Recenzje gier

  
Znaleziono 621 materiałów dla filtra
Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 26.07.2020
Rocket Arena - recenzja gry. Wystrzałowy... niewypał?
1818V

Rocket Arena - recenzja gry. Wystrzałowy... niewypał?

Electronic Arts prezentuje kolejną perełkę EA Originals, która jest przy tym pierwszym typowo sieciowym tytułem objętym mecenatem. Czy Rocket Arena jest zatem warte waszych pieniędzy? O tym dowiecie się z naszej recenzji!

30

Ostatni komentarz:

Rocket arena w EA access na ps4 - Lucas_es

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 23.07.2020
Carrion - recenzja gry. Epicka, a zarazem monotonna ucieczka z więzienia
1459V

Carrion - recenzja gry. Epicka, a zarazem monotonna ucieczka z więzienia

Carrion to debiutancka produkcja rodzimego zespołu Phobia Game Studio. Jak deweloperzy poradzili sobie ze stworzeniem odwróconego horroru? Dosyć dobrze, ale nie można tutaj mówić o mesjaszu w kategorii gier indie. Więcej dowiedzie się, czytając poniższą recenzję.

14

Ostatni komentarz:

Koło cośka to to wogóle nie stało, w coś to adaptował obcy człowieka tutaj go zjadasz i się rozwijasz. - Maciej2801

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 17.07.2020
Warhammer 40,000: Mechanicus - recenzja gry. Mechaniczna masakra
1675V

Warhammer 40,000: Mechanicus - recenzja gry. Mechaniczna masakra

Świat Warhammera 40,000 jest mroczny, brutalny, nieprzyjazny i moralnie niejednoznaczny, co czyni rzeczone uniwersum wyjątkowym. Czy wydany dziś na konsolach Mechanicus dobrze odnajduje się w tych realiach? O tym w dzisiejszej recenzji!

21

Ostatni komentarz:

dzieki - dobrychlopak

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 10.07.2020
Outward: Soroborczycy - recenzja dodatku. Magiczna podróż za jeden uśmiech
1253V

Outward: Soroborczycy - recenzja dodatku. Magiczna podróż za jeden uśmiech

Deweloperzy z Nine Dots Studio mieli bardzo ambitne plany wobec swojej gry Outward, ale w premierowej wersji nie zdołali upchnąć w niej wszystkiego co chcieli. Dziś mamy okazję przyjrzeć się obszernemu rozszerzeniu Outward: Soroborczycy. Czy jest warte waszej uwagi? Tego dowiecie się z naszej recenzji!

6

Ostatni komentarz:

Kupiłem podstawke , zagrałem 2h i oddałem. Strasznie to toporne miałem nadzieje na coś ala gothic ale sie przeliczyłem i to mocno. - Smalcu

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 06.07.2020
F1 2020 - recenzja gry. Powracamy na wirtualne tory, ale czy w wielkim stylu?
2843V

F1 2020 - recenzja gry. Powracamy na wirtualne tory, ale czy w wielkim stylu?

F1 2020 to kolejna odsłona popularnej serii od Codemasters. Brytyjscy deweloperzy wprowadzili do swojej najnowszej produkcji szereg usprawnień w postaci nowych mechanik, dodatkowych atrybutów dla kierowców czy także totalnie nowego trybu, jakim jest "My Team". Z czym jednak „Mistrzowie Kodu” nie dali sobie rady? Tego dowiecie się czytając poniższą recenzję.

40

Ostatni komentarz:

Dziwi mnie dlaczego w trybie "My team" nie ma możliwości zakontraktowania kierowców rezerwowych z F1. I jeden najbardziej rażący błąd to... - Gacek_1989

Kajetan Węsierski Kajetan Węsierski 05.07.2020
The Sims 4: Życie Eko - recenzja gry. Ekologiczne wariactwo z nutką przyrody
1690V

The Sims 4: Życie Eko - recenzja gry. Ekologiczne wariactwo z nutką przyrody

Dodatki do The Sims 4 spotykają się z mieszanym przyjęciem i bardzo często zarzuca się twórcom, że uzupełniają grę o zawartość, która powinna być w niej od początku. Zupełnie inaczej jest w przypadku najnowszego DLC, Życie Eko, do którego recenzji serdecznie zapraszam. 

6

Ostatni komentarz:

Zakładając każde DLC w cenie +-100pln, dobrej klasy auto by sobie chłop kupił. Ostatnio jak uruchamiałem całość z tym dodatkiem od CDX... - AzumiChan

Roger Żochowski Roger Żochowski 02.07.2020
Star Wars Episode I: Racer - recenzja gry. Hit z Nintendo 64 wlatuje na nowe konsole
2290V

Star Wars Episode I: Racer - recenzja gry. Hit z Nintendo 64 wlatuje na nowe konsole

Jak dziś pamiętam screeny z recenzji Star Wars Episode I: Racer w Neo Plus. Gra wyglądała bosko, a jako posiadacz Saturna i PlayStation zazdrościłem użytkownikom Nintendo 64, że mogą pocinać w takiego szpila. 

39

Ostatni komentarz:

Na DC rozdzielczość, modele, tekstury były takie same jak na N64. Ponadto wersja N64 miała lepsze efekty atmosferyczne niż wersja PC... - TBxx

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 28.06.2020
Disintegration - recenzja gry. Romer resetuje ludzkość
1479V

Disintegration - recenzja gry. Romer resetuje ludzkość

Disintegration na pierwszy rzut oka wydaje się wartą sprawdzenia pozycją. Nietypowe połączenie gry strategicznej ze strzelaniną pierwszoosobową, do tego całkiem ciekawy design oraz interesujący koncept. Jak to wszystko sprawdza się w praktyce? Zapraszam do recenzji. 

5

Ostatni komentarz:

Cytując klasyka: „1/10 Nie grałem” - Nicks0wn

Krzysiek Kalwasiński Krzysiek Kalwasiński 27.06.2020
Huntdown - recenzja gry. Anna Conda i Kosiarz robią zadymę
1293V

Huntdown - recenzja gry. Anna Conda i Kosiarz robią zadymę

Huntdown to w teorii dobra odskocznia od największych tytułów, zwłaszcza jeśli komuś tęskno za klasycznymi grami akcji. Mamy tu wszystko - grafikę retro, proste zasady zabawy, wysoki poziom trudności, niewybredny humor i klimat nawiązujący do kina akcji lat 80 i 90. Jak to wypada w praktyce? O tym w obszernej recenzji. 

22

Ostatni komentarz:

Ok masz swoje zdanie, szanuję i pozdrawiam (chociaż się nadal nie zgadzam - Kaprawiec 2.0

Patryk Dzięglewicz Patryk Dzięglewicz 26.06.2020
Shantae and the Seven Sirens - recenzja gry. Wyginam śmiało ciało
958V

Shantae and the Seven Sirens - recenzja gry. Wyginam śmiało ciało

Shantae - przeurocza dziewczyna i półdżinka zarazem już od dziesięciu lat humorem, włosami i tańcem brzucha coraz głębiej wyrąbuje sobie drogę do naszych serc. Nawet tak przyjmowane z obawami porzucenie przez serię pixel-artu w niczym jej nie zaszkodziło, bowiem właśnie otrzymaliśmy kolejne przygody naszej ulubienicy, czyli Shantae and the Seven Sirens. Zapraszamy do recenzji. 

14

Ostatni komentarz:

Mam tak samo jak ty - Dżony

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 15.06.2020
Project Warlock - recenzja gry. Polska retro perełka
2638V

Project Warlock - recenzja gry. Polska retro perełka

Wydany w 2018 roku Project Warlock okazał się wielkim sukcesem na PC, dzięki czemu trafił właśnie na rynek konsolowy. Czy retro formuła sprawdza się na padach? Tego dowiecie się z naszej recenzji!

19

Ostatni komentarz:

Anne Bonny w Dusk nie grałem ale Ion Fury też polecam. - Igor Chrzanowski

Mateusz Wróbel Mateusz Wróbel 13.06.2020
Desperados 3 - recenzja gry. John Cooper powraca na saloony z przytupem
3803V

Desperados 3 - recenzja gry. John Cooper powraca na saloony z przytupem

Desperados III zostało niespodziewanie zapowiedziane niespełna dwa lata temu. THQ Nordic, austriacka firma, zaufała swoim sąsiadom, Mimimi Games, powierzając im zrobienie kolejnej części marki Desperados. Decyzja ta była strzałem w dziesiątkę, ponieważ trzecia odsłona serii jest wyśmienitym tytułem, o czym przeczytacie naszej recenzji.

44

Ostatni komentarz:

Zamiast wymieniać mądrości objawione, nie lepiej się zgodzić że ta gra to kombinacja gry taktycznej z elementami RTS, a skoro RTT nie jest... - Tiduso

Przejdź do strony

Strona