SKLEP


Recenzje gier

  
Znaleziono 93 materiały dla filtra
Adam Grochocki Adam Grochocki 20.09.2018
Wasteland 2 - recenzja gry. Pstryk i napromieniowany jesteś ty!
1116V

Wasteland 2 - recenzja gry. Pstryk i napromieniowany jesteś ty!

Nintendo skąpi nam wielkich hitów na wyłączność, ale dba, by w cotygodniowych aktualizacjach eShopu pojawiała się masa indyczych nowości oraz portów gier z innych platform. W ten właśnie sposób otrzymaliśmy przenośną wersję Wasteland 2, sequel legendarnej produkcji Briana Fargo.

czytaj dalej »
27

Ostatni komentarz:

Jak bym nie wiedział że to Wasteland to myślałbym że to Fallout ;-) Te gry bardzo dużo na siebie oddziałują. - ROLAND NINJ4

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 19.09.2018
FIFA 19 – recenzja gry. Liga Mistrzów wraca do domu
4268V

FIFA 19 – recenzja gry. Liga Mistrzów wraca do domu

Ronaldo w Juventusie, Kepa w Chelsea, Thomas Lemar w Atlético Madryt, Riyad Mahrez w Manchesterze City, a może Thibaut Courtois w Realu Madryt? Zdania na temat największego transferu ostatniego okienka są podzielone, jednak dla mnie – i pewnie wielu graczy – najważniejszą transakcją dokonaną w ostatnim okienku jest.... Liga Mistrzów u Elektroników. To właśnie na niej zbudowano najnowszą odsłonę i był to ostatni element wielkiej układanki.

czytaj dalej »
79

Ostatni komentarz:

Z ciekawości pytanie. A Wy na podstawie jakiej ligi/narodowości będziecie tworzyć swoją drużynę w UT? - zajacwhu

aysnel aysnel 18.09.2018
Senran Kagura Reflexions - recenzja gry. Smyranie biuściastych azjatek
790V

Senran Kagura Reflexions - recenzja gry. Smyranie biuściastych azjatek

Senran Kagura to seria gier zapoczątkowana na Nintendo 3DS, która pomimo ogromnej ilości fanserwisu, zawiera całkiem sympatyczne postacie i wciągającą rozgrywkę. Cykl prawdopodobnie zawita też na Nintendo Switch, ale czy jego spin-off Senran Kagura Reflexions to udana próba przetarcia mu dróg?

czytaj dalej »
26

Ostatni komentarz:

Da się w to grać jedną ręką? Kolega pytał... - Zrewolwerowany Kaloryfer

Arkadiusz Pawłowski Arkadiusz Pawłowski 17.09.2018
NBA 2K19 - recenzja gry. Najlepszy wirtualny basket
1130V

NBA 2K19 - recenzja gry. Najlepszy wirtualny basket

Czas leci, a piłka wciąż dobra, pomarańczowa. Tym jakże enigmatycznym stwierdzeniem chciałbym rozpocząć recenzję NBA 2K19, kolejnej części serii NBA 2K, która pozwala nam chwycić pada w dłoń i w trymiga wcielić się w najlepszych koszykarzy na świecie. Od lat krok po kroku przybliżamy się do doskonałego odzwierciedlenia emocji z parkietów najlepszej ligi koszykarskiej na świecie, a rozmaite tryby rozgrywki trzymają graczy przy konsolach przez cały rok, aż do premiery nowej edycji. Czy tak będzie tym razem i czy po raz kolejny można mówić o progresie? Na to pytanie postaram się odpowiedzieć poniżej.

czytaj dalej »
27

Ostatni komentarz:

Ja nie wiem jak magicy z 2K to robią, że nie potrafią się pozbyć tego laga. Nawet Konami już się ogarnęło i PES online jest płynniutki.... - puzonyyx

aysnel aysnel 17.09.2018
Monster Hunter Generations Ultimate - recenzja gry. Łowy w mniejszym wydaniu
693V

Monster Hunter Generations Ultimate - recenzja gry. Łowy w mniejszym wydaniu

Chyba nikt nie dopuszczał myśli, że Nintendo Switch miałoby się obejść bez żadnej odsłony kultowej już serii Monster Hunter. Wprawdzie musieliśmy na takową czekać niemal półtora roku, ale było warto. Oto przed Wami Monster Hunter Generations Ultimate.

czytaj dalej »
30

Ostatni komentarz:

Będzie dobrze :-) - Rayos

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 16.09.2018
Dragon Quest XI - recenzja gry. Rewelacyjny następca kultowej "ósemki"
1573V

Dragon Quest XI - recenzja gry. Rewelacyjny następca kultowej "ósemki"

Trzynaście lat - tyle musieliśmy czekać na pełnoprawną, numerowaną odsłonę Dragon Quest stworzoną z myślą o konsoli stacjonarnej. Słynna "ósemka", wydana na Zachodzie w 2005 roku na PlayStation 2, do wczoraj uchodziła za najlepszą odsłonę popularnego cyklu. Od teraz standardy w serii wyznacza "jedenastka"!

czytaj dalej »
57

Ostatni komentarz:

Świetna gra, i co ważniejsze świetny jrpg. 40 godzin na liczniku,zero nudy i ciągle chcę więcej. Ocena jak najbardziej zasłużona. - zai

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 04.09.2018
Overcooked 2 - recenzja gry. Szaleni mistrzowie kuchni
746V

Overcooked 2 - recenzja gry. Szaleni mistrzowie kuchni

Rynek gier niezależnych jest niezwykle przyjazny wyjątkowym tytułom, które u dużego wydawcy nigdy nie znalazłyby odpowiedniej aprobaty. Na szczęście ekipa Ghost Town Games dogadała się z Team17 i wspólnie dali nam Overcooked 2.

czytaj dalej »
8

Ostatni komentarz:

Szkoda tylko, że w porównaniu do jedynki ta część jest błazeńsko łatwa. Tylko jedną planszę powtarzałem. Do tego nie dla zaliczenia, ale... - ingiel

aysnel aysnel 30.08.2018
Recenzja: Freedom Planet (Nintendo Switch)
388V

Recenzja: Freedom Planet (Nintendo Switch)

Freedom Planet to doskonały przykład, że powrót do kolorowych klasyków z ery gier szesnastobitowych wcale nie musi być bolesny, a wręcz przeciwnie – jest w stanie sprawić sporo przyjemności. Wciel się w rolę ślicznej smoczycy oraz jej futrzastych przyjaciółek i razem uratujcie świat przed zagrożeniem z kosmosu.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Mi się iskrzą jak czytam odpowiedzi takich inteligentów jak ty - rozbieracz

Nikodem Sobas Nikodem Sobas 08.08.2018
Dead Cells - recenzja gry. Czy aby na pewno jest tak kolorowo? (2. opinia)
1167V

Dead Cells - recenzja gry. Czy aby na pewno jest tak kolorowo? (2. opinia)

Wyjaśnijmy sobie na początku jedną rzecz: Dead Cells nie jest grą zasługującą na "dychę", ale...

czytaj dalej »
28

Ostatni komentarz:

Napisz co, gdzie i jak, to może popatrzę. - puzonyyx

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 08.08.2018
Dead Cells - recenzja gry. Doskonały rogalik w stylu metroidvanii
1387V

Dead Cells - recenzja gry. Doskonały rogalik w stylu metroidvanii

Sektor gier niezależnych pełen jest bardzo dobrych tytułów, które niestety nigdy nie zdobędą należytej im sławy czy sprzedaży. Jednakże zrecenzowane przez nas dziś Dead Cells naprawdę ma szansę na stanie się kolejnym indyczym super hitem.

czytaj dalej »
63

Ostatni komentarz:

Mnie też zainteresował ten tytuł i pewnie jako następny sieknę sobie na switcha. - weregil

redakcja@pssite.com redakcja@pssite.com 03.08.2018
Recenzja: Owlboy (PS4)
874V

Recenzja: Owlboy (PS4)

Powstający przez prawie 10lat Owlboy potwierdza regułę, że sukces rodzi się w bólach!

czytaj dalej »
9

Ostatni komentarz:

tak - Lilijka

Łukasz Ruszkowski Łukasz Ruszkowski 31.07.2018
Recenzja: This Is the Police 2 (PC)
602V

Recenzja: This Is the Police 2 (PC)

This is the Police 2 to strategia, w której wcielamy się w zarządcę oddziału policji w małym miasteczku gdzieś w USA. Do naszych zadań, oprócz obsługi zgłoszeń, będzie należało zajmowanie się ludźmi. Trzeba zadbać o odpowiednią ilość sprzętu, szkolenia, a także wypoczynek. W tle cały czas rozgrywa się historia walki z kartelem narkotykowym – krawacikami.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Mam w profilu odznaczone newsy o "PC". Mimo to widzę ten post. Co robię źle? - ndjv

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme