Polecamy

Recenzje gier

  
Znaleziono 504 materiały dla filtra
Paweł Musiolik Paweł Musiolik 16.05.2019
Total War: Trzy królestwa - recenzja gry. Wielka draka w chińskiej dzielnicy
3119V

Total War: Trzy królestwa - recenzja gry. Wielka draka w chińskiej dzielnicy

Jeśli szukacie gry, która zwędzi wam kilka godzin życia każdego dnia i sprawi, że nie będziecie wyspani, to Total War: Three Kingdoms jest idealnym kandydatem. Nie powiem, że Trzy królestwa są ideałem, ale zaryzykowałbym, że o niego się ocierają.

czytaj dalej »
29

Ostatni komentarz:

Prośba do redakcji - nauczcie się znajdować i opisywać minusy :P Umieszczanie pośród nich haseł "parę błędów technicznych by się znalazło"... - Vince Brooks

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 16.05.2019
A Plague Tale: Innocence - recenzja gry. Szczurza niespodzianka
5033V

A Plague Tale: Innocence - recenzja gry. Szczurza niespodzianka

A Plague Tale: Innocence okazuje się tegorocznym czarnym koniem w wyścigu branży na najciekawszą nową markę. Tytuł pozbawiony rozdmuchanej kampanii marketingowej bryluje pod wieloma względami i stawia na narracyjne doświadczenie dla jednego gracza. Sztuka ta udała się wyjątkowo dobrze.

czytaj dalej »
63

Ostatni komentarz:

Czyli można?. Oczywiście, że moszna - Cherubinek

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 16.05.2019
GRIP: Airblades - recenzja dodatku. Kiedy Rollcage spotyka WipEouta
621V

GRIP: Airblades - recenzja dodatku. Kiedy Rollcage spotyka WipEouta

GRIP: Combat Racing stało się bardzo dobrym następcą kultowej serii Rollcage, jaką dało nam legendarne Psygnosis. Teraz deweloperzy postawili na odważny ruch i połączyli swoje dzieło z motywami charakterystycznymi dla WipEouta.

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

GRIP daje rade. Miła odskocznia, od przesadnie rozbudowanych, wielkich produkcji. - Viqing

aysnel aysnel 15.05.2019
Giga Wrecker Alt. - recenzja gry. Cegłówką go!
795V

Giga Wrecker Alt. - recenzja gry. Cegłówką go!

Giga Wrecker Alt. zabiera nas w podróż w stylu anime do postapokaliptycznego świata opanowanego przez maszyny. Klasyczna broń nie ma szans z nimi, ale jest coś, co daje nam przewagę – wszędobylski gruz.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Zważywszy na mechanikę gry uznałem go za całkiem odpowiedni. :) - aysnel

Sebastian Kasparek Sebastian Kasparek 15.05.2019
Life is Strange 2 - recenzja trzeciego odcinka. Im dalej, tym gorzej
1493V

Life is Strange 2 - recenzja trzeciego odcinka. Im dalej, tym gorzej

Zazdrość, trawka i inicjacja seksualna — takimi motywami stoi trzeci odcinek Life is Strange 2, który nosi tytuł "Wasted Lands". Co w tym razem wpakowali się braciaki?

czytaj dalej »
8

Ostatni komentarz:

Ale za to cycki są! Mnie kupili :-D - Veital

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 13.05.2019
Mortal Kombat 11 (Nintendo Switch) – recenzja gry. Mały ale wariat
2430V

Mortal Kombat 11 (Nintendo Switch) – recenzja gry. Mały ale wariat

Jedna z najlepszych bijatyk ostatnich lat w ogrodzie, na wycieczce, w plenerze lub na kibelku? Twórcy z Netherrealm Studios i deweloperzy z Shiver Entertainment przeszli długą drogę, by doprowadzić Mortal Kombat 11 na Nintendo Switcha, ale bez wątpienia było warto. Mając do wyboru wersję na dwie konsole oraz PC, niemal zawsze w ostatnich dniach sięgam po hybrydowy sprzęt Nintendo. To brzydkie cudo.

czytaj dalej »
37

Ostatni komentarz:

No i Archon pokazuje, że nie warto brać port na switcha. Przecież wygląd krypty to jakiś żart. - brodaczow

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 13.05.2019
World War Z - recenzja gry. Przyjemna masakra zarażonych
2056V

World War Z - recenzja gry. Przyjemna masakra zarażonych

Kinowe World War Z nadało mocnego rozpędu uniwersum autorstwa Maksa Brooka, którego potencjał rozwojowy jest wręcz nieograniczony. Przez wiele lat nikt nie podejmował się stworzenia na jej bazie porządnej gry akcji, lecz na szczęście ekipa Saber Interactive wzięła zombiaki na warsztat i pokazała nam, co można zrobić z tak ciekawą marką.

czytaj dalej »
17

Ostatni komentarz:

Dlatego nie warto grac na easy, bo dla przykladu za ukonczenie misji na drugim poziomie trudnosci dostajesz 250 pkt, a za porazke na... - eggrodd

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 07.05.2019
Fade to Silence – recenzja gry. Zimno, pusto, nudno
1424V

Fade to Silence – recenzja gry. Zimno, pusto, nudno

Mrożący krew w żyłach chłód, walka o przetrwanie, poszukiwanie jedzenia, rozbudowa bazy, szukanie sojuszników i walka z przerażającymi bestiami – czy nie brzmi to jako jeden z czarnych koni 2019 roku? Niestety, tylko na papierze, bo choć Fade to Silence ma wszystkie te elementy, to dosłownie każdy nie prezentuje oczekiwanej jakości.

czytaj dalej »
39

Ostatni komentarz:

Szkoda, że taka kaszana wyszła. Dobry pomysł, ale źle się za to zavrali, no i pewnie nieco brak doświadczenia wpłynął na wiele elementów,... - Jarsston

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 06.05.2019
Katana ZERO - recenzja gry. Narkotyczne wizje samuraja
1378V

Katana ZERO - recenzja gry. Narkotyczne wizje samuraja

Katana ZERO jest pierwszym od dłuższego czasu tytułem, który tchnie nowego ducha w rozgrywkę inspirowaną kultowym już Hotline Miami. Na tyle dobrze, że warto grę kupić już teraz.

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

Dla Igora OST Paula Ruskaya było nijakie w [LINK] - Maciej2801

Adam Grochocki Adam Grochocki 29.04.2019
Snooker 19 - recenzja gry. Długość kija nie ma znaczenia
1293V

Snooker 19 - recenzja gry. Długość kija nie ma znaczenia

Podczas gdy jedni sport kojarzą z szybkimi i widowiskowymi dyscyplinami, są tacy, którzy za idealną formę relaksu uważają śledzenie facetów turlających kulki po zielonym suknie wielkiego stołu.

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

Jeeezu, aż mi smaka narobiłeś.. Trzeba poszukać płytki w zakamarkach szafy. - Marquez

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 27.04.2019
Outward - recenzja gry. Trochę taki współczesny Gothic
3136V

Outward - recenzja gry. Trochę taki współczesny Gothic

W dzisiejszych czasach deweloperzy robią wszystko, aby ich gry były jak najbardziej przystępne dla nowych odbiorców i nie odstraszały ich nieprzystępną rozgrywką, brakiem samouczków, czy domyślnie wysokim poziomem trudności. Na szczęście Outward zrywa z tymi schematami i pokazuje, że można zrobić wciągającą grę inaczej.

czytaj dalej »
27

Ostatni komentarz:

Taki współczesny Gothic to Kingdom Come: Deliverance. Outward to stolec i zakalec - Gothicowi może rowa wypucować najwyżej. - VroO

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 23.04.2019
Mortal Kombat 11 – recenzja gry. Imperator wraca na tron
5985V

Mortal Kombat 11 – recenzja gry. Imperator wraca na tron

Jesteście ciekawi recenzji gry Mortal Kombat 11? Od początku 2019 roku jesteśmy zasypywani wybitnymi produkcjami, a Mortal Kombat 11 jest jedną z tych, obok której nie można przejść obojętnie. Ed Boon odwołuje się do lat dzieciństwa wielu miłośników bijatyk, jednocześnie nie zapominając o urozmaiceniu swojego wielkiego dzieła. Dla takich gier kupuje się kontrolery.

czytaj dalej »
105

Ostatni komentarz:

Udało się komuś ukończyć samouczek? - tulaty

Przejdź do strony

Strona