Pierogowa Angela napisał:
Hejko, czy ktoś nadal chętny do grania? Niedawno zaczęłam grać w monster i chciałabym pograć w coopie tak by komunikować się głosowo :) jak coś to piszcie na priv albo tutaj![]()
u góry są PSN, jakbyś mogła to dodaj i napisz. Mozna pograc wspolnie

Pierogowa Angela napisał:
Hejko, czy ktoś nadal chętny do grania? Niedawno zaczęłam grać w monster i chciałabym pograć w coopie tak by komunikować się głosowo :) jak coś to piszcie na priv albo tutaj![]()
sebmal_87
Zapraszam, pomagam nowicjuszom i hardkorom.
120h nabiłem w mhw i 29PŁ :-D
Szybka odpowiedź
Przeglądają temat
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
Boom headshot jak to zwykł mawiać nie jaki Rojson. Właśnie dokonałem niezwykle interesującej transakcji poprzez płatność elektroniczną i stałem się posiadaczem wirtualnego tworu o nazwie Monster Hunter World. Czytnąłem gdzieś w odmętach internetu, że jednym z walorów tejże gry jest możliwość wspólnych wojaży z ziomkami. Celem eliminacji, likwidacji, ubicia, zabicia, upolowania tudzież przysłowiowego u*ebania potwora. Sam nie mam pojęcia w jaki sposób to się odgrywa. Za mną jedynie kilka godzin gry w Monster Hunter Generations. A że ekran w moim 3DS uległ sile grawitacji to narazie więcej w MHG nie pogram. Byłbym niezmiernie wdzięczny, kłaniający się wręcz po same kule gdyby jakiś przyjazny Łowca (Hello, Good Hunter) zechciał mnie wziąć pod swe anielskie skrzydełka z KFC i zapoznał z tą grą. Chciałbym abyśmy tutaj mogli umawiać się na wspólne przejażdżki pieszą furmanką (?!) i wesołą kompanią polowali. Ze swojej strony oferuję nietuzinkowe żarty, dobre jedzenie i ciekawostki ze świata NBA. Wiele oferuję i niewiele wymagam. Także ten, kto ma ochotę na zabawe w coop to zapraszam tutaj na ustawki :>
Dziękuję, pozdrawiam i z uszanowaniem kłaniam się po paznokcie.