Polecamy

Recenzje gier

  
Znaleziono 469 materiałów dla filtra
Nikodem Sobas Nikodem Sobas 18.04.2014
Recenzja gry: LEGO The Hobbit
1656V

Recenzja gry: LEGO The Hobbit

Biorąc pod uwagę istnienie LEGO Lord of the Rings, powstanie klockowej wersji Hobbita było jedynie kwestią czasu. Dziwnym jednak posunięciem wydaje się wydanie gry przed ukazaniem się w kinach finału tolkienowskiej powieści.

czytaj dalej »
18

Ostatni komentarz:

Czy na PS4 da się jakoś zapisać stan gry, czy za każdym razem trzeba grać od początku? - bleifuss

Roger Żochowski Roger Żochowski 02.04.2014
Recenzja gry: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
3298V

Recenzja gry: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Dawniej dema hitów Konami dodawane były do innych produkcji firmy, że wspomnę chociażby wersję demonstracyjną MGS2 dorzucaną do Zone of the Enders. Branża się jednak zmienia i za demo Metal Gear Solid V trzeba już słono zapłacić. Niestety, Ground Zeroes nie jest warte swojej ceny, co w odniesieniu do naprawdę udanego gameplayu boli najbardziej. 

czytaj dalej »
108

Ostatni komentarz:

Widzisz,moze to i dobrze że zrezygnowali z Haytera na rzecz Sutterlanda.W końcu w GZ i PP będziemy mieć doczyniena z Big Bossem a nie Solid... - Slashjin

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 01.03.2014
Recenzja gry: Thief
3882V

Recenzja gry: Thief

Witaj stary przyjacielu... Ile to lat minęło od naszego ostatniego spotkania? Zmieniłeś się. Masz problemy, ale spróbuję Ci pomóc. Wiem, że jesteś zmęczony ciągłą gonitwą za prawdą, czasami nie masz już siły, jednak musisz mi zaufać. Razem odpowiemy na męczące Cię pytania... 

czytaj dalej »
62

Ostatni komentarz:

Na jaką platformę? - Hantos980

Roger Żochowski Roger Żochowski 21.02.2014
Recenzja gry: LEGO Przygoda gra wideo
2235V

Recenzja gry: LEGO Przygoda gra wideo

Mimo upływu lat pamiętam doskonale dzień, w którym zobaczyłem na wystawie zestaw Lego z białym promem kosmicznym i czerwoną wyrzutnią rakiet. Wyglądałem wówczas jak przerośnięty glonojad przylepiony do szyby. Świadomy tego, że za swoje kieszonkowe mogę co najwyżej pozwolić sobie na stojący obok promu motorek z policjantem. Grając w najnowszą produkcję TT Games ciężko więc było pozbyć się sentymentu.
czytaj dalej »
25

Ostatni komentarz:

Przeraża mnie co jeszcze zostanie przerobione na modłę LEGO, widzę oczyma wyobraźni LEGO - Max Payne bullet "klocek" time ! - Garbaty-Aniol11

Nikodem Sobas Nikodem Sobas 05.02.2014
Recenzja gry: Tomb Raider: Definitive Edition
3793V

Recenzja gry: Tomb Raider: Definitive Edition

Taka młoda dama, a już doczekała się liftingu. Odświeżona panna Croft prezentuje się olśniewająco i jej przykład pokazuje jak pięknie mogą wyglądać gry już na samym starcie nowej generacji konsol. 

czytaj dalej »
44

Ostatni komentarz:

Jakimś cudem nie grałem w te gre a dziś wpadła za 29zl w PS Store. Nice. - Omski

Maciej Klimaszewski Maciej Klimaszewski 27.01.2014
Recenzja gry: Dead Rising 3
2242V

Recenzja gry: Dead Rising 3

Patrząc na startowe gry Xboksa One nie sposób wytknąć palcem choćby jednego tytułu, który z czystym sercem uznać można by za wtopę. A już na pewno nie jest nim wydziergane przez Capcom Vancouver Dead Rising 3, które może nie błyszczy się niczym psu jajca, ale pod względem czystej radochy z rozgrywki spokojnie deklasuje niektóre z wypuszczonych w ostatnich miesiącach benchmarków. Kanadyjski deweloper wziął na warsztat doskonale znaną nam już z poprzednich odsłon serii mechanikę zabawy, wymieszał w blenderze ze szczyptą nowości i tak powstał pyszny koktajl.
czytaj dalej »
34

Ostatni komentarz:

Tej produkcji będzie mi brakowało na playstation.Ale coś czuje że i tak wyjdzie z opóźnieniem:) - Hantos980

Maciej Klimaszewski Maciej Klimaszewski 12.01.2014
Recenzja gry: Max: The Curse of Brotherhood
2099V

Recenzja gry: Max: The Curse of Brotherhood

Młodsze rodzeństwo to prawdziwe utrapienie, o czym bez zająknięcia poświadczyć może wcale niemałe grono starszych braci i sióstr. W końcu kto podpieprza starym, wskazując na starannie skitraną paczkę fajek albo sumiennie donosząc, że oto mająca kilka lat więcej latorośl wróciła do domu o 5 rano na czworakach? No właśnie. Z podobnym problemem zmaga się bohater Max: The Curse of Brotherhood.

czytaj dalej »
25

Ostatni komentarz:

Dlaczego ta gra na PC mi się nie zapisuje i muszę grać od nowa? Ktoś poradzi? - szym2511

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 17.12.2013
Recenzja gry: FIFA 14 (PS4)
2297V

Recenzja gry: FIFA 14 (PS4)

Najważniejsze ligi są już prawie na półmetku, w europejskich pucharach poznaliśmy pary fazy pucharowej, a na początku stycznia do jednego z zawodników trafi Złota Piłka…  Wygląda to na dłuższą przerwę od piłkarskich emocji? Nic bardziej mylnego! Pod koniec listopada zadebiutowała FIFA na nowej generacji i dopiero teraz rozpoczęła się rywalizacja na tym prawdziwym, najwyższym poziomie! 

czytaj dalej »
45

Ostatni komentarz:

Oby tylko EA od teraz co roku nie karmiło nas znów odgrzewanym rollmopsem, tylko w nowym, nextgenowym sosie. - DanyGee

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 11.12.2013
Recenzja gry: Battlefield 4 (PS4)
5640V

Recenzja gry: Battlefield 4 (PS4)

Nowa generacja zawitała w wielu domach z przytupem. Stanie w wielkich kolejkach, gonitwy pomiędzy regałami, a czasami nawet stratowanie bezbronnych sprzedawców mamy zaliczone. Guzy i okaleczenie już się kurują, więc możemy w spokoju przyjrzeć się jednej z ciekawszych produkcji startowych na PlayStation 4 i Xboksa One. 

czytaj dalej »
52

Ostatni komentarz:

kampania to kibel maxymalny. pierwszy raz chciałem skończyć już grę jak najszybciej. NUDA. - kptmack

Łukasz Lucek Odziewa Łukasz Lucek Odziewa 01.12.2013
Recenzja gry: Need for Speed: Rivals
6182V

Recenzja gry: Need for Speed: Rivals

Zachęcony jakością poprzednich odsłon serii Need for Speed z przyjemnością sięgnąłem po jej najnowszą część. Na rewolucyjne zmiany chyba nikt nie liczył, a w końcu co tak naprawdę można zepsuć ulepszając wszystko to co świetnie sprawdzało się chociażby w zeszłorocznym Most Wanted? Okazuje się, że całkiem sporo, ale zacznijmy od początku.

czytaj dalej »
109

Ostatni komentarz:

Mocno subiektwny heh, nie schlebiaj sobie... pełen sponsorowanego maretingowego bełkotu to już bliżej prawdy. A sama gra to nudny gniot i... - Wstydu sobie oszczędź

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 11.11.2013
Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts
3616V

Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts

Kolejny rok przynosi nam kolejne Call of Duty. Miliony graczy na całym świecie wyczekiwało na nadejście nowej odsłony znanej serii, aby móc rozkoszować się nowymi mapami, trybami i innowacjami. Jak wypadają „Duchy” względem swoich poprzedników? Czy wnoszą coś nowego w tę odrobinę przestarzałą konwencję? Zapraszamy do recenzji Call of Duty: Ghost!

czytaj dalej »
66

Ostatni komentarz:

Może i stare za to w multi jare :)) - BR78

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 02.11.2013
Recenzja gry: Battlefield 4
3633V

Recenzja gry: Battlefield 4

Ukochana, ja nadal jestem na naszym okręcie – Walkirii. Nie wiemy za dużo o sytuacji na froncie. Boję się, że to wszystko się skończy kolejna wojną. Nikt jej nie chce, dopiero co wróciliśmy z jednego piekła, a Chińczycy szykują nam kolejne… Nie mamy już siły! Nasz nowy dowódca – Recker – próbuje opanować sytuację. Czuję, że nadchodzi prawdziwa „Wojna Totalna”, podczas której poznamy dokładną siłę naszej armii. Nie wiem czy zwyciężymy, ale wiem, że będziemy walczyć.– Wspomnienia Sierżanta Kiluba.

czytaj dalej »
72

Ostatni komentarz:

no to bierzemy:) - szymonspot123

Przejdź do strony

Strona