Recenzje gier

  
Znaleziono 1676 materiałów dla filtra
Mikołaj Dusiński Mikołaj Dusiński 01.12.2013
Recenzja: Contrast (PS4)
2880V

Recenzja: Contrast (PS4)

Contrast to tytuł, którego twórcy chcieli zrobić coś ambitnego. Grafika w ich produkcji została stworzona przy wykorzystaniu wyrazistego stylu (skrzyżowanie noir i pastelowych barw), historia zapowiadała się interesująco. Pytanie brzmi jednak, czy fajnie się w to gra.

65

Ostatni komentarz:

I darmowość:)Mam na dysku i czeka na ukończenie całości:) - Hantos980

Mateusz Greloch Mateusz Greloch 01.12.2013
Recenzja: Knack (PS4)
4980V

Recenzja: Knack (PS4)

Knack od samego początku dewelopingu budził niemałe kontrowersje – za jej produkcję odpowiadał m.in. Mark Cerny, maczający przedtem palce przy takich grach jak Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Jak & Daxter i Ratchet & Clank, więc oczywistym było, że fani tychże produkcji pokładali w niej spore nadzieje. Czy jego gra godnie reprezentuje tytuły startowe nowej generacji konsol?

119

Ostatni komentarz:

Heh rok 2016 a Knacka w PS+ jak nie było, tak nie ma. Właśnie kupiłem cyfrę za 29 pln i to uczciwa cena. Miło się gra, czym chciałem się... - Casimus

Łukasz Odziewa Łukasz Odziewa 01.12.2013
Recenzja gry: Need for Speed: Rivals
6317V

Recenzja gry: Need for Speed: Rivals

Zachęcony jakością poprzednich odsłon serii Need for Speed z przyjemnością sięgnąłem po jej najnowszą część. Na rewolucyjne zmiany chyba nikt nie liczył, a w końcu co tak naprawdę można zepsuć ulepszając wszystko to co świetnie sprawdzało się chociażby w zeszłorocznym Most Wanted? Okazuje się, że całkiem sporo, ale zacznijmy od początku.

109

Ostatni komentarz:

Mocno subiektwny heh, nie schlebiaj sobie... pełen sponsorowanego maretingowego bełkotu to już bliżej prawdy. A sama gra to nudny gniot i... - Wstydu sobie oszczędź

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 26.11.2013
Recenzja: LEGO Marvel Super Heroes (PS4)
3015V

Recenzja: LEGO Marvel Super Heroes (PS4)

Gdy Daniel recenzował LEGO Marvel Super Heroes w wersji na PlayStation 3, zaskoczony byłem średnią oceną, która została grze przyznana. Ale ciężko było postąpić inaczej gdy produkt naszpikowany był błędami i problemami, jakie do tej pory nie miały miejsca. Zastanawiałem się czy może to być spowodowane przerzuceniem większej mocy przerobowej na wersję, która trafi na PS4, niwelując błędy i zwolnienia animacji. Po ukończeniu gry, wiedziałem już, że miałem rację.

48

Ostatni komentarz:

przymierzam się może na psn będzie jakaś promocja - priorytet

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 25.11.2013
Recenzja: Resogun (PS4)
2706V

Recenzja: Resogun (PS4)

Super Stardust HD oraz Delta to moje ulubione produkcje ekipy Housemarque kolejno na PlayStation 3 i PlayStation Vita. Późniejsze próby podbicia rynku w postaci Outland i Dead Nation nie za bardzo przypadły mi do gustu. Jednak zapowiedź Resoguna przywróciła mi nadzieję na powrót do wyśmienitych produkcji. I właśnie tak jest. Mimo, że startowa produkcja PS4 różni się od Super Stardust, to bawi równie dobrze.

88

Ostatni komentarz:

Fajna wciągająca giera na zabicie nudy. - Maciej P

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 11.11.2013
Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts
3736V

Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts

Kolejny rok przynosi nam kolejne Call of Duty. Miliony graczy na całym świecie wyczekiwało na nadejście nowej odsłony znanej serii, aby móc rozkoszować się nowymi mapami, trybami i innowacjami. Jak wypadają „Duchy” względem swoich poprzedników? Czy wnoszą coś nowego w tę odrobinę przestarzałą konwencję? Zapraszamy do recenzji Call of Duty: Ghost!

66

Ostatni komentarz:

Może i stare za to w multi jare :)) - BR78

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 02.11.2013
Recenzja gry: Battlefield 4
3735V

Recenzja gry: Battlefield 4

Ukochana, ja nadal jestem na naszym okręcie – Walkirii. Nie wiemy za dużo o sytuacji na froncie. Boję się, że to wszystko się skończy kolejna wojną. Nikt jej nie chce, dopiero co wróciliśmy z jednego piekła, a Chińczycy szykują nam kolejne… Nie mamy już siły! Nasz nowy dowódca – Recker – próbuje opanować sytuację. Czuję, że nadchodzi prawdziwa „Wojna Totalna”, podczas której poznamy dokładną siłę naszej armii. Nie wiem czy zwyciężymy, ale wiem, że będziemy walczyć.– Wspomnienia Sierżanta Kiluba.

72

Ostatni komentarz:

no to bierzemy:) - szymonspot123

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 04.10.2013
Recenzja gry: FIFA 14
2775V

Recenzja gry: FIFA 14

Dzień dobry! Jesteśmy na Estádio da Luz, zawodnicy już wchodzą na boisko. Będziemy dzisiaj świadkami wyjątkowego piłkarskiego święta. Bawarczycy mogą obronić tytuł, jednak dla wielu obserwatorów to piłkarze z Madrytu mają większą szansę na wywalczenie mistrzostwa. Posłuchajmy hymnu Ligi Mistrzów.

27

Ostatni komentarz:

prosty sposob wszystko po kolei pisze - ddjijol

Przejdź do strony

Strona