Recenzje gier

  
Znaleziono 563 materiały dla filtra
Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 22.09.2020
The Suicide of Rachel Foster - recenzja gry. Kiedy nic nie jest takie, jakim się wydaje
558V

The Suicide of Rachel Foster - recenzja gry. Kiedy nic nie jest takie, jakim się wydaje

The Suicide of Rachel Foster to na pierwszy rzut oka typowy "symulator chodzenia" z ciekawą atmosferą i fabułą, z którą mogliśmy mieć do czynienia wiele razy - choć niekoniecznie w grach. Tym samym czy warto na tę mniejszą produkcję zwrócić uwagę? Tego dowiecie się z poniższej recenzji.

4

Ostatni komentarz:

Jak klimaty Lśnienia to konieczne trzeba będzie zagrać. - xm700

Patryk Dzięglewicz Patryk Dzięglewicz 20.09.2020
The Outer Worlds: Coś się czai na Gorgonie – recenzja gry. Kosmiczne śledztwo w klimatach noir
1013V

The Outer Worlds: Coś się czai na Gorgonie – recenzja gry. Kosmiczne śledztwo w klimatach noir

Dzielna załoga statku kosmicznego Zawodny otrzymuje tajemnicze, ale potencjalne bardzo intratne zadanie. Jeśli tylko cenimy w sobie zew przygody warto wpaść na asteroidę nazywaną Gorgoną, wracając ponownie do gwiezdnej kolonii Arkadii. Jak wiele nowego oferuje The Outer Worlds: Coś się czai na Gorgonie o tym w tej recenzji. Warto poczytać, co nie zajmie dłużej niż wychylenie do dna butelki Nieważkiego.

11

Ostatni komentarz:

Nie grałem, ale zaczynam żałować jak patrze na screeny. Naprawdę ciekawie to wygląda. Jeśli klimat wylewa się ze statycznych obrazków, to... - Viqing

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 18.09.2020
Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack - recenzja gry. Pół na pół
1327V

Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack - recenzja gry. Pół na pół

Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack trafia na PlayStation 4, ale czy to godne uwagi wydarzenie? Wszak podobne gry nie bez powodu na stałe zagościły na PC. Bardzo często okazuje się, że tam znacznie lepiej jest ze sterowaniem. Jak jest w tym przypadku?

37

Ostatni komentarz:

Część Amerykańskiej młodzieży wyszła z wnioskiem to tamtejszego ministerstwa edukacji, aby zaprzestać uczenia o II WŚ bo wprowadza złe... - brzozinio

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 18.09.2020
Sword Art Online: Alicization Lycoris - recenzja gry. Fatalne zauroczenie
965V

Sword Art Online: Alicization Lycoris - recenzja gry. Fatalne zauroczenie

Sword Art Online: Alicization jest fantastycznym serialem anime, który w wyjątkowy i bardzo spójny sposób podchodzi do tematyki przyszłości gier VR. Po takim pierwowzorze Sword Art Online: Alicization Lycoris mierzy się z wielkimi oczekiwaniami. Ale czy je spełnia?

20

Ostatni komentarz:

Właśnie dodałem do listy i czekam :) - -Infi-

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 15.09.2020
eFootball PES 2021 Season Update - recenzja gry. Zeszłoroczna odsłona w nowym pudełku
3033V

eFootball PES 2021 Season Update - recenzja gry. Zeszłoroczna odsłona w nowym pudełku

Co łączy twórców cyklu PES z Jerzym Brzęczkiem? Zarówno Japończycy, jak i selekcjoner reprezentacji Polski na skutek pandemii "kupili" sobie rok względnego spokoju, pracując nad swoimi projektami dodatkowe dwanaście miesięcy. Kto w tej sytuacji stracił najwięcej? Kibice i gracze. Oglądając mecze biało-czerwonych można poczuć się niczym u dentysty, z kolei fani wirtualnego futbolu otrzymują tak naprawdę zeszłoroczną edycję, tyle że z inną okładką. Zapraszam do recenzji eFootball PES 2021 Season Update

55

Ostatni komentarz:

Dziękuję kolego. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. - PEsEq

Arkadiusz Pawłowski Arkadiusz Pawłowski 14.09.2020
NBA 2K21 - recenzja gry. Ból palców i duszy...
2405V

NBA 2K21 - recenzja gry. Ból palców i duszy...

Kolejny rok, kolejna eNBiejkA. Wiele osób już nie kupuje tego marketingowego szału, trochę się wyłączają, nie czekają na następną edycję gry jak na zbawienie, brakuje im rewolucyjnych zmian, na pierwszy rzut oka widzą tylko kosmetyczne poprawki, aktualizację składów i tyle. Ja należę do tej drugiej grupy, o czym przeczytacie w recenzji. 
 

43

Ostatni komentarz:

"tam naprawdę nie ma radości z gry" sklep MS: do gry polecamy 100K VC za 89,99Euro powtórka z 19ki - firebirderek

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 09.09.2020
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 – recenzja gry. Jastrząb powraca w wielkim stylu
2719V

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 – recenzja gry. Jastrząb powraca w wielkim stylu

Od lat marzyliśmy o takiej produkcji. Dynamiczna, przepełniona treścią i oferująca klasyczne, niezwykle przyjemne, a przy tym wymagające wrażenia. Tony Hawk powraca w wielkim stylu, a ja z przyjemnością mogę zaprosić naszą społeczność na recenzję Tony Hawk's Pro Skater 1+2. Dla takich gier można zarywać nocki.

57

Ostatni komentarz:

Ja kupiłem w dniu premiery i też uważam za jedną z lepszych gier tego roku, ale GOTY to to dla mnie nie będzie. Wyżej jest Ghost Of... - gracz89

Roger Żochowski Roger Żochowski 08.09.2020
Street Power Soccer - recenzja gry. Wypijmy za błędy z Aguśką i Michałem
1233V

Street Power Soccer - recenzja gry. Wypijmy za błędy z Aguśką i Michałem

Czasami chciałoby się trochę odpocząć i posmakować czegoś innego w gatunku wirtualnego futbolu, niż męczenie sezonowych tasiemców w postaci FIFY i Pro Evo. Captain Tsubasa: Rise of New Champions był takim świeżym oddechem. O Street Power Soccer nie można powiedzieć tego samego, o czym przekonacie się czytając poniższą recenzję. 

22

Ostatni komentarz:

Oj tak, też byli trudni Mi dziewczyny dały w kość tym swoim "super strzałem" W postaci misia. Nigdy nie umiałem go obronić. Za to... - ja0lek

Kajetan Węsierski Kajetan Węsierski 08.09.2020
The Sims 4: Wyprawa na Batuu - recenzja gry. Niech moc będzie z Wami!
1578V

The Sims 4: Wyprawa na Batuu - recenzja gry. Niech moc będzie z Wami!

Electronic Arts bardzo mocno zaskoczyło wielu graczy, zapowiadając pod koniec sierpnia Pakiet Rozgrywki do The Sims 4, który traktuje wyłącznie o Gwiezdnych Wojnach. Jak wypada i czy osoby, które nie gustują w Star Wars mają tu czego szukać? Tego dowiecie się po lekturze recenzji!

13

Ostatni komentarz:

Grasz w to co TOBIE sprawia przyjemność. - Pyzomir

Kajetan Węsierski Kajetan Węsierski 07.09.2020
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – recenzja gry. Ta sama kraina, ale troszkę ładniejsza
2053V

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – recenzja gry. Ta sama kraina, ale troszkę ładniejsza

Od premiery pierwowzoru minęło ponad osiem lat. Wiele osób zgodnie twierdziło, że przez ten czas nie dostaliśmy gry, która mogłaby równać się z oryginalnym Kingdoms of Amalur: Reckoning. Nadeszła więc pora, aby zaprezentować ją także młodszym graczom i recenzji owej próby się podjąłem! 

30

Ostatni komentarz:

Singplayer MMO. Gra była desginowana jako jedno, i to boli po oczach (i zmarnowanym czasie). - Shozou

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 06.09.2020
Marvel's Avengers – recenzja gry. Superbohaterowie potrzebni od zaraz
5248V

Marvel's Avengers – recenzja gry. Superbohaterowie potrzebni od zaraz

Po traumatycznych wydarzeniach z „Avengers: Koniec gry” świat Marvela przystanął. Zanim poznamy nowych bohaterów, wyruszymy w kolejne podróże, a nasi ulubieńcy zmierzą się z nowym zagrożeniem, przyjdzie nam poznać najnowszą produkcję Crystal Dynamics. Jak autorzy przygód Lary Croft poradzili sobie z jednym z najpopularniejszych na świecie IP? Przeczytajcie moją recenzję Marvel's Avengers, w której odpowiem Wam na jedno zasadnicze pytanie – czy wysokobudżetowa gra ma w sobie choć krztynę magii znanej z MCU?

96

Ostatni komentarz:

ty sie nie znasz dzieciaku :))) - Hasszz

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 05.09.2020
Iron Harvest - recenzja gry. Mocny RTS dla fanów gatunku... tylko i wyłącznie
2708V

Iron Harvest - recenzja gry. Mocny RTS dla fanów gatunku... tylko i wyłącznie

Iron Harvest zadebiutował na komputerach osobistych. Jak niemieccy deweloperzy poradzili sobie ze stworzeniem strategii czasu rzeczywistego? Czy mechy z uniwersum 1920+ Jakuba Różalskiego dają radę? Dają radę, ale nie są aż tak groźne, jak na grafikach koncepcyjnych. Więcej dowiecie się czytając poniższą recenzję.

24

Ostatni komentarz:

Kurczę tylko 7.0 szczerze mówiąc myślałem, ze będzie lepiej, ale i tak sprawdzę ponieważ dobrych RTS'ów teraz jest jak na lekarstwo - Milo

Przejdź do strony

Strona