SKLEP


Recenzje gier

  
Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 07.06.2017
Crossout - recenzja gry
2716V

Crossout - recenzja gry

Odpowiedzialne za wielki hit sceny free-to-play, jakim bez wątpienia jest War Thunder, Gaijin Entertainment, wraz z Targem Games, wkracza na rynek ze swoją kolejną wojenną produkcją, tym razem zahaczając bardzo mocno o tematykę post-apo. Czy zatem Rosjanie odnaleźli się w nowej roli i dali nam tytuł, który wart będzie waszej uwagi?

czytaj dalej »
23

Ostatni komentarz:

nie lubie crossout bo skrzynki za 20 lub 40 coins są nic warte dlatego ze znich nic ciekawego nie wypada i trace całycas coins. - nie lubie crossout

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 07.06.2017
Recenzja: Thea: The Awakening (PS4)
1224V

Recenzja: Thea: The Awakening (PS4)

Thea: The Awakening to gra nietypowa. Twórcy zdecydowali się na wyjątkową konstrukcję rozgrywki oraz mocno nawiązali do słowiańskiej mitologii, co jest rzadkością. Przekonajmy się, czy ciekawe pomysły idą w parze z jakością.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

super - jeln93

Roger Żochowski Roger Żochowski 07.06.2017
DiRT 4 - recenzja gry
6958V

DiRT 4 - recenzja gry

Mówi się, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Dirt 4 próbuje złapać na haczyk zarówno hardkorowych graczy jak i osoby, które w grach nie lubią się pocić. Czy taki rozkrok wpłynął na jakość produktu?

czytaj dalej »
46

Ostatni komentarz:

Czyli lepiej i więcej od dirt rally. Chyba szykuje się kolejna platynka. - oFi

aysnel aysnel 06.06.2017
Recenzja: Dark Rose Valkyrie (PS4)
942V

Recenzja: Dark Rose Valkyrie (PS4)

Dark Rose Valkyrie wygląda na samego średniaka gdy tylko spojrzymy kto odpowiada za produkcję tej gry. Compile Heart wsławiło się masowo tworzonymi jRPG-ami. Tym razem wypuścili grę opowiadająca o młodym oficerze i jego dziewczęcym haremie, którzy walczą z ludźmi zamienionymi w Chimery.

czytaj dalej »
27

Ostatni komentarz:

Sam masz sobie sporo do zarzucenia. - gość

Adam Grochocki Adam Grochocki 06.06.2017
Recenzja: Randall (PS4)
748V

Recenzja: Randall (PS4)

Randall to debiutancka produkcja meksykańskiego studia We The Force posługującego się wdzięcznym skrótem WTF. Dwuwymiarowa platformówka z elementami metroidvanii brzmi zachęcająco i chyba nikt nie obrazi się na następcę hitowego Guacamelee.

czytaj dalej »
Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 06.06.2017
Tekken 7 - recenzja gry
7497V

Tekken 7 - recenzja gry

Lata, miesiące, dni, godziny czekania. W końcu nadszedł ten dzień, gdy kolejny raz w mojej konsoli zakręciła się płytka z serią-legendą. Tekken powraac, oferując niezapomniane wrażenia na jednej kanapie, ale jednocześnie pozostawia pewien niesmak. Król powraca… Choć jego korona powinna być większa i wypełniona nieskazitelnymi diamentami.

czytaj dalej »
119

Ostatni komentarz:

Czy da się odblokować postacie które są w dodatku ? I co to za npwy tryb w Sezon Pass 1 ? - elrubio

Kacper Mądry Kacper Mądry 06.06.2017
Recenzja: Spellspire (PS4)
434V

Recenzja: Spellspire (PS4)

Spellspire to próba wejścia na rynek gier, które nie cieszą się wybitną popularnością, ale mają swoich fanów. Czy autorzy dobrze zaprojektowali elektroniczne Scrabble?

czytaj dalej »
Paweł Musiolik Paweł Musiolik 05.06.2017
Recenzja: WipEout Omega Collection (PS4)
2242V

Recenzja: WipEout Omega Collection (PS4)

WipEout to jedna z najbardziej zasłużonych dla PlayStation serii, która przez jakiś czas już leżała w trumnie i czekała na pochówek. Jednak Sony postanowiło zmienić zdanie, odświeżyć WipEouta HD/Fury oraz przenieść na konsolę stacjonarną WipEouta 2048 dając nam WipEout Omega Collection. I nawet nie wiecie jak dobry jest to ruch.

czytaj dalej »
17

Ostatni komentarz:

Nie ma. Można niby puścić Spotify czy korzystać z Media Playera, ale to i tak półśrodek. - Musiol

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 05.06.2017
Recenzja: Tekken 7 (PS4)
3812V

Recenzja: Tekken 7 (PS4)

Tekken 7 pojawia się na PlayStation 4 po ponad dwóch latach od debiutu na automatach arcade. Machina reklamowa działała prężnie od wielu miesięcy, ale czy faktycznie możemy mówić o tym, że mamy do czynienia z powrotem króla gatunku?

czytaj dalej »
43

Ostatni komentarz:

A od kiedy to gry na PS4 'chodzą' z płyty ? - Lowliness

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 04.06.2017
Recenzja: Skylar & Plux: Adventure on Clover Island (PS4)
940V

Recenzja: Skylar & Plux: Adventure on Clover Island (PS4)

Skylar & Plux: Adventure on Clover Island miało ożywić na nowo miłość do platformówek 3D i przywrócić dawne wspomnienia towarzyszące ogrywaniu takich gier jak Ratchet & Clank lub Jak and Daxter. Czy twórcy wyszli z tego obronną ręką i faktycznie przygotowali pozycję na miarę wspomnianych tytułów?

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Kupiłem, pograłem chwilę i tak sobie leży na dysku... Nic specjalnego niestety :/ - blebleblef

Radek Herda Radek Herda 03.06.2017
Recenzja: Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (PS Vita)
1183V

Recenzja: Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (PS Vita)

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas to produkcja świetnie wpasowująca się w realia przenośnego grania i mam wrażenie, że takie gry we wcześniejszym stadium egzystowania Vity mogłyby całkowicie odmienić żywot tego niesamowitego sprzętu.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Tak, ale niestety nie cross-buy, ani nawet nie cross-save. Gra taka sama. Na PS4 chodzi w 60fps, ale jeśli masz Vitę to polecam - idealna... - PiotrK

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 02.06.2017
Recenzja: Portal Knights (PS4)
1418V

Recenzja: Portal Knights (PS4)

Portal Knights to kolejna wariacja tego, co w swoim czasie zapoczątkowało Minecraft. Tym razem dostaliśmy jednak grę, która stara się wyważyć wszystkie elementy znane z innych przedstawicieli nurtu.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

To fajnie. Kiedy będzie ta nowa wersja? - Cherubinek

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme