Waszej uwagi?

56

Ostatni komentarz:

Ta gra powinna dostać mocne 6,5/10 a nie 8,5. Do tego ten remaster doskonale pokazuję jak jest zrobiony na tak zwanym kolanie, by jako... - Fox46

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 01.04.2015
Recenzja gry: Borderlands: The Handsome Collection
5145V

Recenzja gry: Borderlands: The Handsome Collection

Seria Borderlands wskoczyła na rynek w 2009 roku i dosłownie z miejsca zjednała sobie fanów na całym świecie. Ciekawa oprawa graficzna, mnóstwo broni, tona humoru i hektolitry zadań do wykonania – przez te elementy pokochaliśmy uniwersum wykreowane przez Gearbox Software. Po sześciu latach od tego wielkiego wydarzeniu na rynku pojawia się odrobinę wykastrowana kolekcja, która pomimo kilku wad zaoferuje Wam rozgrywkę na setki godzin. Macie aż tyle czasu i chęci na odkrywanie zakamarków tego świata? To zapraszamy. 

39

Ostatni komentarz:

Biorę w PSS w promocji.Nie grałem.Jak się nie spodoba to Cię znajdę Pozdrawiam.Nick z komentarza nick na ps4. - bastian_84

Daniel Stroński Daniel Stroński 30.05.2014
Recenzja: Borderlands 2 (PS Vita)
3422V

Recenzja: Borderlands 2 (PS Vita)

„Diablo FPS”, jak zwykło się nazywać serię Borderlands. Wielki świat, dziesiątki questów, zatrzęsienie broni i miejsce na grind - a teraz można to robić także poza domem na PS Vicie i to postacią importowaną z PS3. Czy może być lepiej?

19

Ostatni komentarz:

[LINK] Klikaj i czytaj ;-) - DamimavPL

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 05.07.2013
Recenzja: Borderlands 2 – Tiny Tina's Assault on Dragon Keep (PS3)
1333V

Recenzja: Borderlands 2 – Tiny Tina's Assault on Dragon Keep (PS3)

Poprzedni dodatek do Borderlands 2, który nosił tytuł Sir Hammerlock's Big Game Hunt był taki sobie. Mogliśmy pobawić się w safari na Pandorze, pozbierać nowy ekwipunek, wykonać kilkanaście zadań, ale gdzieś brakowało tego błysku geniuszu, którym cechowały się dodatki do pierwszej części gry.

8

Ostatni komentarz:

Nie ma gier idealnych, zawsze znajdziemy jakąś wadę, która niekoniecznie nam przeszkadza. Jeśli 10 miała by dostać gra za to, że jest... - szarygracz

Iron Iron 28.04.2013
Borderlands 2 — Recenzja
2236V

Borderlands 2 — Recenzja

Rozbudowana strzelanina, elementy RPG, ogromny świat, nietuzinkowy klimat i humor to wszystko, a nawet więcej zafundowało nam Gearbox w jednej grze... po raz drugi!

41

Ostatni komentarz:

W Rage grałem na x360 i gra działała jak i wygladała bardzo dobrze (śmiem twierdzić żę to jedna z ładniejszych jak nie najładniejszych... - Maksiu

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 13.02.2013
Recenzja: Aliens: Colonial Marines (PS3)
1495V

Recenzja: Aliens: Colonial Marines (PS3)

Wyobraźcie sobie, że żyjemy w świecie w którym światła dziennego nie ujrzały dwa filmy z serii Aliens – Alien 3 i Alien: Ressurection. Historia skończyła się w momencie gdy z Hadley's Hope odlatuje Ripley, Newt, kapral Hicks oraz Bishop. Co było później w filmie wiedzą ci, którzy go oglądali. Mamy ponad 20 lat przerwy i po konsultacji z Cameronem, oraz na zlecenie SEGI, Gearbox Software ogłasza powstanie kontynuacji tego filmu.

88

Ostatni komentarz:

Teraz trochevpogralem i uważam że gra jest dobra tylko graficznie słabe wykonanie ale fabuła i prędkość gry,jest superancka... Polecam... - danteinferno

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 19.01.2013
Recenzja: Borderlands 2 - Sir Hammerlock's Big Game Hunt (PS3)
775V

Recenzja: Borderlands 2 - Sir Hammerlock's Big Game Hunt (PS3)

Dodatki do pierwszego Borderlands były jednymi z lepszych jakie wypuszczono w tej generacji konsol. Rozbudowane, ciekawe i trzymające wysoki poziom humoru jak oryginalna gra. W przypadku Borderlands 2 czekamy na nie mniej, ale też są trochę mniejsze. Gearbox zrozumiało, że po pół roku większość osób odkłada gry na półkę zamiast czekać na DLC, więc Sir Hammerlock's Big Game Hunt jest już trzecim dodatkiem fabularnym do gry, a pierwszym w którego miałem okazję zagrać.

22

Ostatni komentarz:

pierwsza gra w ktorej wbilemplatyne a ps3 mam 4 lata wiec bierz bo jest super - Prem

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 28.09.2012
Recenzja: Borderlands 2 (PS3)
1794V

Recenzja: Borderlands 2 (PS3)

Decyzja o zakupie pierwszej odsłony Borderlands dwa lata temu, która została podjęta pod wpływem impulsu była jedną z najlepszych decyzji powiązanych z grami w tamtym czasie. Mimo, że z perspektywy czasu Borderlands wydaje się lekko miałki, nudnawy i najłatwiej porównać go do ogromnego sandboxa bez konkretnego wątku fabularnego to nadal potrafi świetnie bawić, ale jak to jest z niektórymi grami – nie jest to tytuł dla każdego.

39

Ostatni komentarz:

Pierwszy FPS w którym się zakochałem. - Tomasso_34

Przejdź do strony

Strona