Recenzje gier

  
Znaleziono 17 materiałów dla taga DLC
Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 06.06.2021
Wasteland 3: The Battle of Steeltown - recenzja dodatku. Kolejna przygoda
1920V

Wasteland 3: The Battle of Steeltown - recenzja dodatku. Kolejna przygoda

Na rynku zadebiutowało Wasteland 3: The Battle of Steeltown, które jest pierwszym oficjalnym dodatkiem do Wasteland 3. Jak z rozszerzeniem przygody Strażników poradził sobie Brian Fargo i jego zespół? Tego dowiecie się czytając poniższą recenzję.

24

Ostatni komentarz:

To prawda teraz nie ma na to szans ale nasze dzieciaki skorzystają - graba305

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 22.10.2020
Wiedźmin Pożegnanie Białego Wilka - recenzja dodatku. Coś się kończy, coś się zaczyna
11282V

Wiedźmin Pożegnanie Białego Wilka - recenzja dodatku. Coś się kończy, coś się zaczyna

Wiedźmin: Pożegnanie Białego Wilka w końcu debiutuje. Polscy twórcy ogromnej modyfikacji do Wiedźmina 2 przebrnęli przez długą, wycieńczającą drogę, jaką było stworzenie tak pożądanego przez fanów uniwersum nieoficjalnego dodatku, którego recenzję możecie przeczytać poniżej.

46

Ostatni komentarz:

To właśnie miałem na myśli, ale Ci którzy nie grali, nie wiedzą o co nam chodzi. - Mat1K

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 22.02.2018
Call of Duty: WWII - The Resistance – recenzja dodatku
2351V

Call of Duty: WWII - The Resistance – recenzja dodatku

Sledgehammer Games nie zakończyło prac nad Call of Duty: WWII. Jak zawsze premiera to dopiero początek i po krótkim wyczekiwaniu, gracze mogą zapoznać się z pierwszym dodatkiem, który w przystępny sposób rozwija produkcję.

24

Ostatni komentarz:

A widzisz. Myslalem, ze ta do trybu wojny to 1 z 3 map do multi. Moze cos nie doczytalem, ale tak wywnioskowalem z powyzszej recenzji.... - eggrodd

Łukasz Mielczarek Łukasz Mielczarek 11.04.2017
Final Fantasy XV: Episode Gladiolus - recenzja dodatku
3145V

Final Fantasy XV: Episode Gladiolus - recenzja dodatku

Pierwsze rozszerzenie do Final Fantasy XV odpowie nam na kilka pytań - dlaczego i gdzie przebywał Gladio po opuszczeniu drużyn oraz skąd się wzięła jego nowa blizna na czole, na którą nie poleciała Cindy.

20

Ostatni komentarz:

No na raty niestety. Kiedyś taki Episode Gladio byłby normalną częścią gry, i stanowił dobre urozmaicenie. - Yabby

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 13.02.2017
Call Of Duty: Infinite Warfare - Sabotage - recenzja DLC
22263V

Call Of Duty: Infinite Warfare - Sabotage - recenzja DLC

Infinity Ward postanowiło za pomocą Call Of Duty: Infinite Warfare zaoferować graczom kolejną futurystyczną opowieść, która podzieliła graczy. Twórcy dostrzegli problem i już pierwszy dodatek pokazuje, że amerykańskie studio odrobiło zadanie domowe.

5

Ostatni komentarz:

Kiedy dodatek będzie na XO? Minął miesiąc - a nie widze w e-sklepie XO możliwości zakupu dodatku... - marcelo80

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 29.07.2016
Call of Duty: Black Ops III Descent - recenzja dodatku
4545V

Call of Duty: Black Ops III Descent - recenzja dodatku

Od czasu do czasu lubię powrócić na serwery Call of Duty: Black Ops III, a ostatnie rozszerzenie potwierdziło mnie w przekonaniu, że Treyarch ma pomysł na swoją wielką serię. Descent może i nie rewolucjonizuje zabawy, ale zapewnia sporo przyjemnego strzelania. 

14

Ostatni komentarz:

Bylo juz wszystko, no to kolei na smoki, strach pomyslec co bedzie dalej. - Tajemniczy yoghourt

Mateusz Gołąb Mateusz Gołąb 06.04.2016
Just Cause 3: Sky Fortress - recenzja dodatku
1769V

Just Cause 3: Sky Fortress - recenzja dodatku

Trudno pisze się o dodatku, który jednocześnie oferuje bardzo mało, ale może także przynieść graczom sporo zabawy. Takie właśnie jest Sky Fortress - DLC do Just Cause 3 stanowiące pierwsze z trzech rozszerzeń wchodzących w skład przepustki sezonowej.

10

Ostatni komentarz:

trzeba zacząć kupować gry z 2letnim opóźnieniem jak pisze kolega powyżej tracą na tym gry online ale zyskuje portfel - brzozinio

Daniel Stroński Daniel Stroński 26.02.2016
Recenzja: Far Cry Primal (PS4) - Legenda Mamuta DLC
4242V

Recenzja: Far Cry Primal (PS4) - Legenda Mamuta DLC

Czym są misje „Legenda Mamuta” i kilka mniejszych dodatków, które dostajemy w edycji kolekcjonerskiej oraz rozszerzonym wydaniu Apex Edition? Cóż… nic niewartym kawałkiem kodu za stosunkowo duże pieniądze. No, to zapraszam do recenzji.

41

Ostatni komentarz:

Serdecznie dziękuję redakcji za tą recenzję i czekam na podobne - Nafrox

Mateusz Gołąb Mateusz Gołąb 30.11.2015
Bloodborne: The Old Hunters - recenzja gry
2922V

Bloodborne: The Old Hunters - recenzja gry

From Software dostarczyło. I to solidnie. Z pozoru niewielkie DLC potrafi wyrwać nam z życia kilkanaście długich godzin spędzonych na umieraniu w obrębie koszmarnej wizji Yharnam. Witaj w domu, dobry tropicielu.

40

Ostatni komentarz:

Gram pierwszy raz i odblokowalem dodatek ale nie wiem czy lepiej go ograc po zakonczeniu gry uruchamiajac NG+ czy przed zakonczeniem... - jatasv6

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 06.03.2015
Recenzja gry: Śródziemie: Cień Mordoru - Świetlisty Władca (DLC)
7036V

Recenzja gry: Śródziemie: Cień Mordoru - Świetlisty Władca (DLC)

Śródziemie: Cień Mordoru to dla mnie jedna z najlepszych produkcji ubiegłego roku. Z przyjemnością wcieliłem się w Taliona, poznałem jego historię, uczyłem się umiejętności i z uśmiechem na twarzy wybijałem kolejne hordy przeciwników. Mając wciąż w pamięci tę opowieść, z niecierpliwością czekałem na Świetlistego Władcę. Będzie lepiej? A może przynajmniej tak dobrze jak ostatnio? Celebrimbor to wyjątkowa postać, ale jego przygoda została potraktowana po macoszemu. 

12

Ostatni komentarz:

Nie grałem jeszcze w pierwowzór, więc poczekam jeszcze trochę, może niedługo będzie można kupić dodatek razem na jednej płycie z grą. - KrzychuS8

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 01.01.2015
Recenzja gry: Forza Horizon 2 Storm Island (DLC)
2988V

Recenzja gry: Forza Horizon 2 Storm Island (DLC)

Druga odsłona festiwalu pozwoliła nam uczestniczyć w wyjątkowym wydarzeniu. Ścigaliśmy się po pięknych miejscówkach we Francji oraz we Włoszech, jednak nadszedł czas na kolejne wyzwanie. Pora wskoczyć na większe wozy i zawalczyć nie tylko z agresywnymi rywalami, ale również, a może nawet przede wszystkim, z żywiołami. 

81

Ostatni komentarz:

Heh minęły trzy lata i nówki chodzą po 1000 zł :) słaba przepowiednia :) - KamilossPL

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 26.08.2014
Recenzja gry: inFamous: First Light
4403V

Recenzja gry: inFamous: First Light

Historię Delsina Rowe poznaliśmy przeszło pięć miesięcy temu. To dobry czas na dokładne, dwukrotne zapoznanie się z fabułą, sprawdzenie wszystkich dodatkowych misji, a nawet zdobycie zasłużonej platynki. Teraz za sprawą dodatku First Light możemy bliżej poznać Abigail „Fetch” Walker, która przedstawia nam Seattle przed rozpoczęciem inwigilacji Przewodników. 

33

Ostatni komentarz:

Swoją drogą - na Ultimie pudełkowa edycja kosztuje 6 dyszek. Jak na fakt, że gra jest kilku(nasto?)krotnie dluższa od MGS: Groundz... - SroQ

Przejdź do strony

Strona