Recenzje gier

  
Znaleziono 1619 materiałów dla filtra
Mikołaj Dusiński Mikołaj Dusiński 03.12.2013
Recenzja: FIFA 14 (PS4)
4196V

Recenzja: FIFA 14 (PS4)

Firmie EA zdarzało się w przeszłości wypuszczać okrojoną wersję swojego piłkarskiego tasiemca na debiutujące na rynku konsole. Taki los stał się udziałem m.in. PS Vita czy WiiU. W przypadku edycji na PS4 mamy również do czynienia z cięciami, ale jednocześnie z usprawnieniem szeregu elementów.

czytaj dalej »
46

Ostatni komentarz:

nie wiem jak wy ale ja mam czasam wrazenie ze sedzia jest ewidentnie przeciwko mnie nie odgwizduje ewidentnych fauli. poza tym mam wrazenie... - dawid

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 02.12.2013
Recenzja: Call of Duty: Ghosts (PS4)
4108V

Recenzja: Call of Duty: Ghosts (PS4)

Wałkowana do oporu seria Call of Duty od przynajmniej trzech odsłon mierzyć musi się z rosnącą lawiną krytyki, która jednak nijak miała się do sprzedaży końcowej. Kolejne rekordy, kolejne setki milionów dolarów zarobione przez Activision pozwalały zadawać sobie pytanie – skoro to tak zła gra, kto ją kupuje? Zapowiedzi Ghosts towarzyszyły zapewnienia o nowym silniku, nowych rozwiązaniach i ogólnej świeżości, zwłaszcza na nowej generacji. Ale czy faktycznie ktokolwiek w to uwierzył?

czytaj dalej »
73

Ostatni komentarz:

Zdecydowanie!Tym bardziej ze single zdecydowanie ciekawszy niz w BF4 i nawet KILLZONE!.Sam ukończyłem na ps4 dwa ray i mi się podobała. - Hantos980

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 01.12.2013
Recenzja gry: Resogun
1899V

Recenzja gry: Resogun

Jednym z pierwszych tytułów udostępnionych w usłudze PlayStation Plus na PlayStation 4 jest Resogun. Na pierwszy rzut oka produkcja Housemarque nie wyróżnia się niczym szczególnym w swoim gatunku, ale wielu graczy uważa ten projekt za czarnego konia gier startowych na nowy system Sony. Dlaczego? Przyjrzyjmy się bliżej tej intrygującej pozycji. 

czytaj dalej »
57

Ostatni komentarz:

Warto było wbić w tej grze platynę. Jeżeli wyjdzie dodatek, to na pewno się skuszę. Dla mnie bardzo dobry tytuł. - keymuth4

Mikołaj Dusiński Mikołaj Dusiński 01.12.2013
Recenzja: Contrast (PS4)
2822V

Recenzja: Contrast (PS4)

Contrast to tytuł, którego twórcy chcieli zrobić coś ambitnego. Grafika w ich produkcji została stworzona przy wykorzystaniu wyrazistego stylu (skrzyżowanie noir i pastelowych barw), historia zapowiadała się interesująco. Pytanie brzmi jednak, czy fajnie się w to gra.

czytaj dalej »
65

Ostatni komentarz:

I darmowość:)Mam na dysku i czeka na ukończenie całości:) - Hantos980

Mateusz Greloch Mateusz Greloch 01.12.2013
Recenzja: Knack (PS4)
4883V

Recenzja: Knack (PS4)

Knack od samego początku dewelopingu budził niemałe kontrowersje – za jej produkcję odpowiadał m.in. Mark Cerny, maczający przedtem palce przy takich grach jak Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Jak & Daxter i Ratchet & Clank, więc oczywistym było, że fani tychże produkcji pokładali w niej spore nadzieje. Czy jego gra godnie reprezentuje tytuły startowe nowej generacji konsol?

czytaj dalej »
119

Ostatni komentarz:

Heh rok 2016 a Knacka w PS+ jak nie było, tak nie ma. Właśnie kupiłem cyfrę za 29 pln i to uczciwa cena. Miło się gra, czym chciałem się... - Casimus

Łukasz Lucek Odziewa Łukasz Lucek Odziewa 01.12.2013
Recenzja gry: Need for Speed: Rivals
6196V

Recenzja gry: Need for Speed: Rivals

Zachęcony jakością poprzednich odsłon serii Need for Speed z przyjemnością sięgnąłem po jej najnowszą część. Na rewolucyjne zmiany chyba nikt nie liczył, a w końcu co tak naprawdę można zepsuć ulepszając wszystko to co świetnie sprawdzało się chociażby w zeszłorocznym Most Wanted? Okazuje się, że całkiem sporo, ale zacznijmy od początku.

czytaj dalej »
109

Ostatni komentarz:

Mocno subiektwny heh, nie schlebiaj sobie... pełen sponsorowanego maretingowego bełkotu to już bliżej prawdy. A sama gra to nudny gniot i... - Wstydu sobie oszczędź

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 26.11.2013
Recenzja: LEGO Marvel Super Heroes (PS4)
2938V

Recenzja: LEGO Marvel Super Heroes (PS4)

Gdy Daniel recenzował LEGO Marvel Super Heroes w wersji na PlayStation 3, zaskoczony byłem średnią oceną, która została grze przyznana. Ale ciężko było postąpić inaczej gdy produkt naszpikowany był błędami i problemami, jakie do tej pory nie miały miejsca. Zastanawiałem się czy może to być spowodowane przerzuceniem większej mocy przerobowej na wersję, która trafi na PS4, niwelując błędy i zwolnienia animacji. Po ukończeniu gry, wiedziałem już, że miałem rację.

czytaj dalej »
48

Ostatni komentarz:

przymierzam się może na psn będzie jakaś promocja - priorytet

Paweł Musiolik Paweł Musiolik 25.11.2013
Recenzja: Resogun (PS4)
2639V

Recenzja: Resogun (PS4)

Super Stardust HD oraz Delta to moje ulubione produkcje ekipy Housemarque kolejno na PlayStation 3 i PlayStation Vita. Późniejsze próby podbicia rynku w postaci Outland i Dead Nation nie za bardzo przypadły mi do gustu. Jednak zapowiedź Resoguna przywróciła mi nadzieję na powrót do wyśmienitych produkcji. I właśnie tak jest. Mimo, że startowa produkcja PS4 różni się od Super Stardust, to bawi równie dobrze.

czytaj dalej »
88

Ostatni komentarz:

Fajna wciągająca giera na zabicie nudy. - Maciej P

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 11.11.2013
Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts
3624V

Recenzja gry: Call of Duty: Ghosts

Kolejny rok przynosi nam kolejne Call of Duty. Miliony graczy na całym świecie wyczekiwało na nadejście nowej odsłony znanej serii, aby móc rozkoszować się nowymi mapami, trybami i innowacjami. Jak wypadają „Duchy” względem swoich poprzedników? Czy wnoszą coś nowego w tę odrobinę przestarzałą konwencję? Zapraszamy do recenzji Call of Duty: Ghost!

czytaj dalej »
66

Ostatni komentarz:

Może i stare za to w multi jare :)) - BR78

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 02.11.2013
Recenzja gry: Battlefield 4
3640V

Recenzja gry: Battlefield 4

Ukochana, ja nadal jestem na naszym okręcie – Walkirii. Nie wiemy za dużo o sytuacji na froncie. Boję się, że to wszystko się skończy kolejna wojną. Nikt jej nie chce, dopiero co wróciliśmy z jednego piekła, a Chińczycy szykują nam kolejne… Nie mamy już siły! Nasz nowy dowódca – Recker – próbuje opanować sytuację. Czuję, że nadchodzi prawdziwa „Wojna Totalna”, podczas której poznamy dokładną siłę naszej armii. Nie wiem czy zwyciężymy, ale wiem, że będziemy walczyć.– Wspomnienia Sierżanta Kiluba.

czytaj dalej »
72

Ostatni komentarz:

no to bierzemy:) - szymonspot123

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 04.10.2013
Recenzja gry: FIFA 14
2688V

Recenzja gry: FIFA 14

Dzień dobry! Jesteśmy na Estádio da Luz, zawodnicy już wchodzą na boisko. Będziemy dzisiaj świadkami wyjątkowego piłkarskiego święta. Bawarczycy mogą obronić tytuł, jednak dla wielu obserwatorów to piłkarze z Madrytu mają większą szansę na wywalczenie mistrzostwa. Posłuchajmy hymnu Ligi Mistrzów.

czytaj dalej »
27

Ostatni komentarz:

prosty sposob wszystko po kolei pisze - ddjijol

Przejdź do strony

Strona