SKLEP


Recenzje gier

  
Nikodem Sobas Nikodem Sobas 17.11.2013
Recenzja gry: LEGO Marvel Super Heroes
4294V

Recenzja gry: LEGO Marvel Super Heroes

Zawsze powtarzam, że gry z serii LEGO to najlepsze gry na podstawie filmów ever. LEGO Indiana Jones, LEGO Star Wars, LEGO Piraci z Karaibów. Wszystkie one pozwalały nie tylko wcielić się w postaci bohaterów oglądanych na dużym ekranie, ale z sukcesem przenosiły na pole naszych konsol cały świat pozwalając poczuć na przykład klimat odwiedzanych miejsc. LEGO Marvel Super Heroes z kolei jest nie lada gratką dla fanów tego komiksowego uniwersum, tudzież dla fanów filmowych przygód Spider-mana czy Avengersów.

czytaj dalej »
44

Ostatni komentarz:

Też tak mam czasmi z żoną, nie przejmuj się kobiety z reguły robią wszystko odwrotnie jak faceci ;) - kosmos01

Łukasz Kucharski Łukasz Kucharski 16.11.2013
Recenzja gry: Borderlands 2 (Game of the Year)
3665V

Recenzja gry: Borderlands 2 (Game of the Year)

Słuchajcie, słuchajcie! Mówi Wasz jedyny, niepowtarzalny, niepokonany, niezłomny, nierdzewny  Claptrap! Będę Waszym przewodnikiem po największym zbiorowisku psychopatów, wariatów, oszołomów, głąbów i wszystkich innych przyjemniaczków w galaktyce. Ruszajmy w tany...any...any...any...

czytaj dalej »
47

Ostatni komentarz:

Jak tylko gra wyjdzie na Vitę - kupuję za dolara. - Masterr_Chieff

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 11.11.2013
Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts
3175V

Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts

Kolejny rok przynosi nam kolejne Call of Duty. Miliony graczy na całym świecie wyczekiwało na nadejście nowej odsłony znanej serii, aby móc rozkoszować się nowymi mapami, trybami i innowacjami. Jak wypadają „Duchy” względem swoich poprzedników? Czy wnoszą coś nowego w tę odrobinę przestarzałą konwencję? Zapraszamy do recenzji Call of Duty: Ghost!

czytaj dalej »
66

Ostatni komentarz:

Może i stare za to w multi jare :)) - BR78

Roger Żochowski Roger Żochowski 09.11.2013
Recenzja gry: Assassin's Creed IV: Black Flag
4268V

Recenzja gry: Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin´s Creed IV: Black Flag znużyło mnie już przed  premierą, a to za sprawą masy trailerów, które napływały do sieci z prędkością światła. Zapowiadał się kolejny skok na kasę i chęć wydojenia odchodzącej generacji konsol. Dlatego do gry podszedłem sceptycznie nastawiając się na średnio smaczny odgrzewany kotlet. I wiecie co? Czasem miło jest się zaskoczyć. To jedna z najlepszych odsłon serii.
czytaj dalej »
58

Ostatni komentarz:

Bardzo fajna recenzja, ktora jeszcze bardziej zachecila mnie do zagrania w ta czesc ! Napisalem zagrania, a nie zakupu poniewaz gre w... - saptis

Łukasz Kucharski Łukasz Kucharski 05.11.2013
Recenzja gry: A-Men 2
1264V

Recenzja gry: A-Men 2

A-Men baaaczność! Drugi raz opuściliście trzewia krakowskiego studia Bloober Team, czas abyście ruszyli do boju na PS3 i PS Vita. Pamiętajcie – nie uczyliśmy Was przegrywać, więc nie możecie zawieść matki ojczyzny gier wideo. 

czytaj dalej »
16

Ostatni komentarz:

Ja skończyłem pierwszą część ale drugą raczej sobie odpuszczę gdyż półka wstydu powoli zaczyna pękać. - Zafkiel

redakcja PPE redakcja PPE 05.11.2013
Recenzja gry: WWE 2K14
2568V

Recenzja gry: WWE 2K14

Pro wrestling, czyli zawodowe zapasy od wielu lat przynoszą multum emocji fanom na całym świecie. Niepodważalnym liderem i prawie monopolistą w świecie sportowej rozrywki jest WWE, amerykańska federacja, której gwiazdy świecą jaśniej niż te z Hollywood. 

czytaj dalej »
25

Ostatni komentarz:

polecam gierke wszystkim ;) - Cenation

Maciej Klimaszewski Maciej Klimaszewski 04.11.2013
Recenzja gry: Batman: Arkham Origins
1729V

Recenzja gry: Batman: Arkham Origins

Zapowiedź Batman: Arkham Origins wzbudziła we mnie, tak jak pewnie i u wielu z Was, mieszane uczucia. Z jednej strony radość na wieść o kolejnej odsłonie absolutnie fantastycznej serii, z drugiej niepokój spowodowany zmianą dewelopera. Rocksteady zdążyło wyrobić sobie markę i nie za bardzo byłem skłonny uwierzyć w to, że inne studio - w tym przypadku Warner Bros. Games Montreal - będzie w stanie w tak sugestywny i fascynujący sposób ukazać jednoosobową krucjatę Nietoperza w zepsutym do najgłębszych fundamentów Gotham. Nowa ekipa z całych sił starała się "dać radę" i faktycznie, o blamażu nie ma mowy. 

czytaj dalej »
28

Ostatni komentarz:

Grafika na 7 lol. Arkham City i Origins wyciągają ostatnie soki z poprzedniej generacji konsol. Oprawa muzyczna w Gackach też zawsze... - DB_Mafia

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 02.11.2013
Recenzja gry: Battlefield 4
3185V

Recenzja gry: Battlefield 4

Ukochana, ja nadal jestem na naszym okręcie – Walkirii. Nie wiemy za dużo o sytuacji na froncie. Boję się, że to wszystko się skończy kolejna wojną. Nikt jej nie chce, dopiero co wróciliśmy z jednego piekła, a Chińczycy szykują nam kolejne… Nie mamy już siły! Nasz nowy dowódca – Recker – próbuje opanować sytuację. Czuję, że nadchodzi prawdziwa „Wojna Totalna”, podczas której poznamy dokładną siłę naszej armii. Nie wiem czy zwyciężymy, ale wiem, że będziemy walczyć.– Wspomnienia Sierżanta Kiluba.

czytaj dalej »
72

Ostatni komentarz:

no to bierzemy:) - szymonspot123

Maciej Klimaszewski Maciej Klimaszewski 28.10.2013
Recenzja gry: Alien Rage
1239V

Recenzja gry: Alien Rage

Chyba nie tylko ja z rozrzewieniem wspominam tytuły takie jak Lifeforce Tenka (niezapomniane Demo One) i konsolowy port Quake'a II. Alien Rage z całych sił stara się wcisnąć staroszkolną mechanikę zabawy we współczesne szaty. Próba ta z wszech miar godna jest poklasku, ale jej finalny efekt już niekoniecznie. CI Games (wcześniej City Interactive) nie należy do śmietanki deweloperów i nic nie wskazuje na to, aby w najbliższym czasie rodzime studio miało triumfalnie zerwać z siebie metkę raz lepszego, raz gorszego rzemieślnika. Pierwszą jaskółką na pewno nie jest świeżo wydany w dystrybucji cyfrowej FPS.

czytaj dalej »
25

Ostatni komentarz:

U mnie na kompie gra wyglada mega i dziala idealnie plynnie, nie wiem o co ten placz? Z tego co troche pogralem to spokojnie 7.5 na 10, - jasogorek

Łukasz Kucharski Łukasz Kucharski 20.10.2013
Recenzja gry: Skydive: Proximity Flight
1817V

Recenzja gry: Skydive: Proximity Flight

Marzenia o lataniu towarzyszą naszemu gatunkowi od zarania dziejów. Jak na razie nie umiemy samoistnie wzbić się w powietrze. Stworzyliśmy jednak urządzenia, które pozwalają spowolnić swobodne spadanie, urozmaicić lot i uniknąć betonowego pocałunku. Jedną z dyscyplin sportowych traktujących o akrobacjach spadochronowych jest skydiving.

czytaj dalej »
27

Ostatni komentarz:

Fajna recka i ciekawa gra :) Jakos nie slyszalem o tej grze i pierwszy raz ja na oczy widze :) - Wiper666

Roger Żochowski Roger Żochowski 18.10.2013
Recenzja gry: Rayman Legends
2304V

Recenzja gry: Rayman Legends

Rayman Legends długo czekało na moment, w którym trafiło w końcu do mojej konsoli. Natłok obowiązków i jesienny wysyp hitów skutecznie odciągał mnie od produkcji Ubisoftu. Dziś jest mi z tego powodu wstyd. Bardzo wstyd.

czytaj dalej »
34

Ostatni komentarz:

Legends nie dorasta do pięt Origins Rayman Origins 9.25/10 Rayman Legends 7/10, a gdyby nie lewele z Origins, to było by 5/10 - główna... - kazuyoshi

Piotrek Modzelewski Piotrek Modzelewski 11.10.2013
Recenzja gry: Grand Theft Auto V
2633V

Recenzja gry: Grand Theft Auto V

Pojawienie się GTA V jest pewnego rodzaju sporym wydarzeniem, nie tylko dla branży gier jako-takiej, ale także dla mnie samego, bo pamiętam jak szczenięciem będąc ganiałem w pierwszej odsłonie serii z Bazooką i w akompaniamencie głośnego „Ocipiejesz!” rzucanego przez mojego dziadka, mordowałem bogu ducha winne zlepki pikseli.

czytaj dalej »
19

Ostatni komentarz:

Zarąbita to jest popita, ale Tobie już wystarczy :-) - Cherubinek

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme