Recenzje gier

  
Znaleziono 1745 materiałów dla filtra
Mikołaj Dusiński Mikołaj Dusiński 25.02.2014
Recenzja: Rayman Legends (PS4)
3955V

Recenzja: Rayman Legends (PS4)

Pisanie kolejnej recenzji tej samej gry, nawet w nowej wersji, jest zadaniem niezwykle trudnym. Tym bardziej, gdy gra jest bardzo dobra i trzeba postarać się, aby fakt obcowania z nią (zbyt) długo nie wpłynął negatywnie na werdykt.

24

Ostatni komentarz:

strasznie wciąga ta gra mimo, iż nie przepadam za tego typu grami - sprinter313

Roger Żochowski Roger Żochowski 21.02.2014
Recenzja gry: LEGO Przygoda gra wideo
2435V

Recenzja gry: LEGO Przygoda gra wideo

Mimo upływu lat pamiętam doskonale dzień, w którym zobaczyłem na wystawie zestaw Lego z białym promem kosmicznym i czerwoną wyrzutnią rakiet. Wyglądałem wówczas jak przerośnięty glonojad przylepiony do szyby. Świadomy tego, że za swoje kieszonkowe mogę co najwyżej pozwolić sobie na stojący obok promu motorek z policjantem. Grając w najnowszą produkcję TT Games ciężko więc było pozbyć się sentymentu.
25

Ostatni komentarz:

Przeraża mnie co jeszcze zostanie przerobione na modłę LEGO, widzę oczyma wyobraźni LEGO - Max Payne bullet "klocek" time ! - Garbaty-Aniol11

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 14.02.2014
Recenzja: LEGO Przygoda (PS4)
4268V

Recenzja: LEGO Przygoda (PS4)

LEGO Przygoda jest idealnym przykładem na to, że wystarczy trochę poluzować smycz nałożoną na Traveller's Tales, a studio potrafi dostarczyć nam ponownie bardzo udanej produkcji z tej serii. W tej odsłonie znika to, na co narzekałem ja i spore grono fanów produkcji z cyklu LEGO. Żegnaj bezsensowny, otwarty świecie – witajcie ponownie rozbudowane HUBy!

34

Ostatni komentarz:

Szko da że nie ma na tym filmie wzorowanego derialu - ddfdvrfg3hybrydowym

Mateusz Greloch Mateusz Greloch 05.02.2014
Recenzja: Outlast (PS4)
5106V

Recenzja: Outlast (PS4)

Moja przygoda ze strasznymi grami ma bardzo ambiwalentny charakter. Boję się takich produkcji, skaczę na fotelu za każdym razem kiedy zobaczę choć cień przeciwnika, a dźwięki otoczenia działają na moje serce lepiej niż niejedna niewiasta, ale mimo tego, kiedy pierwszy raz zobaczyłem zapowiedź Outlast, powiedziałem sobie, że muszę w to zagrać. Jeśli niestraszne Wam opisy uczuć, jakie mi towarzyszyły podczas przechodzenia tej produkcji, to zapraszam poniżej.

87

Ostatni komentarz:

Kolega się chyba załamał. - McMacio

Nikodem Sobas Nikodem Sobas 05.02.2014
Recenzja gry: Tomb Raider: Definitive Edition
3954V

Recenzja gry: Tomb Raider: Definitive Edition

Taka młoda dama, a już doczekała się liftingu. Odświeżona panna Croft prezentuje się olśniewająco i jej przykład pokazuje jak pięknie mogą wyglądać gry już na samym starcie nowej generacji konsol. 

44

Ostatni komentarz:

Jakimś cudem nie grałem w te gre a dziś wpadła za 29zl w PS Store. Nice. - Omski

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 03.02.2014
Recenzja: Tomb Raider: Definitive Edition (PS4)
5652V

Recenzja: Tomb Raider: Definitive Edition (PS4)

Lara Croft w ciągu ostatnich kilkunastu dni wyrastała nam na jedną z bardziej kontrowersyjnych postaci w grach wideo. Ale nie z powodu jej czynów, które przecież znamy już prawie rok. Powodem kontrowersji był jawny skok na kasę w wykonaniu Square Enix, sprzedając praktycznie ten sam produkt w wyższej cenie na konsole nowej generacji. Taką opinię można było wynieść po lekturze komentarzy w sieci. Kilka ostatnich dni spędziłem na ogrywaniu Tomb Raider: Definitive Edition, mając wreszcie okazję skończyć przygody panienki Croft, które zacząłem na PC-cie, ale nigdy nie było mi dane ich dokończyć.

53

Ostatni komentarz:

Sony rządzi :P - DubstepSheep

4541V

Recenzja: Don't Starve: Console Edition (PS4)

Samouczek Don’t Starve zamyka się w jego tytule. Z taką poradą jesteśmy rzucani w niebezpieczny i tajemniczy świat, gdzie wszystko chce nas zabić lub doprowadzić do skraju wytrzymałości psychicznej. Wszyscy posiadacze PS4 i usługi PlayStation Plus mogą wypróbować grę nieodpłatnie, a my połączyliśmy nasze wrażenia w nietypowej recenzji dwóch komentatorów.

34

Ostatni komentarz:

Klimat to jedyne co ta gra posiada pozytywnego. Rozumiem ludzi, którzy świetnie się przy tym tytule bawili ale to nie zmienia faktu że nie... - Shodan

Daniel Stroński Daniel Stroński 28.12.2013
Recenzja: Backgammon Blitz (PS4)
1930V

Recenzja: Backgammon Blitz (PS4)

Dlaczego w jedną z najstarszych planszówek ktokolwiek miałby grać na ekranie telewizora lub konsoli? Czym Backgammon Blitz różni się od mającej ponad pięć tysięcy lat mezopotamskiej wersji? I jakim cudem upchnęli mikrotransakcje do gry planszowej?! 

42

Ostatni komentarz:

kto marnuje pieniadze na takie cos... i jeszcze czytam mikroplatnosci nawet w takiej grze, szok - nadra1984

Łukasz Kucharski Łukasz Kucharski 21.12.2013
Recenzja gry: Doki-Doki Universe
1985V

Recenzja gry: Doki-Doki Universe

Spoglądając w gwiazdy, możemy poczuć się bardzo malutcy. Tyle światów czeka na odkrycie – podkreślam odkrycie, a nie wyeksploatowanie. A gdyby tak udać się w podróż, która pozwoli Wam poznać nie tylko inną galaktykę, a istotę człowieczeństwa? To właśnie Doki-Doki Universe. Zapraszam!

34

Ostatni komentarz:

Czekać tylko aż w ps+ dadzą. - Genzo Ozora

redakcja PPE redakcja PPE 18.12.2013
Recenzja gry: NBA 2K14
3221V

Recenzja gry: NBA 2K14

Amerykańska liga koszykówki NBA od wielu lat przynosi masę emocji fanom podkoszowych lotów, finezyjnych podań i chirurgicznie precyzyjnych rzutów za trzy punkty. Liga zrzesza najlepszych koszykarzy z całego świata, a pierścień mistrza NBA jest marzeniem każdego dzieciaka, który kiedykolwiek chwycił pomarańczową piłkę Spaldinga w dłoń. 

27

Ostatni komentarz:

Myśle nad kupnem bo po latach stęskniłem się za Jordanem. Lepsza 13 czy 14 ? jak jest w 14 ze sterowaniem ? można rzucać samym kwadratem... - ziupi

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 17.12.2013
Recenzja gry: FIFA 14 (PS4)
2348V

Recenzja gry: FIFA 14 (PS4)

Najważniejsze ligi są już prawie na półmetku, w europejskich pucharach poznaliśmy pary fazy pucharowej, a na początku stycznia do jednego z zawodników trafi Złota Piłka…  Wygląda to na dłuższą przerwę od piłkarskich emocji? Nic bardziej mylnego! Pod koniec listopada zadebiutowała FIFA na nowej generacji i dopiero teraz rozpoczęła się rywalizacja na tym prawdziwym, najwyższym poziomie! 

45

Ostatni komentarz:

Oby tylko EA od teraz co roku nie karmiło nas znów odgrzewanym rollmopsem, tylko w nowym, nextgenowym sosie. - DanyGee

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 11.12.2013
Recenzja gry: Battlefield 4 (PS4)
5898V

Recenzja gry: Battlefield 4 (PS4)

Nowa generacja zawitała w wielu domach z przytupem. Stanie w wielkich kolejkach, gonitwy pomiędzy regałami, a czasami nawet stratowanie bezbronnych sprzedawców mamy zaliczone. Guzy i okaleczenie już się kurują, więc możemy w spokoju przyjrzeć się jednej z ciekawszych produkcji startowych na PlayStation 4 i Xboksa One. 

52

Ostatni komentarz:

kampania to kibel maxymalny. pierwszy raz chciałem skończyć już grę jak najszybciej. NUDA. - kptmack

Przejdź do strony

Strona