Recenzje gier

  
Znaleziono 11 materiałów dla taga CD Projekt RED
Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 14.10.2019
Wiedźmin 3: Dziki Gon (Nintendo Switch) – recenzja gry. Switcher w każdym miejscu
4448V

Wiedźmin 3: Dziki Gon (Nintendo Switch) – recenzja gry. Switcher w każdym miejscu

Jedna z najważniejszych gier tej generacji, produkcja z największą liczbą nagród „Game of the Year” i jeden z tytułów z szansą na zostanie „Game of the Generation” dla wielu graczy. CD Projekt RED stworzył kolosa, spektakularną produkcję, która właśnie debiutuje na konsoli Nintendo. Jak Wiedźmin 3: Dziki Gon działa i czy sprawia oczekiwaną frajdę na Nintendo Switchu? Zapraszamy do naszej recenzji.

czytaj dalej »
83

Ostatni komentarz:

Wierzę na słowo . Dzisiaj znowu trzy godzinki i już zaczynam ogarniać. Ale po skończeniu RDR2 grafika tutaj już nie robi takiego wrażenia. - colin1984

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 18.10.2018
Wojna Krwi: Wiedźmińskie Opowieści – recenzja gry. Wiedźmin to nie tylko Geralt
8097V

Wojna Krwi: Wiedźmińskie Opowieści – recenzja gry. Wiedźmin to nie tylko Geralt

Najlepsze gry potrzebują wielu lat. Twórcy muszą dłubać, tworzyć, rozwijać, wyznaczać nowe standardy, więc jak żyć po takich premierze jak Wiedźmin 3: Dziki Gon w oczekiwaniu na Cyberpunk 2077? Dla CD Projekt RED odpowiedzą są „Wiedźmińskie Opowieści”, bo pierwsza historia – Wojna Krwi – w intrygujący sposób pokazuje, że Polacy są gotowi do jednoczesnego tworzenia dwóch produkcji.

czytaj dalej »
48

Ostatni komentarz:

Fajnie wygląda i zapowiada się naprawdę nieźle. Chętnie sprawdzę jak wyjdzie na PS4. - GraczPSX

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 25.12.2017
10-lecie serii Wiedźmin. Recenzja pierwszej części sagi - czy przetrwała próbę czasu?
4052V

10-lecie serii Wiedźmin. Recenzja pierwszej części sagi - czy przetrwała próbę czasu?

Geralt jest obecnie najbardziej rozpoznawalnym polskim bohaterem, którego imię rozsławiło się na dosłownie całym świecie. Wiedźminami chcą zostać już nie tylko Polacy, lecz także i Amerykanie, czy nawet Japończycy. W tym roku obchodzimy 10-tą już rocznicę rozpoczęcia tej wspaniałej przygody, z tej zatem okazji zabiorę Was dziś na małą nostalgiczną podróż do początków komputerowej historii Białego Wilka.  

czytaj dalej »
37

Ostatni komentarz:

Kupiłem właśnie wiedzmina na mega promce na konsole i gry, wiec jak tylko do mnie dojdzie, to napisze co mysle o grze;p Ale z tego co... - SzymonUTD

Tom19 Tom19 23.09.2017
Wiedźmin 3: Dziki Gon - recenzja
2019V

Wiedźmin 3: Dziki Gon - recenzja

Wiedźmin w ostatnich kilkunastu latach z odważnej inwestycji polskiego studia CD Project RED na rodzimym poletku wyrósł na potencjalnego giganta o skali światowej, mocno usytuowanego nie tylko w dziedzinie rozrywki, ale i kulturowej. Każda kolejna część podnosząca poprzeczkę, podnosiła popularność kultury słowiańskiej, książkowe dzieła Sapkowskiego i pozycję Polski na mapie liczących się graczy w tym biznesie.    
Wiedźmin 3: Dziki Gon stał się czymś więcej niż tylko grą. To nasze dobro narodowe.

 

czytaj dalej »
82

Ostatni komentarz:

Świetna recenzja, gratulacje. O niebo lepsza, niż tekścidła Wojtusia i spółki. - kwalker

Sendo1910 Sendo1910 22.08.2016
Recenzja gry - Wiedźmin 3: Dziki Gon
1171V

Recenzja gry - Wiedźmin 3: Dziki Gon

Gdy w 1986 roku debiutowało pierwsze opowiadanie o Geralcie z Rivii, chyba nikt nie przypuszczał, że w przyszłości Wiedźmin osiągnie wielki, międzynarodowy sukces i to w sporej mierze dzięki grze. Wiedźmin 3: Dziki Gon to największe dzieło polskiego gamedev’u i doskonałe zwieńczenie wirtualnej trylogii, które zapadnie wam w pamięci na długie lata. 

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Bo ja wiem w porównaniu z Falloutem 4 to błedy Wieska 3 to nic wielkiego. - Maciej2801

Adam Grochocki Adam Grochocki 08.06.2016
Recenzja: Wiedźmin 3: Krew i Wino (PS4)
3906V

Recenzja: Wiedźmin 3: Krew i Wino (PS4)

Instalacja wersji podstawowej, ponad 20 GB aktualizacji, wszystkie darmowe DLC, prawie 5 GB dodatku „Serca z Kamienia” i 14 GB potrzebne na „Krew i Wino”. Po tym maratonie pobierania wyruszyłem na ostatnią przygodę Geralta.

czytaj dalej »
33

Ostatni komentarz:

Przed chwilką ukończyłem dodatek i mimo doprowadzenia do tragicznego zakończeniu, czuję się niesamowicie zadowolony z kolejnych... - Germanos

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 02.06.2016
Wiedźmin 3: Dziki Gon - Krew i Wino - recenzja dodatku
6978V

Wiedźmin 3: Dziki Gon - Krew i Wino - recenzja dodatku

O tym, że Krew i Wino będzie godnym uzupełnieniem Dzikiego Gonu, wiedziałem od samego początku. Mimo to, gdy po kilkudziesięciu godzinach kończyłem najnowszą przygodę Geralta z Rivii, zadałem sobie pytanie: czy gdyby za kilka lat wybudzono mnie ze śpiączki, a ktoś podsunął mi pod nos konsolę z zainstalowanym dodatkiem, zorientowałbym się, że jest to "tylko" DLC? Wówczas byłbym gotów założyć się o swoją wypoczętą wątrobę, iż w środku kręci się płyta Blu-ray...

czytaj dalej »
120

Ostatni komentarz:

mam pytanie,czy po skonczeniu dodatku i spotkaniu yen można ją potem spotkać, gdzieś na terenie naszej willi? - gALIX

Adam Grochocki Adam Grochocki 16.10.2015
Recenzja: Wiedźmin 3: Dziki Gon (PS4) - Serca z Kamienia DLC
4110V

Recenzja: Wiedźmin 3: Dziki Gon (PS4) - Serca z Kamienia DLC

Wiele lat temu tata kupił mi Tron Bhaala – pudełkowy dodatek do Baldur’s Gate II. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek później ekscytował się premierą jakiegoś DLC w podobnym stopniu. Uczucie powróciło, gdy otworzyłem pudełko z pierwszym z dwóch rozbudowanych rozszerzeń do Wiedźmina III pod tytułem "Serca z Kamienia".

czytaj dalej »
55

Ostatni komentarz:

Jest trofeum. Akurat w wiedzminie patrze na pucharki a zawsze je miałem w tylku - Logan

Mateusz Gołąb Mateusz Gołąb 15.10.2015
Recenzja gry: Wiedźmin 3: Dziki Gon - Serca z Kamienia
7546V

Recenzja gry: Wiedźmin 3: Dziki Gon - Serca z Kamienia

Kiedyś to były rozszerzenia! Wielkie tekturowe pudła z masą rzeczy w środku i dziesiątkami godzin dodatkowej zabawy. Teraz tylko "dawaj graczu hajs i masz dwie nowe mapki". Takie potworki wciska się nam za jedyne kilkadziesiąt złotych. Gdzie nasz białowłosy łowca?

czytaj dalej »
84

Ostatni komentarz:

Niestety jeszcze nic nie mowiono na ten temat. - saptis

Mateusz Gołąb Mateusz Gołąb 13.05.2015
Recenzja gry: Wiedźmin 3: Dziki Gon
23154V

Recenzja gry: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Każda kolejna odsłona growej sagi o Wiedźminie podnosiła poprzeczkę coraz wyżej. Teraz, gdy ambicje twórców sięgnęły zenitu spodziewamy się produkcji na prawdziwie światowym poziomie. Przekonajmy się zatem, czy Dziki Gon stanie w panteonie najlepszych gier cRPG w historii i będzie godnie reprezentował naszą branżę u boku legendarnych już tytułów.

czytaj dalej »
428

Ostatni komentarz:

Chyba kupię edycję gry roku i jeszcze raz splatynuję :) - Ad!ck

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 12.05.2015
Recenzja: Wiedźmin 3: Dziki Gon (PS4)
9157V

Recenzja: Wiedźmin 3: Dziki Gon (PS4)

Nie wiem, czy aby Wiedźmin 3: Dziki Gon nie jest grą na którą nakręciło się najwięcej graczy na tej generacji sprzętu. Gigantyczne oczekiwania mogą spalić każdy tytuł już na starcie. Na szczęście w przypadku Wiedźmina tak się nie stało. Gra nie jest idealna, ale broni się tak wieloma elementami, że niewielu się zawiedzie.

czytaj dalej »
202

Ostatni komentarz:

SZCZERECENZJE #1 - WIEDŹMIN 3 [LINK] - aaa