SKLEP


Recenzje gier

  
Kacper Mądry Kacper Mądry 06.06.2017
Recenzja: Spellspire (PS4)
426V

Recenzja: Spellspire (PS4)

Spellspire to próba wejścia na rynek gier, które nie cieszą się wybitną popularnością, ale mają swoich fanów. Czy autorzy dobrze zaprojektowali elektroniczne Scrabble?

czytaj dalej »
Paweł Musiolik Paweł Musiolik 05.06.2017
Recenzja: WipEout Omega Collection (PS4)
2208V

Recenzja: WipEout Omega Collection (PS4)

WipEout to jedna z najbardziej zasłużonych dla PlayStation serii, która przez jakiś czas już leżała w trumnie i czekała na pochówek. Jednak Sony postanowiło zmienić zdanie, odświeżyć WipEouta HD/Fury oraz przenieść na konsolę stacjonarną WipEouta 2048 dając nam WipEout Omega Collection. I nawet nie wiecie jak dobry jest to ruch.

czytaj dalej »
17

Ostatni komentarz:

Nie ma. Można niby puścić Spotify czy korzystać z Media Playera, ale to i tak półśrodek. - Musiol

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 05.06.2017
Recenzja: Tekken 7 (PS4)
3769V

Recenzja: Tekken 7 (PS4)

Tekken 7 pojawia się na PlayStation 4 po ponad dwóch latach od debiutu na automatach arcade. Machina reklamowa działała prężnie od wielu miesięcy, ale czy faktycznie możemy mówić o tym, że mamy do czynienia z powrotem króla gatunku?

czytaj dalej »
43

Ostatni komentarz:

A od kiedy to gry na PS4 'chodzą' z płyty ? - Lowliness

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 04.06.2017
Recenzja: Skylar & Plux: Adventure on Clover Island (PS4)
932V

Recenzja: Skylar & Plux: Adventure on Clover Island (PS4)

Skylar & Plux: Adventure on Clover Island miało ożywić na nowo miłość do platformówek 3D i przywrócić dawne wspomnienia towarzyszące ogrywaniu takich gier jak Ratchet & Clank lub Jak and Daxter. Czy twórcy wyszli z tego obronną ręką i faktycznie przygotowali pozycję na miarę wspomnianych tytułów?

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Kupiłem, pograłem chwilę i tak sobie leży na dysku... Nic specjalnego niestety :/ - blebleblef

Radek Herda Radek Herda 03.06.2017
Recenzja: Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (PS Vita)
1160V

Recenzja: Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (PS Vita)

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas to produkcja świetnie wpasowująca się w realia przenośnego grania i mam wrażenie, że takie gry we wcześniejszym stadium egzystowania Vity mogłyby całkowicie odmienić żywot tego niesamowitego sprzętu.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Tak, ale niestety nie cross-buy, ani nawet nie cross-save. Gra taka sama. Na PS4 chodzi w 60fps, ale jeśli masz Vitę to polecam - idealna... - PiotrK

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 02.06.2017
Recenzja: Portal Knights (PS4)
1351V

Recenzja: Portal Knights (PS4)

Portal Knights to kolejna wariacja tego, co w swoim czasie zapoczątkowało Minecraft. Tym razem dostaliśmy jednak grę, która stara się wyważyć wszystkie elementy znane z innych przedstawicieli nurtu.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

To fajnie. Kiedy będzie ta nowa wersja? - Cherubinek

Adam Grochocki Adam Grochocki 01.06.2017
Recenzja: The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier (PS4) - Episode 5
940V

Recenzja: The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier (PS4) - Episode 5

To był bardzo nierówny sezon The Walking Dead. Mocne dwa premierowe odcinki, potem dużo słabszy epizod trzeci i żenująco słaby czwarty sprawiły, że oczekiwanie na finał sezonu zastąpione zostało jedynie wzruszeniem ramion. Sprawdźmy, czy końcówka choć trochę zmieni wyrobione już zdanie.

czytaj dalej »
13

Ostatni komentarz:

Finał trzeciej serii :) - a_grochu

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 01.06.2017
Recenzja: Danger Zone (PS4)
845V

Recenzja: Danger Zone (PS4)

Danger Zone nazywane jest przez samych deweloperów duchowym spadkobiercą Burnouta, chociaż tu trzeba doprecyzować, bo dokładniej chodzi tu o jeden z popularniejszych trybów w tej serii, czyli Crash. Zasady były w nim proste – nasz pojazd musi zrobić jak największy karambol w wyznaczonej sekcji. W oparciu o tę myśl stworzono Danger Zone.

czytaj dalej »
11

Ostatni komentarz:

Zgadzam się. Arcade rulezzz. - Sonial13

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 31.05.2017
Regalia: Of Men And Monarchs - recenzja gry
1791V

Regalia: Of Men And Monarchs - recenzja gry

Gdy pierwszy raz usłyszałem o „polskim jRPG-u”, nie do końca wierzyłem w ten projekt. Gra jednak przebiła się przez Kickstarter, była prezentowana ciekawymi zwiastunami, później miałem okazję zagrać w propozycję na małym pokazie, by w końcu dorwać się do pełnej wersji produkcji. I po spędzeniu z tym tytułem blisko 18 godzin, wiem jedno – Polacy nadają się dosłownie do wszystkiego.

czytaj dalej »
14

Ostatni komentarz:

w dupe se wsadzą bez polskiej wersji gre robioną przez polaków.1!!!!! - Fred

Daniel Stroński Daniel Stroński 29.05.2017
Recenzja: Oh...Sir!! The Insult Simulator (PS4)
1100V

Recenzja: Oh...Sir!! The Insult Simulator (PS4)

Twoja matka jest gruba i ssie w Overwatchu” – tylko Polacy mogli wymyślić bijatykę, gdzie zamiast wymierzania ciosów, obrażamy przeciwnika. Fani Monty Pythona mile widziani!

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

Wystarczającym tlumaczeniem jest chec zarobienia na chleb... - RnR

aysnel aysnel 29.05.2017
Recenzja: Samurai Warriors: Spirit of Sanada (PS4)
868V

Recenzja: Samurai Warriors: Spirit of Sanada (PS4)

Samurai Warriors: Spirit of Sanada to inspirowany nieco japońskim dramatem historycznym Sanada Maru (coś jak wyświetlane u nas Wspaniałe Stulecie) spin-off serii Samurai Warriors. Tym razem przyjdzie nam prześledzić końcowe pół wieku japońskiego rozbicia dzielnicowego oczami członków rodu Sanada. Czy studiu Omega Force udało się zgrabnie przedstawić ten bogaty w wydarzenia okres w „zaledwie” dwadzieścia godzin gry?

czytaj dalej »
17

Ostatni komentarz:

Od siebie dodam jeszcze , że niestety najsłabszym elementem gry są rozdziały w którym jesteśmy zmuszeni do łażenia po mieście i oglądania... - IC

Adam Grochocki Adam Grochocki 27.05.2017
Recenzja: Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood (PS4)
823V

Recenzja: Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood (PS4)

Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood jest bezpośrednią kontynuacją wydanej na PS4 w styczniu tego roku produkcji. System gry pozostał nieruszony, wracamy więc do rozwiązywania wielu zagadek z interesującą historią w tle.

czytaj dalej »
11

Ostatni komentarz:

Oprócz tych co napisałem i Enigmatis 2, są jeszcze dwie: Nightmares from the Deep 2: The Siren's Call Eventide: Slavic Fable Wystarczy... - maniek_2010

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme