SKLEP


Recenzje gier

  
Paweł Musiolik Paweł Musiolik 01.08.2017
Recenzja: NiOh (PS4) - Defiant Honor DLC
2041V

Recenzja: NiOh (PS4) - Defiant Honor DLC

NiOh to jedna z najlepiej wspieranych gier tego roku. Można dyskutować z niektórymi decyzjami Team Ninja w kwestii balansu gry, ale ostatecznie głosy graczy zostają wysłuchane i spełnione. Razem z łatkami dostajemy kolejne paczki DLC. Drugim dodatkiem jest "Defiant Honor", które niestety - nie trzyma poziomu gry i pierwszego rozszerzenia.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Wiecie coś o nowej broni kolor czerwony i jakimś wyższym poziomie co trzeba zrobić żeby to dostać? Ja mam Max boskie przedmioty i tylko... - Norbert

Kacper Mądry Kacper Mądry 01.08.2017
Fortnite - recenzja wczesnego dostępu
3394V

Fortnite - recenzja wczesnego dostępu

Fortnite to kooperacyjna gra, w której musimy przetrwać w walce z zombie. Ale nie myślcie sobie, że to kolejny survival z otwartym światem i wytwarzaniem przedmiotów!

czytaj dalej »
11

Ostatni komentarz:

Witam, ma ktoś z was problem z ekranem ładowania w fortnite? - Topson

aysnel aysnel 01.08.2017
Recenzja: Accel World VS Sword Art Online: Millennium Twilight (PS4)
555V

Recenzja: Accel World VS Sword Art Online: Millennium Twilight (PS4)

Accel World vs. Sword Art Online to crossover dwóch popularnych w Kraju Kwitnącej Wiśni uniwersów stworzonych ręką japońskiego pisarza Rekiego Kawahary. Pomysł w sumie nie taki nowy, bo przebąkiwano o nim już w 2012 roku, ale dopiero teraz odważono się go zrealizować. Niełatwo jest jednak pogodzić ze sobą dwa kompletnie różne światy.

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

21 lat po SAO. Przynajmniej według gry. - aysnel

Roger Żochowski Roger Żochowski 01.08.2017
Ever Oasis - recenzja gry
1017V

Ever Oasis - recenzja gry

Gatunek jRPG jest mi bardzo bliski a każda próba powrotu do ery jego świetności wzbudza moje zainteresowanie i nadzieje. Ever Oasis od momentu zapowiedzi zajmowało wysokie miejsce na mojej liście "most wanted", zwłaszcza, że produkcje jRPG mają się na 3DSie naprawdę dobrze.

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

"soczysta woda" o matko... - Dziewiątek

Adam Grochocki Adam Grochocki 01.08.2017
Recenzja: Demetrios - The BIG Cynical Adventure (PS4)
467V

Recenzja: Demetrios - The BIG Cynical Adventure (PS4)

Podczas gdy znaczna część z nas wolne chwile poświęcała na oglądanie śmiesznych i nie zawsze inteligentnych filmików na YouTube’ie, pewien sympatyczny Francuz postanowił zrobić grę - Demetrios: The Big Cynical Adventure, która będzie swego rodzaju hołdem dla klasyków gatunku point and click z Broken Sword i Runaway na czele, a przy okazji dorzuci coś od siebie.

czytaj dalej »
Daniel Stroński Daniel Stroński 31.07.2017
Recenzja: Tiny Trax (PS4/VR)
544V

Recenzja: Tiny Trax (PS4/VR)

Wyścigi zabawkowych samochodzików w VR? Jaki to ma sens? Ano ma i twórcy serii Velocity pokażą Wam w Tiny Trax, że można się z tego cieszyć nawet będąc dorosłym.

czytaj dalej »
1

Ostatni komentarz:

Dwa wyścigi przegrane. "Aha, muszę zmieniać szynę na zakrętach i lepiej zarządzać boostem". I nigdy nie miałem już gorszego miejsca niż... - saqurado

Daniel Stroński Daniel Stroński 31.07.2017
Recenzja: Infinite Minigolf (PS4/VR)
640V

Recenzja: Infinite Minigolf (PS4/VR)

Pamiętacie Planet Minigolf? Twórcy tej perełki stworzyli nową grę i na dzień dzisiejszy oferują ponad 4,000 dołków. Nazwa zobowiązuje – oto Infinite Minigolf!

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

W podsumowaniu powinno być minigolfa. Golf a minigolf to dwie różne rzeczy. - Darkly_C

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 31.07.2017
Recenzja: Collar x Malice (PS Vita)
633V

Recenzja: Collar x Malice (PS Vita)

Collar X Malice to kolejna propozycja Idea Factory dla pań lubujących się w grach otome, gdzie obok uwodzenia wybranków serca, ważna jest również sama fabuła. Tym razem studio Otomate dostarcza nam dobry kryminał, przy którym można miło spędzić czas.

czytaj dalej »
Daniel Stroński Daniel Stroński 29.07.2017
Recenzja: Sundered (PS4)
713V

Recenzja: Sundered (PS4)

Sundered miało rozpalić serce każdego fana metroidvanii. Mamy tu wszystko – piękne animacje twórców Jotuna, szybkie tempo akcji, złożone poziomy, liczne umiejętności… na pierwszy rzut oka gra roku! Ale tylko na pierwszy.

czytaj dalej »
2

Ostatni komentarz:

Za źle zrobioną losowość, oprócz Plusów i Minusów jest też tekst - Jaszczomb

Kryspin Kras Kryspin Kras 27.07.2017
Bulb Boy - recenzja gry
1522V

Bulb Boy - recenzja gry

Kiedy dowiedziałem się, że małe, krakowskie studio wydaje grę na Switcha, tym samym przecierając szlak dla rodaków tworzących na nową konsolę Nintendo, lekko się zaniepokoiłem. W końcu, mamy tylko jedną szansę by zrobić pierwsze dobre wrażenie. Co dokładnie nam zaserwowali Polacy? Przygodówkowy horror o chłopcu-żarówce.

czytaj dalej »
9

Ostatni komentarz:

Przeszedłem ją na smartfonie, polecam. - jackk82

aysnel aysnel 27.07.2017
Recenzja: Aven Colony (PS4)
1020V

Recenzja: Aven Colony (PS4)

Aven Colony to najnowsza gra z gatunku tzw. „budowniczych miast”, która po raz któryś już pozwoli zasiedlić nam „ostateczną granicę”, czyli wszechświat. Założenie kolonii na nowym świecie to jednak pikuś w porównaniu z tym, ile wysiłku będzie kosztowało utrzymanie jej w nieprzyjaznym środowisku.

czytaj dalej »
1

Ostatni komentarz:

Nie ma tragedii. 9 misji, sporo stopni trudności. Boli brak fabuły, zadania typu wiadomość i zbuduj to/exportuj tyle tego itd. Grafika może... - helganin

Daniel Stroński Daniel Stroński 27.07.2017
Recenzja: Theseus (PS4/VR)
1341V

Recenzja: Theseus (PS4/VR)

Theseus chce nam przedstawić wielki labirynt i Minotaura w wirtualnej rzeczywistości. Problem w tym, że nie do końca możemy poczuć się tym Tezeuszem.

czytaj dalej »
3

Ostatni komentarz:

Fajnie że nie boicie się wystawiać słabych ocen i nie robicie tego pod publiczke tylko dla dobra gracza - Jaro

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme