Recenzje gier

  
Znaleziono 26 materiałów dla taga Codemasters
Roger Żochowski Roger Żochowski 02.07.2019
F1 2019 - recenzja gry. Pomóż Kubicy wygrać F1
2854V

F1 2019 - recenzja gry. Pomóż Kubicy wygrać F1

W niedawnym wyścigu Formuły 1 Robert Kubica dzięki głosom Polaków wybrany został kierowcą dnia, mimo iż do lidera stracił trzy okrążenia. Dzięki najnowszej odsłonie F1 od Codemasters możemy jednak sprawić, że Polak znów stanie na podium. Zwłaszcza, że tegoroczna odsłona znów ewoluowała w dobrym kierunku.

czytaj dalej »
44

Ostatni komentarz:

Poprawa loadingów na nowej generacji będzie bardzo odczuwalna dla kogoś, kto gra na obecnej z HDD. Rożnica miedzy HDD, a SSD w tej grze... - Sasilton

Kacper Mądry Kacper Mądry 23.02.2019
DiRT Rally 2.0 - recenzja gry. Niby lepiej, ale nie do końca
4331V

DiRT Rally 2.0 - recenzja gry. Niby lepiej, ale nie do końca

Codemasters powraca z serią Dirt Rally. Tym razem otrzymujemy tytuł nastawiony bardziej na symulację. Czy twórcy przygotowali godną kontynuację?

czytaj dalej »
49

Ostatni komentarz:

jestem ta gra bardzo rozczarowany , to nie jest kontynuacja Dirta Rally a raczej Dirt 4,5 - janusz_cebula

redakcja@pssite.com redakcja@pssite.com 24.08.2018
Recenzja: F1 2018 (PS4)
1716V

Recenzja: F1 2018 (PS4)

Codemasters wybrało sobie najlepszy moment do wypuszczenia kolejnej odsłony F1. W Formule mamy obecnie przerwę wakacyjną, dzieją się ciekawe rzeczy w oknie transferowym, a Robert Kubica daje nadzieje na powrót od nowego sezonu. Wiele zostało obiecane po premierze poprzedniej części, zobaczmy więc czy obietnice zostały dotrzymane.

czytaj dalej »
23

Ostatni komentarz:

Trzeba kupić na jakieś przecenie - Lilijka

Roger Żochowski Roger Żochowski 24.08.2018
F1 2018 - recenzja gry. Coroczne święto koneserów sportów motorowych
4311V

F1 2018 - recenzja gry. Coroczne święto koneserów sportów motorowych

Formuła 1 cieszyła się w naszym kraju największą popularnością, gdy na torach szalał Robert Kubica. Ale nawet bez niego sport ten ma w Polsce wielu wielbicieli i to przede wszystkim oni docenią najnowszą odsłonę tasiemca Codemasters. 

czytaj dalej »
58

Ostatni komentarz:

To powiedz Rozgarnięty Graczu czy: IMOLA jest klasyczną trasą i dlaczego, Istanbul Park jest klasyczną trasą i dlaczego San Marino,... - Filipowitch

Roger Żochowski Roger Żochowski 13.06.2018
Onrush - recenzja gry. Twórcy Driveclube'a znów zaskoczyli świeżym pomysłem
1794V

Onrush - recenzja gry. Twórcy Driveclube'a znów zaskoczyli świeżym pomysłem

Pierwsze godziny spędzone z Onrush mnie nie porwały. Zastanawiałem się nawet czy ten tytuł można w ogóle nazwać wyścigami. Gdy przestałem o tym myśleć i dałem się wciągnąć w wir zabawy okazało się, że produkcja twórców Driveclube'a to coś zupełnie świeżego na rynku.

czytaj dalej »
26

Ostatni komentarz:

onrush obsługuje kierownicę ? - sprinter311

Kacper Mądry Kacper Mądry 05.06.2018
Recenzja: Onrush (PS4)
1778V

Recenzja: Onrush (PS4)

Przed premierą moje nastawienie do Onrush co chwilę się zmieniało. Podczas grania – również. Jak więc ostatecznie wypada nowy tytuł od Codemasters?

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

odpuszczam.... wolę nudę i jazdę w kółko w F1 - RaffyXXX

Arkadiusz Pawłowski Arkadiusz Pawłowski 09.09.2017
F1 2017 - recenzja gry
2348V

F1 2017 - recenzja gry

Formuła 1. Wielkie emocje, wielkie (choć w przypadku zawodowców kalkulowane) ryzyko, wielkie prędkości. Znam wielu ludzi, którzy uwielbiają tę adrenalinę, gdy siedzą za kółkiem i licznik pokazuje coraz to większą liczbę kilometrów na godzinę, ba, czasami nawet sam do nich należę. Wydawałoby się, że branie udziału w rajdzie daje o wiele większą satysfakcję niż oglądanie go – nawet gdy za kółkiem siedzą najlepsi z najlepszych. Z drugiej strony mało kto ma czas, pieniądze i sposobność zasiąścia przy sterach prawdziwego bolidu. Co pozostaje takim osobom? Nowy szpil od Codemasters. Czuć prędkość, jest zabawa, a i szansa na utratę zdrowia czy życia o wiele mniejsza. Jest jednak poważna wątpliwość – czy po udanej wersji z zeszłego roku wprowadzono na tyle zmian, żeby na nowo zainwestować w ten produkt?

czytaj dalej »
46

Ostatni komentarz:

Gram od dwóch dni i jestem zachwycony. Model jazdy, klimat, grafika i organizacja kariery. Świetnie zrobione treningi i praca nad bolidem... - Alexy78

Jakub Wojtkowiak Jakub Wojtkowiak 28.08.2017
Recenzja: F1 2017 (PS4)
3209V

Recenzja: F1 2017 (PS4)

Aktualnie trwający sezon Formuły 1 jest jednym z ciekawszych w ostatnich latach. Realna opcja powrotu Roberta Kubicy na tory wyścigowe, zaciekła rywalizacja punktowa, zmiany przepisów – do tego mamy do czynienia z najszybszymi bolidami w historii! Na szczęście Codies dali radę i gra wiernie oddaje emocje związane z tym wszystkim.

czytaj dalej »
11

Ostatni komentarz:

Skończył się pad, a dokładnie R2 :) - robdok

Roger Żochowski Roger Żochowski 06.07.2017
Micro Machines World Series - recenzja gry
1965V

Micro Machines World Series - recenzja gry

Do Micro Machines mam spory sentyment. Grę katowałem razem ze znajomymi zarówno na Amidze jak i Pegasusie, wspominając ten czas z łezką w oku. Sentyment nie mógł jednak przesłonić rzetelnej oceny najnowszej części gry, która właśnie wylądowała na rynku.

czytaj dalej »
37

Ostatni komentarz:

Kiedyś uzbierałem te 1500 kryształów, żeby uzbierać na te 30 paczek i odblokowałem wtedy może z 5 części? :) Trochę to dziwne, bo niby... - dKc

Kacper Mądry Kacper Mądry 03.07.2017
Recenzja: Micro Machines World Series (PS4)
2086V

Recenzja: Micro Machines World Series (PS4)

Weeelcooome to Micro Maaachines!”. Takimi słowami wita nas najnowsza produkcja od Codemasters. Czy seria, której korzenie sięgają jeszcze 1991 roku, przyciągnie nas do siebie i wywoła ekscytację równą głosu z intra? Zapraszam do recenzji!

czytaj dalej »
12

Ostatni komentarz:

gre zepsuli i tyle micro machines bez SINGLA a multi działa jak by chcialo a nie moglo - green

Tom19 Tom19 14.06.2017
Colin McRae Rally 2.0 - recenzja
1922V

Colin McRae Rally 2.0 - recenzja

Są gry, które po upływie wielu lat nie tracą swojego uroku osobistego, dając tyle samo radości co w dniu premiery. Do takich produkcji należy druga odsłona wyścigów rajdowych Colin McRae Rally, która mimo przedpotopowej grafiki widywanej obecnie tylko na smartfonach, okazuje się niedoścignionym wzorem na idealne arcade'owe rajdówki.

czytaj dalej »
42

Ostatni komentarz:

"Wyścigi rajdowe"??? Jedna z najsłynniejszych wpadek :P Chyba recenzent nie interesuje się motosportem. - Kamil

Jakub Wojtkowiak Jakub Wojtkowiak 09.06.2017
Recenzja: DiRT 4 (PS4)
3381V

Recenzja: DiRT 4 (PS4)

Jak powszechnie wiadomo, poprzednia część rajdowej serii Codies, Dirt Rally, to po prostu Dark Souls gier motoryzacyjnych – piekielnie wymagający symulator, który nie przebaczał błędów i nie szedł na kompromisy. DiRT 4 wydaje się być trochę diabłem w przebraniu – niby jest dla każdego, ale po włączeniu znienacka wyskakuje napis „You died”.

czytaj dalej »
13

Ostatni komentarz:

Ja gram na Logitech g25 i oczywiście cronusmax plus - Marcin Wawik

Przejdź do strony

Strona