SKLEP


Recenzje gier

  
Znaleziono 18 materiałów dla taga electronic arts
Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 10.10.2017
FIFA 18 (Nintendo Switch) – recenzja gry
1647V

FIFA 18 (Nintendo Switch) – recenzja gry

Nintendo Switch odniósł olbrzymi sukces, a potwierdzeniem tych słów jest zainteresowanie nową platformą przez największe korporacje – swoje gry na sprzęt Big N zapowiedziały takie firmy jak Ubisoft, Rockstar, Bethesda, Square Enix, czy też oczywiście Electronic Arts. Ta ostatnia firma wrzuciła na konsolę wielką piłkarską serię, która choć oferuje przyjemną rozgrywkę, to trudno nie odnieść wrażenia, że „Przełącznik” zasługuje na znacznie więcej.

czytaj dalej »
39

Ostatni komentarz:

własnie dlatego wziąłem z Ronaldo, bo wiem ze bym załował. - czaro

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 29.09.2017
FIFA 18 - recenzja gry
14152V

FIFA 18 - recenzja gry

Kiedy jako dzieciak spędza się pół życia na boisku szkolnym, śliniąc się na samą myśl o wielkiej karierze piłkarza, człowiek nawet nie pomyślałby, że dane będzie mu walczyć o największe trofea w Anglii, Hiszpanii, Niemczech czy Stanach Zjednoczonych. Drugi sezon zmagań Alexa Huntera to nowy rozdział, a dla mnie już teraz kilka nieprzespanych nocy z kontrolerem w łapach, przeprowadzenie znaczących transferów, nauka dryblingów, współpraca z kumplami z drużyny oraz dalsze marzenia o drodze na szczyt. Zapraszam do recenzji FIFA 18.

czytaj dalej »
136

Ostatni komentarz:

W demo FIFA 17 też mi się grało lepiej niż później w pełną wersję. Demko było całkiem taktyczne, momentami wyglądało to jak prawdziwy... - Wredny

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 22.03.2017
Mass Effect: Andromeda - recenzja gry
7973V

Mass Effect: Andromeda - recenzja gry

Pod koniec lutego świat ekscytował się odkryciem siedmiu planet wielkości Ziemi. Jeszcze wiele czasu upłynie zanim będziemy mieli okazję sprawdzić, czy faktycznie trzy z nich nadają się do zamieszkania, ale już teraz za sprawą Mass Effect: Andromeda można posmakować namiastki wielkiej eksploracji. BioWare rzuca graczy w zupełnie nową galaktykę, przedstawia typową dla swojej serii historię i rozpoczyna nowy bieg dla całego uniwersum.

czytaj dalej »
146

Ostatni komentarz:

Kiedyś na pewno w nią zagram ... Ale poczekam na wersję GOTY :D - Redoran

Monika Pawlikowska Monika Pawlikowska 04.11.2016
Titanfall 2 - recenzja gry
2238V

Titanfall 2 - recenzja gry

Druga odsłona Titanfalla wita nas całą masą nowości i ulepszeń względem prequela. Wreszcie doczekaliśmy się trybu fabularnego, solidnego systemu progresji w mutli oraz nowego sposobu klasyfikacji tytanów. A to tylko czubek góry lodowej! Nie pozostaje nic innego, jak tylko założyć hełm Pilota, plecak odrzutowy i zasuwać, by pomóc naszym w pokonaniu złych gości z IMC. Respawn Entertainment dostarczyło, choć w zupełnie inny sposób niż przewidywałam.

czytaj dalej »
82

Ostatni komentarz:

Konkret :D - dexx

Arkadiusz Pawłowski Arkadiusz Pawłowski 16.03.2016
EA Sports UFC 2 - recenzja gry
2539V

EA Sports UFC 2 - recenzja gry

Wojownicy. Można ich znaleźć wszędzie, gdziekolwiek człowiek się nie obejrzy. Walczą o godność, walczą o zdrowie, walczą o sprawiedliwość. Każdy z nas jest wojownikiem i każdego dnia stawia czoła przeciwnościom losu, każdy niesie swój krzyż i każdy próbuje wstać po knockdownach jakie zafunduje mu rzeczywistość i samemu zadać parę ciosów gdy opatrzność spojrzy w ich stronę. Niektórzy zamiast całych pięści wolą używać kciuków. Nie żeby wsadzić je komuś do oczu, ale żeby naciskać przyciski na padzie. Dla tych wybrańców EA Sports stworzyło kolejne wydanie ostrej naparzanki, a jednocześnie symulacji mieszanych sportów walki z najpopularniejszą federacją świata w tle. 

czytaj dalej »
28

Ostatni komentarz:

Ciebie to nawet nie da się czytać przy tej ortografii :-P - Cherubinek

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 24.11.2015
Star Wars: Battlefront - recenzja gry
6377V

Star Wars: Battlefront - recenzja gry

W 2012 roku Disney wykupił za 4 mld dolarów Lucasfilm i jednocześnie zapowiedział nowe filmy oraz gry w uniwersum Star Wars. Pierwszych wielkich projektów mogliśmy się spodziewać dopiero pod koniec 2015 roku, ale na tytuł DICE warto było czekać. Produkcja znanego studia jest dobrą przekąską przed daniem głównym ugotowanym przez J.J. Abramsa… Nadchodzą piękne czasy dla fanów Gwiezdnych Wojen. 

czytaj dalej »
70

Ostatni komentarz:

Gra do pogrania przez chwilę i wymiany na inną równie dużą grę. - Patryk Galas

Mateusz Gołąb Mateusz Gołąb 03.11.2015
Recenzja gry: Need for Speed
7881V

Recenzja gry: Need for Speed

Powrót do świetności serii w postaci rozbudowanego tuningu i nocnego ścigania się ulicami miasta, to poważne obietnice. Nadszedł czas ponownie zasiąść za kółkiem i sprawdzić, jak studio Ghost Games wywiązało się ze swojego zadania.

czytaj dalej »
110

Ostatni komentarz:

Super recenzja :) - kubzi09

Arkadiusz Pawłowski Arkadiusz Pawłowski 01.11.2015
Recenzja gry: NBA Live 16
2325V

Recenzja gry: NBA Live 16

Koszykówka cieszy się rosnącą popularnością na całym świecie. Coraz więcej młodych chłopaków porzuca kopanie piłki i bierze inną, nieco bardziej pomarańczową, piłkę do rąk, zamienia rękawice bramkarskie na modną opaskę na czoło i ochraniacze na taśmę na nadgarstki. 

czytaj dalej »
9

Ostatni komentarz:

Powiem tyle: NBA 2K16. Dziękuję. Dobranoc. - Kunegunda_GoRyl

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 28.09.2015
Recenzja gry: FIFA 16
4883V

Recenzja gry: FIFA 16

Piłka nożna to piękny sport. Najlepszym przykładem tych słów jest ostatni wyczyn Roberta Lewandowskiego. Polak wszedł w drugiej połowie, strzelił 5 bramek i swoimi akcjami rozbudził cały świat. Przez moment nie czytaliśmy o problemach, zapomnieliśmy o aferach, a mogliśmy oglądać wyjątkowe akcje. Po takim wyczynie człowiek chce jednego… Chwycić kontroler w dłonie, wskoczyć na serwery i złoić przeciwnika w iście widowiskowy sposób. W tym roku na szczęście nie musimy się męczyć, głośno narzekać, a sympatycy gały bez problemu mogą oddać się strzelaniu bramek... Bo FIFA 16 kolejny raz zmierza w bardzo dobrym kierunku. 

czytaj dalej »
66

Ostatni komentarz:

9 ?!? Nie wiem, kto pisał tę recenzję, ale błagam - ogarnij się. Nie wystawiajcie oceny prawie doskonałej za to, że dodali cycki i trening... - PJ777

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 21.03.2015
Recenzja gry: Battlefield: Hardline
13162V

Recenzja gry: Battlefield: Hardline

Dobry glina? A może zły glina? W Miami mamy całą śmietankę osobowości i mogę śmiało przypuszczać, że wielu z Was poczuje się w tym pięknym mieście jak w domu. Warunek jest tylko jeden... Macie ochotę na powiew świeżego powietrza? 

czytaj dalej »
132

Ostatni komentarz:

Już jest za 20zł na PSStore :) - banan1986

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 01.10.2014
Recenzja gry: FIFA 15
6105V

Recenzja gry: FIFA 15

Mieliśmy Mistrzostwa Świata, ekscytujące transferowe okienko, kilka ciekawych sparingów, interesujące turnieje sprawdzające formę, później zobaczyliśmy eliminacje do europejskich pucharków, najlepsze ligi rozpoczęły sezony, gwiazdy reprezentują nowe ekipy... I jak co roku na rynku pojawiła się nowa produkcja od EA Sport. 

czytaj dalej »
55

Ostatni komentarz:

Fatalny błąd to likwidacja możliwości wrzucenia swoich przyśpiewek! Nie dość,że ekstraklasa jest okrojona, nie ma stadionów pl i licencji... - jan

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 27.06.2014
Recenzja gry: EA Sports UFC
5483V

Recenzja gry: EA Sports UFC

Od przeszło dwóch lat w Polsce zapanowała moda na „Prawdziwych Wojowników”. Systematycznie na polskich ringach odbywają się profesjonalne walki, a rosnąca popularność tych wydarzeń pokazuje, że lubimy oglądać krwiożerczych fighterów. Jeśli jesteście fanami UFC, ale nie posiadacie odpowiednich predyspozycji do zawodowych starć, zawsze możecie spróbować wskoczyć na wirtualny oktagon, a najnowszy tytuł EA Sports jest idealną okazją na sprawdzenie swoich elektronicznych możliwości. 

czytaj dalej »
19

Ostatni komentarz:

[LINK] Recenzja UFC komentować ;) - Futrzak96POLAND

Przejdź do strony

Strona

Miesięcznik PSX Extreme