Recenzje gier

  
Znaleziono 20 materiałów dla taga From Software
Tomasz Ambroziak Tomasz Ambroziak 21.03.2019
Sekiro: Shadows Die Twice - recenzja gry. Majstersztyk
8680V

Sekiro: Shadows Die Twice - recenzja gry. Majstersztyk

Zauważyliście już tytuł tej recenzji, więc sądzę, że nie ma sensu bawić się w budowanie dramaturgii. Tak, Sekiro Shadows Die Twice nie zawodzi. Nazywanie tej gry „klonem Dark Souls” to rażąca niesprawiedliwość, bo choć nowa produkcja From Software buduje na istniejących fundamentach, liczba nowych wyzwań, jakich podjęli się twórcy, budzi uznanie. A jeszcze większe uznanie budzi to, że w Sekiro Shadows Die Twice osiągają zamierzony cel.

188

Ostatni komentarz:

Dzięki - AshLambert

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 06.11.2018
Deracine - recenzja gry. Uwierz w ducha
2429V

Deracine - recenzja gry. Uwierz w ducha

Hidetaka Miyazaki i ekipa z From Software zrywają z ostatnimi przyzwyczajeniami serwując graczom coś całkowicie odmiennego od wcześniejszych projektów studia. Zapomnijcie o wartkiej akcji i przytłaczającym poziomie trudności. Zamiast tego przygotujcie się na spokojny seans w postaci Deracine.

16

Ostatni komentarz:

Weź zagrychę jakąś no weź :P ogorasa jakiegoś albo grzybala :P - dexx

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 03.04.2017
Recenzja: Dark Souls 3 (PS4) - The Ringed City DLC
2850V

Recenzja: Dark Souls 3 (PS4) - The Ringed City DLC

Dark Souls 3 otrzymało finałowe rozszerzenie, które jest jednocześnie zwieńczeniem całej serii gier spod marki Dark Souls. Twórcy mieli niełatwe zadanie przygotowania dla graczy ostatecznego wyzwania i udowodnienia, ze po tylu latach eksploatacji znanego trzonu rozgrywki nadal potrafią zaskoczyć swoich fanów. Czy „The Ringed City” wyszło z tej próby obronną ręką?

33

Ostatni komentarz:

Myślę, że sam dodatek pełni rolę owego deseru. - Habib

Roger Żochowski Roger Żochowski 07.11.2016
Dark Souls III: Ashes of Ariandel - recenzja dodatku
2972V

Dark Souls III: Ashes of Ariandel - recenzja dodatku

Po świetnym dodatku The Old Hunters do Bloodborne From Software nieco spuściło z tonu. Pierwsze rozszerzenie do Dark Souls III wciąż zachwyca klimatem i podbija nieco licznik zgonów, ale sama zawartość nieco zawodzi. 

22

Ostatni komentarz:

Jestem fanem serii Dark souls..Niestety dodatek mnie mocno rozczarował długością rozgrywki oraz mało zapadającą w pamięć lokacją - bez... - Shadow_Defender

Andrzej Ostrowski Andrzej Ostrowski 31.10.2016
Recenzja: Dark Souls III (PS4) - Ashes of Ariandel DLC
1877V

Recenzja: Dark Souls III (PS4) - Ashes of Ariandel DLC

Nie wszystkie DLC do Soulsów są dobre. Rozszerzenia do Dark Souls II (PS3) nie trzymały poziomu pierwowzoru, zaś „The Old Hunters” z powrotem podniosło poprzeczkę, lecz niestety „Popioły Ariandel” upuściły ją z łoskotem na ziemię.

9

Ostatni komentarz:

Faktycznie! Tym bardziej, ze szescdziesiat pare zlociszy to majatek!! Matko co za ludzie. Tylko u nas na forach sie dyskutuje na temat... - Papa

Andrzej Ostrowski Andrzej Ostrowski 15.04.2016
Recenzja: Dark Souls III (PS4)
4440V

Recenzja: Dark Souls III (PS4)

Po Dark Souls II (PS3) zwątpiłem w tę serię. Bloodborne (PS4) przywróciło mi jednak wiarę, jasno sugerując, że tylko ręka Hidetaki Miyazakiego potrafi namalować obraz, który tak bardzo pokocham. Po trzeciej części spodziewałem się ewolucji znanych konceptów, aczkolwiek, jak się okazało, ten proces bywa czasami bezlitosny.

35

Ostatni komentarz:

Na Ps4 jak przechodze teraz jest pustawo :) - Lukasz Wrzolek

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 09.04.2016
Dark Souls III - recenzja gry
8108V

Dark Souls III - recenzja gry

Od mojego pierwszego spotkania z serią Dark Souls wkrótce minie 5 długich lat. W tym czasie grałem w wiele tytułów, poznałem mnóstwo historii, ale żadna produkcja nie wywarła na mnie tak wielkiego wrażenia jak pozycja Japończyków. Nie ze względu na historię, nie ze względu na oprawę, a piekielnie trudną i satysfakcjonującą rozgrywkę. Przed włączeniem najnowszego dzieła studia nawet nie marzyłem, że te wszystkie wspomnienia powrócą. Jest szybko, jest trudno i jest… Znajomo. Hidetaka Miyazaki ponownie nie zawiódł i w piekielnie efektowny sposób kończy wybitną serię.  

143

Ostatni komentarz:

9.5/10 ,gra wybitna. - dziku77

Mateusz Gołąb Mateusz Gołąb 30.11.2015
Bloodborne: The Old Hunters - recenzja gry
2663V

Bloodborne: The Old Hunters - recenzja gry

From Software dostarczyło. I to solidnie. Z pozoru niewielkie DLC potrafi wyrwać nam z życia kilkanaście długich godzin spędzonych na umieraniu w obrębie koszmarnej wizji Yharnam. Witaj w domu, dobry tropicielu.

40

Ostatni komentarz:

Gram pierwszy raz i odblokowalem dodatek ale nie wiem czy lepiej go ograc po zakonczeniu gry uruchamiajac NG+ czy przed zakonczeniem... - jatasv6

Andrzej Ostrowski Andrzej Ostrowski 23.11.2015
Recenzja: Bloodborne (PS4) - The Old Hunters DLC
3431V

Recenzja: Bloodborne (PS4) - The Old Hunters DLC

„The Old Hunters” jest pierwszym i prawdopodobnie ostatnim pełnoprawnym rozszerzeniem do Bloodborne. Czy ilość zawartości usprawiedliwia cenę dodatku?

34

Ostatni komentarz:

A jak dodają dlc za powiedzmy 6 dyszek i jest 2 godziny lub 2 biedna mapki to warto? - Hantos980

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 12.04.2015
Recenzja gry: Dark Souls II: Scholar of the First Sin
5718V

Recenzja gry: Dark Souls II: Scholar of the First Sin

Dark Souls II to jedna z najlepszych gier ubiegłego roku i jednocześnie poprzedniej generacji. Tytuł zebrał setki nagród, mnóstwo pozytywnych opinii i pokazał, że From Software ma pomysł na tę serię. Mogliśmy w ciemno obstawiać powstanie ulepszonej wersji, która niedawno trafiła na rynek. Często i gęsto twórcy idą na łatwiznę i przygotowują nudne „edycje HD”. Z Japończykami jest inaczej. Kolejny raz pokazują, że mają jaja. 

52

Ostatni komentarz:

popykamy,zobaczymy :P - Spooks

Andrzej Ostrowski Andrzej Ostrowski 08.04.2015
Recenzja: Dark Souls II: Scholar of The First Sin (PS4)
4224V

Recenzja: Dark Souls II: Scholar of The First Sin (PS4)

Ten remaster jest dokładnie tym, co chcieliśmy, aby doświadczyli gracze” – stwierdził Atsuo Yoshimura z From Software. W sensie, że chcieliście nawrzucać na chama potworów, niszcząc jakikolwiek sens całej rozgrywki?

47

Ostatni komentarz:

Wielkie dzięki za odpowiedź bo w opisie nigdzie na psn nie napisali. Jeżeli kogoś zainteresuje to Bloodborne w PSN ma Polskie napisy ale... - wyspa

Roger Żochowski Roger Żochowski 29.03.2015
Recenzja gry: Bloodborne
24006V

Recenzja gry: Bloodborne

Naprawdę długo przyszło czekać użytkownikom PS4 na exclusive'a, którego mogą im zazdrościć posiadacze innych konsol. Ale czy można się było spodziewać czegoś innego od twórców serii, której każda kolejna część zbiera kosmiczne noty?

166

Ostatni komentarz:

Kupiłem w piątek, wczoraj zasiadłem na godzinkę.... zginąłem ze 30 razy. Wyłączyłem. Dziś do niej wrócę :) - Lipton

Przejdź do strony

Strona