Recenzje gier

  
Znaleziono 96 materiałów dla taga Electronic Arts
Paweł Musiolik Paweł Musiolik 01.04.2019
Unravel 2 - recenzja gry. Zabierz włóczkę do kieszeni
1117V

Unravel 2 - recenzja gry. Zabierz włóczkę do kieszeni

Unravel Two w ponad pół roku po pierwotnej premierze, wylądowało także na Switchu. Coldwood spisało się zaskakująco dobrze, przenosząc swój projekt na znacznie słabszy sprzęt.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Jedynka miała mega klimat. Dwójeczka czeka w kolejce do ogrania. - klonik

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 22.02.2019
Anthem – recenzja gry. Nowy początek BioWare
6041V

Anthem – recenzja gry. Nowy początek BioWare

Po pokonaniu ogromnych smoków i walkach z potężnymi Żniwiarzami, nadszedł czas na kolejne wyzwanie. BioWare przez wiele lat czekało z wrzuceniem na rynek zupełnie nowej marki, a ich najnowsza produkcja czerpie garściami z poprzednich projektów, uczy się na błędach konkurencji i oferuje niezwykle ciekawy świat.... Niestety, zabrakło dopieszczenia kilku filarów.

czytaj dalej »
187

Ostatni komentarz:

gra paradoks, z jednej strony wciaga jak malo ktora,z drugiej to najwiekszy krap w jaki kiedykolwiek gralem.bez znajomych zrobienie jedenej... - ico72

Piotr Rozbicki Piotr Rozbicki 11.02.2019
Apex Legends - recenzja gry. Wejście smoka!
3124V

Apex Legends - recenzja gry. Wejście smoka!

Słowo "respawn" oznacza odrodzenie się postaci w grach multiplayer po śmierci. Stworzone przez byłych pracowników Infinity Ward studio Respawn Entertainment nie mogło wybrać dla siebie lepszej nazwy. Najpierw odrodzili się po porzuceniu marki Call of Duty, teraz wracają po słabej sprzedaży ich fenomenalnego Titanfall 2. I to w jakim stylu!

czytaj dalej »
48

Ostatni komentarz:

Podkradanie tytułów, które były dostępne na Steama ponad rok tuż przed premierą to jeden z powodów nagonki. Nie mogli po prostu zrobić... - almiron

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 13.11.2018
Battlefield 5 - recenzja gry. Współpraca to podstawa sukcesu
5315V

Battlefield 5 - recenzja gry. Współpraca to podstawa sukcesu

DICE po problemach związanych ze Star Wars: Battlefront 2 stanęło przed trudnym zadaniem - jak przekonać do siebie graczy, odbudować zaufanie i naprawić kilka ostatnich błędów? Serwując satysfakcjonujący tryb sieciowy. I to się deweloperom naprawdę udało.

czytaj dalej »
92

Ostatni komentarz:

Zgadzam sie całkowicie. Mam juz 20h w multi. Mapy są rewelacyjne. Mocno zróżnicowane i strasznie klimatyczne. Pokazuja klimat IIWŚ.... - jerlel

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 08.10.2018
FIFA 19 (Nintendo Switch) – recenzja gry. Trochę lepiej, trochę gorzej
2201V

FIFA 19 (Nintendo Switch) – recenzja gry. Trochę lepiej, trochę gorzej

Electronic Arts nie zamierza zrezygnować z kury rzucającej w deweloperów dolarami, więc zadbało o przygotowanie drugiej odsłony serii FIFA na Nintendo Switch. Po ubiegłorocznym blamażu na horyzoncie pojawiła się pozytywna iskierka nadziei... Choć nadal deweloperzy nie spędzili przy tytule odpowiedniego czasu.

czytaj dalej »
17

Ostatni komentarz:

Ja wziąłem 18. Jak Ci nie zależy na najnowszych składach to nie warto przepłacać. - JerryPolska

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 19.09.2018
FIFA 19 – recenzja gry. Liga Mistrzów wraca do domu
6455V

FIFA 19 – recenzja gry. Liga Mistrzów wraca do domu

Ronaldo w Juventusie, Kepa w Chelsea, Thomas Lemar w Atlético Madryt, Riyad Mahrez w Manchesterze City, a może Thibaut Courtois w Realu Madryt? Zdania na temat największego transferu ostatniego okienka są podzielone, jednak dla mnie – i pewnie wielu graczy – najważniejszą transakcją dokonaną w ostatnim okienku jest.... Liga Mistrzów u Elektroników. To właśnie na niej zbudowano najnowszą odsłonę i był to ostatni element wielkiej układanki.

czytaj dalej »
85

Ostatni komentarz:

Oczywiście gameplay nie jest najważniejszy... bo po co. Liga Mistrzów wynagrodzi wszystko. 9/10 kpina. - JOSH

Daniel Stroński Daniel Stroński 02.07.2018
Recenzja: The Sims 4 - Cztery pory roku (PC)
2330V

Recenzja: The Sims 4 - Cztery pory roku (PC)

The Sims 4: Cztery pory roku w końcu dodaje to, na co wszyscy czekali – grabienie liści, zabawy w śniegu, flirtowanie ze strachem na wróble i… możliwość nasyłania na innych roju pszczół?!

czytaj dalej »
Łukasz Ruszkowski Łukasz Ruszkowski 18.06.2018
Recenzja: Unravel 2 (PS4)
1247V

Recenzja: Unravel 2 (PS4)

Unravel Two to gra, która zabiera nas na przejażdżkę emocjonalnym rollercoasterem. Poczujemy tu szereg emocji, od smutku po radość. Wypoczniemy i zrelaksujemy się, żeby już za sekundę rzucać padem z nerwów. Mimo wszystko gra nie pozwala odejść od siebie nawet na chwilę i połyka się ją w zasadzie w całości za jednym zamachem.

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

"Pacynki"? Dlaczego używasz słowa, któego najwidoczniej nie rozumiesz? To NIE są pacynki. Zdecydowanie. - olgierd

Piotr Rozbicki Piotr Rozbicki 29.03.2018
A Way Out - recenzja gry. Na dobre i na złe
2006V

A Way Out - recenzja gry. Na dobre i na złe

A Way Out - gra, która nie tyle zachęca, co wymaga kooperacji. Gra, w której podzielony ekran nie jest opcją, a standardem. Gra, w której trzeba się komunikować. Czy to mogło wypalić? Sprawdzamy!

czytaj dalej »
40

Ostatni komentarz:

wy naprawde nie umiecie recenzowac gier? chyba macie glosniki? jak nie to wam kupię - mówię poważnie bo o muzyce w grach nie... - suzukib650

Daniel Stroński Daniel Stroński 22.03.2018
Recenzja: A Way Out (PS4)
2976V

Recenzja: A Way Out (PS4)

A Way Out, nowa produkcja twórcy Brothers: A Tale of Two Sons, chce udowodnić, że split screen może być narzędziem do prowadzenia fabuły. W ten sposób nie mieliście jeszcze okazji oglądać kina akcji.

czytaj dalej »
21

Ostatni komentarz:

ukonczylem gre ani razu nie korzystajac w touch pada. Wiec smiem domniemac ze gra go nie wykorzysztuje. - mravg

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 18.03.2018
Burnout Paradise Remastered - recenzja gry. Powrót elektryzującej rozgrywki
2676V

Burnout Paradise Remastered - recenzja gry. Powrót elektryzującej rozgrywki

„To zwykły remaster dziesięcioletniej gry wykonanej w przerwie od ważniejszego projektu” – pomyślałem włączając Burnout Paradise. Nie liczyłem na wiele, ale takie sytuacje są najlepsze, bo zamiast sprawdzić tytuł na 15 minut przed snem, ocknąłem się po dobrych trzech godzinach i chciałem znacznie więcej. Oby to był prognostyk do wielkiego powrotu tej zacnej marki.

czytaj dalej »
91

Ostatni komentarz:

Nie będę się z Tobą sprzeczał i pozostaję przy swoim zdaniu. Brak zmian w rozgrywce, tylko ulepszenia graficzne. Uważam , że dlatego... - RedAxe

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 18.03.2018
Recenzja: Burnout Paradise Remastered (PS4)
2032V

Recenzja: Burnout Paradise Remastered (PS4)

10 lat w świecie gier to wieczność. W większość produkcji sprzed dekady gra się wyjątkowo topornie, ale nie w Burnout Paradise, które tak jak dziesięć lat temu zachwycało grywalnością, tak robi to i teraz w wersji zremasterowanej. Stellar Entertainment się spisało i raz jeszcze możemy porozwalać się w Paradise City w rytm "Girlfriend" od Avril Lavigne.

czytaj dalej »
14

Ostatni komentarz:

Czy w tej części jest to, co najlepsze było w tej serii, czyli skrzyżowania ? (zrobić jak największy roz.ierdol na skrzyżowaniu) - Lowliness

Przejdź do strony

Strona