Recenzje gier

  
Znaleziono 1728 materiałów dla filtra
Patryk Dzięglewicz Patryk Dzięglewicz 27.09.2020
13 Sentinels: Aegis Rim – recenzja gry. Godny następca Chrono Trigger’a wreszcie się narodził
1252V

13 Sentinels: Aegis Rim – recenzja gry. Godny następca Chrono Trigger’a wreszcie się narodził

Co ze są mogą mieć wspólnego: II Wojna Światowa, starożytne cywilizacje, podróże w czasie, roboty bojowe, inwazja z kosmosu i kultowy film anime? Całkiem sporo, zwłaszcza jeśli chodzi o Japonię, bo chyba nie ma we wszechświecie wydarzenia, do którego nie mogłoby dojść w tym kraju. Recenzowane właśnie 13 Sentinels: Aegis Rim zgrabnie pokazuje co się dzieje, gdy teorie spiskowe stają się rzeczywistością, zmieniając życie zwykłych na pozór nastolatków i zmuszając ich do walki w obronie ludzkości.

43

Ostatni komentarz:

No to w takim razie zobaczymy czy uda mi się go wyłapać kiedy już zagram - Kerrou

Arkadiusz Pawłowski Arkadiusz Pawłowski 26.09.2020
WWE 2K Battlegrounds - recenzja gry. Wrestlingowy skok w bok
698V

WWE 2K Battlegrounds - recenzja gry. Wrestlingowy skok w bok

Ostatnie lata nie były specjalnie obfite zarówno dla twórców jak i fanów gier wrestlingowych. Z roku na rok poprzez niezrozumiałe decyzje dotyczące trybów, kaszaniący się gameplay oraz rosnący nacisk na mikrotransakcje seria WWE 2K traciła na impecie, a totalne załamanie przyszło w roku ubiegłym, gdy na rynek został wypuszczony półprodukt, który stał się niezwykle popularnym tematem do rozmów w kontekście licznych bugów i błędów czekających na gracza z nadzieją chwytającego pada. Czy WWE 2K Battlegrounds poprawi sytuację? Zapraszam do recenzji. 

9

Ostatni komentarz:

Jest w grze Tyrion Lannister? - codename_player88

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 24.09.2020
Mafia Edycja Ostateczna – recenzja gry. Klimatyczny powrót do Lost Heaven
3952V

Mafia Edycja Ostateczna – recenzja gry. Klimatyczny powrót do Lost Heaven

Gangsterski świat wstrzymał oddech, gdy w sklepie Microsoftu wyciekły pierwsze materiały z pełnego odświeżenia Mafii. Wszyscy doskonale wiedzieli, że świat potrzebuje tej gry, ale trudno jednocześnie zapomnieć o ostatnich tytułach z serii. Mafia 3 zawiodła, Mafia 2 nie dowiozła, jednak Mafia Edycja Ostateczna udowadnia, że postawieni pod ścianą deweloperzy mogą wrzucić na rynek dobrą produkcję. Przeczytajcie moją recenzję Mafii Edycji Ostatecznej.

106

Ostatni komentarz:

To ty ochłoń dziewuszko. - Kocovali

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 22.09.2020
The Suicide of Rachel Foster - recenzja gry. Kiedy nic nie jest takie, jakim się wydaje
955V

The Suicide of Rachel Foster - recenzja gry. Kiedy nic nie jest takie, jakim się wydaje

The Suicide of Rachel Foster to na pierwszy rzut oka typowy "symulator chodzenia" z ciekawą atmosferą i fabułą, z którą mogliśmy mieć do czynienia wiele razy - choć niekoniecznie w grach. Tym samym czy warto na tę mniejszą produkcję zwrócić uwagę? Tego dowiecie się z poniższej recenzji.

11

Ostatni komentarz:

Ja już sprawdziłem bez promocji - Athius

Patryk Dzięglewicz Patryk Dzięglewicz 20.09.2020
The Outer Worlds: Coś się czai na Gorgonie – recenzja gry. Kosmiczne śledztwo w klimatach noir
1084V

The Outer Worlds: Coś się czai na Gorgonie – recenzja gry. Kosmiczne śledztwo w klimatach noir

Dzielna załoga statku kosmicznego Zawodny otrzymuje tajemnicze, ale potencjalne bardzo intratne zadanie. Jeśli tylko cenimy w sobie zew przygody warto wpaść na asteroidę nazywaną Gorgoną, wracając ponownie do gwiezdnej kolonii Arkadii. Jak wiele nowego oferuje The Outer Worlds: Coś się czai na Gorgonie o tym w tej recenzji. Warto poczytać, co nie zajmie dłużej niż wychylenie do dna butelki Nieważkiego.

12

Ostatni komentarz:

Poczekam na drugie DLC i wtedy zaczaję się na pełną przygodę. - KAM_

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 18.09.2020
Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack - recenzja gry. Pół na pół
1418V

Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack - recenzja gry. Pół na pół

Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack trafia na PlayStation 4, ale czy to godne uwagi wydarzenie? Wszak podobne gry nie bez powodu na stałe zagościły na PC. Bardzo często okazuje się, że tam znacznie lepiej jest ze sterowaniem. Jak jest w tym przypadku?

37

Ostatni komentarz:

Część Amerykańskiej młodzieży wyszła z wnioskiem to tamtejszego ministerstwa edukacji, aby zaprzestać uczenia o II WŚ bo wprowadza złe... - brzozinio

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 18.09.2020
Sword Art Online: Alicization Lycoris - recenzja gry. Fatalne zauroczenie
999V

Sword Art Online: Alicization Lycoris - recenzja gry. Fatalne zauroczenie

Sword Art Online: Alicization jest fantastycznym serialem anime, który w wyjątkowy i bardzo spójny sposób podchodzi do tematyki przyszłości gier VR. Po takim pierwowzorze Sword Art Online: Alicization Lycoris mierzy się z wielkimi oczekiwaniami. Ale czy je spełnia?

20

Ostatni komentarz:

Właśnie dodałem do listy i czekam :) - -Infi-

Roger Żochowski Roger Żochowski 17.09.2020
Vader Immortal: A Star Wars VR Series - recenzja gry. Lord Sithów atakuje w VR
961V

Vader Immortal: A Star Wars VR Series - recenzja gry. Lord Sithów atakuje w VR

Vader Immortal: A Star Wars VR Series na PS VR to na pierwszy rzut oka mokry sen fanów uniwersum. Ciemna strona mocy, Vader, obsługa miecza świetlnego za pomocą PS VR czy w końcu zwiedzanie zjawiskowych miejscówek i planet. Niestety bajka nie jest tak piękna jak się nam wydaje o czym przeczytacie w poniższej recenzji.

19

Ostatni komentarz:

Dobrze sojboju, może ciebie cieszy, że nie grałeś w mortala bo to takie straszne dla ciebie. Niestety w dobie chłopców w rurkach (a pewnie... - Rafi 0182

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 15.09.2020
eFootball PES 2021 Season Update - recenzja gry. Zeszłoroczna odsłona w nowym pudełku
3136V

eFootball PES 2021 Season Update - recenzja gry. Zeszłoroczna odsłona w nowym pudełku

Co łączy twórców cyklu PES z Jerzym Brzęczkiem? Zarówno Japończycy, jak i selekcjoner reprezentacji Polski na skutek pandemii "kupili" sobie rok względnego spokoju, pracując nad swoimi projektami dodatkowe dwanaście miesięcy. Kto w tej sytuacji stracił najwięcej? Kibice i gracze. Oglądając mecze biało-czerwonych można poczuć się niczym u dentysty, z kolei fani wirtualnego futbolu otrzymują tak naprawdę zeszłoroczną edycję, tyle że z inną okładką. Zapraszam do recenzji eFootball PES 2021 Season Update

55

Ostatni komentarz:

Dziękuję kolego. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. - PEsEq

Arkadiusz Pawłowski Arkadiusz Pawłowski 14.09.2020
NBA 2K21 - recenzja gry. Ból palców i duszy...
2441V

NBA 2K21 - recenzja gry. Ból palców i duszy...

Kolejny rok, kolejna eNBiejkA. Wiele osób już nie kupuje tego marketingowego szału, trochę się wyłączają, nie czekają na następną edycję gry jak na zbawienie, brakuje im rewolucyjnych zmian, na pierwszy rzut oka widzą tylko kosmetyczne poprawki, aktualizację składów i tyle. Ja należę do tej drugiej grupy, o czym przeczytacie w recenzji. 
 

43

Ostatni komentarz:

"tam naprawdę nie ma radości z gry" sklep MS: do gry polecamy 100K VC za 89,99Euro powtórka z 19ki - firebirderek

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 09.09.2020
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 – recenzja gry. Jastrząb powraca w wielkim stylu
2775V

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 – recenzja gry. Jastrząb powraca w wielkim stylu

Od lat marzyliśmy o takiej produkcji. Dynamiczna, przepełniona treścią i oferująca klasyczne, niezwykle przyjemne, a przy tym wymagające wrażenia. Tony Hawk powraca w wielkim stylu, a ja z przyjemnością mogę zaprosić naszą społeczność na recenzję Tony Hawk's Pro Skater 1+2. Dla takich gier można zarywać nocki.

57

Ostatni komentarz:

Ja kupiłem w dniu premiery i też uważam za jedną z lepszych gier tego roku, ale GOTY to to dla mnie nie będzie. Wyżej jest Ghost Of... - gracz89

Roger Żochowski Roger Żochowski 08.09.2020
Street Power Soccer - recenzja gry. Wypijmy za błędy z Aguśką i Michałem
1262V

Street Power Soccer - recenzja gry. Wypijmy za błędy z Aguśką i Michałem

Czasami chciałoby się trochę odpocząć i posmakować czegoś innego w gatunku wirtualnego futbolu, niż męczenie sezonowych tasiemców w postaci FIFY i Pro Evo. Captain Tsubasa: Rise of New Champions był takim świeżym oddechem. O Street Power Soccer nie można powiedzieć tego samego, o czym przekonacie się czytając poniższą recenzję. 

22

Ostatni komentarz:

Oj tak, też byli trudni Mi dziewczyny dały w kość tym swoim "super strzałem" W postaci misia. Nigdy nie umiałem go obronić. Za to... - ja0lek

Przejdź do strony

Strona