SKLEP

Portal PSX Extreme

SKLEP


Recenzje gier   

Znaleziono 220 materiałów dla filtra
Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 22.02.2017
2614V

For Honor - recenzja gry

Wielka wojna Samurajów, Wikingów i Rycerzy trwa od wielu dni. Umieramy, zabijamy, przejmujemy punkty, rozwijamy postacie i staramy się przeciwstawić rywalom. Nowa marka Ubisoft błyszczy w kilku kluczowych momentach, ale wiele francuskiego wina jeszcze upłynie zanim For Honor będzie mokrym spełnieniem wszystkich wojowników.

czytaj dalej »
73

Ostatni komentarz:

Powtarzasz się leszczu :) Znudziłeś mnie, bez odbioru. - puzonyyx

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 13.02.2017
20278V

Call Of Duty: Infinite Warfare - Sabotage - recenzja DLC

Infinity Ward postanowiło za pomocą Call Of Duty: Infinite Warfare zaoferować graczom kolejną futurystyczną opowieść, która podzieliła graczy. Twórcy dostrzegli problem i już pierwszy dodatek pokazuje, że amerykańskie studio odrobiło zadanie domowe.

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Czym jest ten "mały bajer" w zombie?? - Nixxx

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 13.02.2017
20061V

Sniper Elite 4 - recenzja gry

Profesja snajpera to ciężki kawałek chleba. Godziny i dni spędzane pod gołym niebem, konieczność załatwiania najpilniejszych potrzeb "na miejscu", wreszcie okrutny koniec, jeśli strzelec zostanie schwytany przez wroga. Na szczęście trochę inaczej wygląda to w Sniper Elite 4, najnowszej odsłonie serii studia Rebellion.

czytaj dalej »
39

Ostatni komentarz:

ty się tak nie jaraj, bo wychodzi na to, ze niemiecki wywiad dotarł do pełnej wersji Snipera trójki i zdaje się, że jest niespodzianka,... - żiwago

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 23.01.2017
25079V

Resident Evil 7 - recenzja gry

Szósta odsłona Resident Evil, choć zarobiła dla Capcomu mnóstwo pieniędzy, wyraźnie pokazała, iż formuła wymyślona przy okazji rewolucyjnej "czwórki" wypaliła się i seria potrzebuje dużych zmian. Czy Resident Evil 7, czerpiące garściami ze współczesnych horrorów, to właściwy kierunek?

czytaj dalej »
163

Ostatni komentarz:

Powiem wam że strach w VR 10/10 ale wtedy jak przełączycie na tv to jest odpoczynek i strach 3/10 . Tylko VR !!! - puchol1906

Miesięcznik PSX Extreme

Recenzje czytelników

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 09.01.2017
1186V

The Dwarves - recenzja gry

Tematyka rasy Krasnoludów rzadko bywa poruszana jako główny motyw opowieści. W znacznej większości przypadków są oni po prostu jedną z pobocznych stron wojny, jednym z bohaterów drużyny bądź kimś, kto już dawno wymarł. Czy zatem niemieckiemu King Art Games udało uporać się z tak ciekawą rasą w godny dla niej sposób?

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

Ja pitole z tymi komórkami "frywalna" ciekawe słowo a miało być grywalna. Czas zrobić twardy reset o ścianę to zmądrzeje!!! - Ghostoom

Michał Włodarczyk Michał Włodarczyk 14.12.2016
1721V

Steep - recenzja gry

Przyjęło się mówić, iż Ubisoft do perfekcji opanował kopiowanie formuły Assassin's Creed II, rok w rok wypuszczając kilka gier z otwartym światem, często pod innymi tytułami i reprezentującymi różne gatunki, jednakże pozostającymi zawsze "Ubigame". Jest w tym sporo prawdy, nie znaczy to jednak, że wydawca nie potrafi zaskakiwać. Najlepszym tego przykładem jest recenzowane Steep.

czytaj dalej »
29

Ostatni komentarz:

Świetne poczucie swobody i wolności, na tle majestatycznych gór. BTW brakuje gry na poziomie Steep, traktującej o Downhillu rowerowym. - Marcin1981s

Maciej Klimaszewski Maciej Klimaszewski 12.12.2016
1933V

Dead Rising 4 - recenzja gry

Na samym początku zabawy z Dead Rising 4 zachłysnąłem się wręcz nieskrępowaną wyrzynką truposzy, jaką przy okazji czwartej, świętującej dziesięciolecie serii odsłony przygotowali kanadyjscy twórcy. Capcom Vancouver postawił tym razem na prawdziwą jazdę bez trzymanki, podczas której to akcja nie zwalnia nawet na chwilę. Brzmi przepysznie, prawda? Niestety nie wszystko złoto, co się świeci - jak mawia stare przysłowie. Przepych jest, a i owszem, ale zabrakło w tym całym odpuście zniszczenia jakiejś głębi, poczucia wyzwania. 

czytaj dalej »
74

Ostatni komentarz:

Ale będzie :) - hehe

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 05.12.2016
1729V

Marvel Pinball: Epic Collection Vol. 1 - recenzja gry

W dzisiejszych czasach mało pojawia się poważnych reprezentantów niszowych gatunków gier, które lata swojej największej popularności mają już dawno za sobą. Jednakże w przypadku pinballu, jego fani nie mogą narzekać!

czytaj dalej »
14

Ostatni komentarz:

Na płycie możesz kupić. - tak

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 03.12.2016
31373V

Final Fantasy XV - recenzja gry + wideorecenzja

W 2006 roku szczęśliwcy postawili w swoich domach PlayStation 3, inni zainwestowali w Nintendo Wii, a na półkach sklepowych zawitały takie gorące produkcje jak Bully, Mortal Kombat: Armageddon, Okami, Prey, Kingdom Hearts II (EU), Gears of War, czy też nawet Final Fantasy XII. To właśnie w tym roku rozpoczęto prace nad Final Fantasy Versus XIII, które później przerodziło się w Final Fantasy XV. W międzyczasie zagraliśmy w wiele gier, świat zmienił się nie do poznania i w końcu po latach otrzymaliśmy tę wielką opowieść. Zastanawiacie się, czy było warto czekać? 

czytaj dalej »
151

Ostatni komentarz:

Dubbing owszem, ale według mnie lektor to bardzo dobre rozwiązanie. Słyszymy to co mówią aktorzy, ich emocje i przy okazji jest to... - bordouex

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 20.11.2016
29548V

Dishonored 2 - recenzja gry

Francuskie Arkane Studios zaskoczyło prezentując w 2012 roku opowieść niejakiego Corvo Attano. Zamaskowany bohater rozkochał w sobie tłumy graczy, ponieważ deweloperzy trafili z umiejscowieniem wydarzeń, zaoferowali wyzwanie, a w dodatku potrafili oczarować wykreowanym światem. Po czterech latach Cesarski Obrońca powraca i nie rozczarowuje. Dla takich produkcji warto siedzieć w cieniu i wyczekiwać na jeden idealny moment. 

czytaj dalej »
91

Ostatni komentarz:

Pierwsza czesc byla genialna, kocham ten klimat i niesamowita grywalnosc chociaz troche czasu minelo zanim mi sie spodobala. Z poczatku nie... - Robal_09

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 15.11.2016
6179V

Watch Dogs 2 - recenzja gry

Aiden Pearce zawiódł wszystkich. Graczy, dziennikarzy, a pewnie nawet deweloperów. To właśnie słabe przyjęcie Watch Dogs spowodowało, że Ubisoft zmienił politykę, a zarazem zdecydował się na zupełne odświeżenie tej wciąż raczkującej serii. W drugiej części trafiamy do nowego miasta, kontrolujemy nowego bohatera, a klimat jest zdecydowanie luźniejszy, ale czy te zmiany ratują tak głośno promowane IP?

czytaj dalej »
95

Ostatni komentarz:

he ja mam z WD2 taki problem że nie przeszedłem jeszcze jedynki a kupiłem ją w dzień premiery, nie wiem dlaczego ale gra ma jakiś problem,. - JP200

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 13.11.2016
1838V

Yesterday Origins - recenzja gry

Obecnie gatunek przygodówek przeżywa swoisty renesans i powraca do łask nawet nieco szerszego grona odbiorców, niż to było jeszcze przed kilkoma laty. Dzięki temu trendowi możemy przyjrzeć się dobrze zapowiadającej się grze pod tytułem Yesterday Origins.

czytaj dalej »
26

Ostatni komentarz:

Wie ktoś skąd pobrać ja na androida? W sklepie Google jej nie ma. - Ihas

Przejdź do strony

Strona