SKLEP


Recenzje gier

  
Paweł Musiolik Paweł Musiolik 17.07.2017
Recenzja: Final Fantasy XIV: Stormblood (PS4)
1050V

Recenzja: Final Fantasy XIV: Stormblood (PS4)

"Stormblood" wyczekiwane było przez posiadaczy Final Fantasy XIV wyjątkowo mocno. Po wspaniałym dodatku "Heavensward" apetyt został rozbudzony samymi zapowiedziami – porzucenie PS3, większe lokacje i dzięki temu ruchowi również możliwości, powrót klasy Samuraja i Czerwonego maga oraz orientalne klimaty. Czy te wysokie oczekiwania zostały spełnione? W większej części – tak. Chociaż nie jest aż tak dobre jak poprzedni dodatek.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Teraz już nie ma problemu z DF. Na wejście na duna czeka się parę minut, w zależności od pory. Najgorsze czasy hypu minęły. - X

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 17.07.2017
The Binding of Isaac: Afterbirth+ - recenzja gry
3005V

The Binding of Isaac: Afterbirth+ - recenzja gry

Mając kilka lat na karku przeraźliwie bałem się piwnicy. Nigdy nie wydarzyło się tam nic złego, ale bujna wyobraźnia za każdym razem tworzyła przeraźliwe stwory. Wspominam o tym nie bez powodu, bo ostatnie dni spędziłem na… Bieganiu po piwnicy. Z miejsca powróciły wszystkie najstraszniejsze kreatury, ale teraz byłem gotowy na to spotkanie. W skórze Isaaca, małego, bezbronnego dzieciaka, mierzyłem się z wieloma bestiami i dawno nie czułem takiej satysfakcji.

czytaj dalej »
47

Ostatni komentarz:

Na steamie issac jest za 60 zł - Rys

Kacper Mądry Kacper Mądry 17.07.2017
Recenzja: SuperHot (PS4)
985V

Recenzja: SuperHot (PS4)

Jeśli na podstawie filmów w Internecie uważacie, że SUPERHOT to „ta gra bez fabuły o strzelaniu do czerwonych ludzików”, to jesteście w ogromnym błędzie. Polska produkcja nie dość, że jest najbardziej innowacyjną strzelanką ostatnich lat, to jeszcze serwuje nam intrygującą fabułę z przesłaniem.

czytaj dalej »
1

Ostatni komentarz:

gierka jest naprawdę fajna i satysfakcjonująca. Ale cena wyjściowa 104zł to jednak za dużo... szkoda że nie ma jakiegoś edytora poziomów z... - Hvba111

senix senix 16.07.2017
Final Fantasy XV: Episode Prompto - recenzja dodatku
1706V

Final Fantasy XV: Episode Prompto - recenzja dodatku

Drugie fabularne rozszerzenie do Final Fantasy XV wylądowało na serwerach Sony i Mikrosoftu. Czy blond fotograf dał radę, a Square Enix podołało zadaniu, które stało przed nimi? Czy luki fabularne zostały wypełnione? O tym przekonacie się w tej recenzji - jeżeli nie szkoda Wam czasu. Zapraszam.

czytaj dalej »
21

Ostatni komentarz:

Ten bohater nazywał się Prompton???? - dwaduzepe

Daniel Stroński Daniel Stroński 14.07.2017
Recenzja: SuperHot VR (PS4/VR)
1368V

Recenzja: SuperHot VR (PS4/VR)

SuperHot VR odnalazło złoty środek dla strzelanin w wirtualnej rzeczywistości. No dobra, Farpoint to to nie jest, ale lepszego i bardziej oryginalnego FPS-a z samymi Move’ami nie znajdziecie.

czytaj dalej »
2

Ostatni komentarz:

Jednak szkoda :C WHAT??? yyy... ok.. są i takie.. ale bardzo mało, a z normalnych gier jest CAŁA MASA produkcji na 4-5 godzin i... - OLGIERD

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 13.07.2017
Auta 3: Wysokie Obroty - recenzja gry
2036V

Auta 3: Wysokie Obroty - recenzja gry

W 2017 roku nie brakuje mocnych gier wyścigowych, ale tylko nieliczne są przeznaczone dla całych rodzin. Avalanche Software otrzymało za zadanie stworzenie pozycji dla dzieciaków, którzy zachęcą swoich rodziców do trzymania padów w łapach i deweloperzy wywiązali się z tego zadania niemal w stu procentach. Tylko na ostatnim zakręcie zapomnieli o starszej widowni.

czytaj dalej »
8

Ostatni komentarz:

A w sumie fakt. Nawet o tym tak nie pomyślałem. Szkoda sprzętu, ale następna to już pewnie tylko na Switcha trafi... - Wojciech Gruszczyk

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 12.07.2017
Diablo III: Przebudzenie Nekromantów - recenzja gry
3315V

Diablo III: Przebudzenie Nekromantów - recenzja gry

Blizzard w ubiegłym roku rozbudził oczekiwania najwierniejszych fanów Diablo publikując zajawkę czegoś wielkiego. Gracze wyczekiwali na wielką zapowiedź czwartej odsłony, ale zamiast takich przyjemności przywitał ich kawał odgrzanego mięcha, czyli nekromatna. Stary-nowy bohater idealnie wpasował się do znanego świata, ale nietrudno w tym miejscu liczyć na więcej.

czytaj dalej »
49

Ostatni komentarz:

A widzisz - kos-x

Tomek Alicki Tomek Alicki 12.07.2017
Recenzja: Call of Duty: Infinite Warfare (PS4) - Absolution DLC
532V

Recenzja: Call of Duty: Infinite Warfare (PS4) - Absolution DLC

Oczekiwanie na kolejne DLC do Call of Duty: Infinite Warfare można uznać za zakończone. W trzecim już dodatku jak zwykle dostaliśmy cztery nowe mapy do trybu wieloosobowego oraz świeżutki scenariusz do trybu Zombie. Poprzednie rozszerzenia postawiły poprzeczkę wyjątkowo wysoko. Pytanie, czy „Absolution” udało się doskoczyć do poziomu dotychczasowych dodatków.

czytaj dalej »
1

Ostatni komentarz:

Co do trybu zombie to po bardzo dobrych poprzednich DLC ta mapa zupełnie bez polotu i pomysłu. - PlayJager

Daniel Stroński Daniel Stroński 12.07.2017
Recenzja: Black the Fall (PS4)
1110V

Recenzja: Black the Fall (PS4)

Smutny, umęczony, niewolniczo pracujący mieszkaniec komunistycznego państwa ma dość. A gdyby tak uciec z obozu pracy…? Black The Fall łączy Limbo z komunizmem.

czytaj dalej »
Daniel Stroński Daniel Stroński 11.07.2017
Recenzja: Marvel Heroes Omega (PS4)
1281V

Recenzja: Marvel Heroes Omega (PS4)

Diablo z bohaterami Marvela. MMO przeznaczone dla jednego gracza. Sieciowe Ultimate Alliance. Wszystko to dobrze opisuje Marvel Heroes Omega – pytanie, czy deweloper poradził sobie z niedociągnięciami z bety?

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Pay2Win? W grze co-op? LOL! Większych wierutni dawno nie czytałem! I po to własnie grasz, żeby zdobyć walutę na następną postać (gdzie i... - TobiAlex

Adam Grochocki Adam Grochocki 11.07.2017
Recenzja: Serial Cleaner (PS4)
1203V

Recenzja: Serial Cleaner (PS4)

Cofnijmy się do Stanów Zjednoczonych lat 70. ubiegłego wieku, gdy wśród typów spod ciemnej gwiazdy królowały zawadiackie wąsy, szpanerskie bokobrody i luzackie dzwony. W czasy, gdy różnica zdań przy piwku kończyła się trzema trupami i hektolitrami krwi rozlanej po całej dzielnicy. W czasy, gdy wystarczył jeden telefon, by na miejscu masakry pojawił się małomówny gość i w mig sprzątnął wszystkie niewygodne dowody. Poznajcie Serial Cleanera.

czytaj dalej »
2

Ostatni komentarz:

Agent Pena z Narcos? - dizero

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 08.07.2017
Recenzja: Little Nightmares (PS4) - DLC Głębiny
1357V

Recenzja: Little Nightmares (PS4) - DLC Głębiny

Little Nightmares pozwalało nam poznać przerażającą historię dziewczynki imieniem Six. Dzięki pierwszemu rozszerzeniu fabularnemu możemy z kolei wcielić się w małego chłopca i poznać tę mroczną opowieść z jego perspektywy. Sprawdzamy, czy warto.

czytaj dalej »
8

Ostatni komentarz:

Zrób takie kursy choćby w pokoju w domu, a potem dyskutuj Smarku!! - Mama

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme