SKLEP


Recenzje gier

  
Znaleziono 11 materiałów dla filtra
Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 12.09.2017
OK, K.O.! Lakewood Plaza Turbo - recenzja gry
435V

OK, K.O.! Lakewood Plaza Turbo - recenzja gry

Już w listopadzie tego roku na antenie Cartoon Network pojawi się jej zupełnie nowa produkcja o nazwie „OK, K.O.! Po prostu walcz”, której to uniwersum zahaczy nie tylko o ekrany naszych telewizorów, lecz także i rynek gier. Aplikacją wprowadzającą nas w ten świat jest „OK, K.O.! Lakewood Plaza Turbo”. Czy jest to dzieło warte uwagi? Przekonajmy się!

czytaj dalej »
10

Ostatni komentarz:

O ja pie....e Oo Wolałbym już bingo w osiedlowym klubie seniora :) - Viqing

Kryspin Kras Kryspin Kras 30.08.2017
Oh...Sir!! The Insult Simulator - recenzja gry
739V

Oh...Sir!! The Insult Simulator - recenzja gry

Ciężki dzień w pracy? Zupa była za słona? Głośne roboty drogowe w sobotni poranek? W takich sytuacjach podnosi się ciśnienie, żyła na czole groźnie pulsuje, czujemy jak wzbiera się w nas złość gotowa zalać swój cel gorącą dawką złych emocji. Szykujecie wykwintną obelgę, już macie ją wypowiadać i... brakuje Wam puenty. Co wtedy? Siąść przed konsolą, odpalić "Oh...Sir!!" i nauczyć się paru wykwintnych wiązanek, Panie!*

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

Trzeba mieć krosty na mózgu żeby w coś takiego grać. - rollergames

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 18.04.2017
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - recenzja 1 odcinka
872V

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - recenzja 1 odcinka

Boom na opowieści Telltale Games już dawno minął. Twórcy zamęczyli fanów długim wyczekiwaniem na kolejne epizody, które w dodatku nie zaskakiwały tak mocno jak pierwsze historie. Studio podpisało jednak kolejną współpracę, na mocy której powstaje pięcioodcinkowa przygoda w świecie Strażników Galaktyki. Deweloperzy w tym wypadku nie tylko muszą zmierzyć się ze swoimi przestarzałymi przyzwyczajeniami, lecz przede wszystkim z potężnym uniwersum.

czytaj dalej »
18

Ostatni komentarz:

Zacytuję klasyka: [LINK] - Sendo1910

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 13.11.2016
Yesterday Origins - recenzja gry
2551V

Yesterday Origins - recenzja gry

Obecnie gatunek przygodówek przeżywa swoisty renesans i powraca do łask nawet nieco szerszego grona odbiorców, niż to było jeszcze przed kilkoma laty. Dzięki temu trendowi możemy przyjrzeć się dobrze zapowiadającej się grze pod tytułem Yesterday Origins.

czytaj dalej »
26

Ostatni komentarz:

Wie ktoś skąd pobrać ja na androida? W sklepie Google jej nie ma. - Ihas

Kryspin Kras Kryspin Kras 22.07.2016
Crush Your Enemies - recenzja gry
1581V

Crush Your Enemies - recenzja gry

Czasem w życiu każdego mężczyzny przychodzi czas na to, by zaopatrzyć się w duży topór, wypić beczkę piwa i drugą nieść w kieszeni, a swoich wrogów miażdżyć, wioski rabować a zdobyte ziemie plądrować. Prawda? No, może nie w życiu każdego, ale dzięki Crush Your Enemies mamy szansę wcielić się w takich facetów.

czytaj dalej »
12

Ostatni komentarz:

Szczerze, to gdyby nie fakt ze to rodzima produkcja, recenzja tego tytułu zapewne nigdy nie pojawiła by sie na łamach portalu. Osobiście... - lechu

Kryspin Kras Kryspin Kras 23.04.2016
Green Game: Time Swapper - recenzja gry
1459V

Green Game: Time Swapper - recenzja gry

Małe Krakowskie studio iFun4all pod koniec 2015 roku stworzyło grę. Czerwoną grę, dokładnie rzecz biorąc, gdyż ich pierwszy tytuł, wydany na Steam, AppStore oraz PS Vita, nazywał się Red Game Without A Great Name. Sama gra była ciekawą zręcznościówką, idealnie pasującą na krótkie sesje na smartfonie.  Studio idąc za ciosem wydało opisywany poniżej Green Game: TimeSwapper.

czytaj dalej »
5

Ostatni komentarz:

Pewnie w następnej części do sterowania ptakiem będziemy używali żyroskopu :p - Polydeuces

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 06.03.2016
Hitman GO - recenzja gry
2596V

Hitman GO - recenzja gry

W dzisiejszych czasach każdy pragnie w jakiś sposób czerpać z dobrodziejstw prężnie rozwijającego się rynku mobilnego. Gry przeznaczone na systemy Androida i iOS stają się coraz popularniejsze, a przy tym coraz lepsze. Square Enix jest jednym z tych nielicznych deweloperów, który wie jak robić dobre produkcje przenośne. Lecz czy koncept, tak świetnie sprawdzający na smartfonie, nadaje się na konsolę stacjonarną?

czytaj dalej »
16

Ostatni komentarz:

niech takie gry zostaną tam gdzie ich miejsce - na telefonach - brzozinio

Igor Chrzanowski Igor Chrzanowski 13.02.2016
Agatha Christie: The ABC Murders - recenzja gry
1951V

Agatha Christie: The ABC Murders - recenzja gry

Agatha Christie do dziś pozostaje niekwestionowaną królową kryminałów. To właśnie spod jej pióra wyszły najpiękniejsze, najbardziej intrygujące i najdojrzalsze historie, które już dziesiątki razy były przekładane na inne środki przekazu niż literatura. Jak tym razem poradzono sobie z przedstawieniem jednej z nich w formie gry wideo?

czytaj dalej »
13

Ostatni komentarz:

Pytanie jeszcze czy warto przepłacać... Ten sam tytuł na iOS/Andro można wyrwać za +/- połowę ceny wersji PSV. - lechu

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 11.10.2015
Recenzja gry: Skylanders SuperChargers
2483V

Recenzja gry: Skylanders SuperChargers

Moda na gry toys-2-life nie przemija. Rynek ten z każdym kolejnym rokiem rośnie i można zaobserwować, że zapotrzebowanie na taką zabawę jest bardzo wielkie. Activision nie ma zamiaru zmarnować okazji i kolejny raz serwuje Skylandersy. W najnowszej odsłonie do zabawy wkraczają pojazdy, które znacząco urozmaicają rozgrywkę. 

czytaj dalej »
4

Ostatni komentarz:

Ciekawa,zacna recenzja. Sama produkcja jak na grę dla dzieci rozbudowana,sympatyczna i zabawna ! Ma tylko taką wadę,że o ile Giants... - Patryk Galas

Wojciech Gruszczyk Wojciech Gruszczyk 20.09.2015
Recenzja gry: Disney Infinity 3.0
2700V

Recenzja gry: Disney Infinity 3.0

Dawno, dawno temu, w nie tak odległej galaktyce Disney nabył prawa do marki Gwiezdnych Wojen. To wydarzenie odcisnęło znaczące piętno na całym wszechświecie i wielu fanów Anakina Skywalkera wiedziało, że pewnego dnia Myszka Mickey stanie ramię w ramię z nowymi towarzyszami broni. Długo nie musieliśmy czekać na to wydarzenie... Za sprawą Disney Infinity 3.0 wszystko jest możliwe! 

czytaj dalej »
15

Ostatni komentarz:

Na produkcje w świecie SW skierowane do dzieci przymykam oko. Są i trzeba z tym żyć. Hate'owanie w niczym mi nie pomoże. Fakt. Brakuje mi... - Baastaard

Mateusz Gołąb Mateusz Gołąb 04.05.2015
Recenzja gry: Broken Age
5137V

Recenzja gry: Broken Age

Tak oto Przygoda Double Fine dobiegła końca. Po kilkunastu latach od premiery swojej ostatniej rasowej przygodówki Tim Schafer zapragnął powrócić do korzeni. Zorganizował zbiórkę na Kickstarterze, która odniosła rekordowy, jak na tamten czas sukces i zabrał się za tworzenie nowej gry opartej o mechanikę wskazywania i klikania.

czytaj dalej »
19

Ostatni komentarz:

Jak dla mnie trochę stracony potencjał. Nie wiem na co poszły te miliony dla Schaffera. Gra jest ok, ale żeby się rozpływać - fuck no. - Proboszcz777

Miesięcznik PSX Extreme