Grzegorz Drabik Grzegorz Drabik 11.06.2010 16:23
Konferencje prasowe E3 2010
717V

Konferencje prasowe E3 2010

Wielu z Was planuje zapewne śledzenie konferencji prasowych podczas targów E3 rozpoczynających się w przyszłym tygodniu. Część z nich będę dla Was relacjonował na żywo z Los Angeles w postaci live-chata na PPE...xxxxx

 

Niedługo na PPE pojawi się opcja ustawienia sobie przypomnienia o naszych relacjach - tymczasem poniżej znajdziecie daty i godziny wszystkich konferencji, jakie będę miały miejsce na targach. Nasz czas - PL - to czas CET.

 

 

Niedziela, 13 czerwca:
 
Microsoft’s Natal Experience – 7.00pm PST, 3am BST, 4.00 rano CET
 
Poniedziałek, 14 czerwca:
 
Microsoft – 10.00am PST, 6pm BST, 19.00 CET
Electronic Arts – 2.00pm PST, 10pm BST, 23.00 CET
Ubisoft – 5.00pm PST, 1am BST, 2.00 w nocy CET
 
Wtorek, 15 czerwca:
 
Nintendo – 9.00am PST, 5.00pm BST, 18.00 CET
Sony – 12.00pm PST, 8.00pm BST, 21.00 CET
Miyamoto event – 7.00pm PST, 3.00am BST, 4.00 rano CET
 
Środa, 16 czerwca:
 
Konami – 1.00pm PST, 9.00pm BST, 22.00 CET
(strumień wideo na oficjalnej stronie Konami)

Tagi: e3 2010